![]() |
|
@Que
Pierwsze primo, kto sie kloci?;) Drugie primo, i Bleach ma byc "wart klikania tych kilku przyciskow'? Pffffffffffft. @SE 40 Czy tylko imo mala Meduska jest kawaii?:< No i jest nowy ending (by abingdon boys school ;)), w ktorym widzimy twarz Kishina. |
grocuś , to ty lubisz małe dziewczynki nie my :*
|
@grocia
WSHE grafika komputerowa ; P |
@Rayza
Tiaa, Ty wolisz malych chlopcow... ;> ... a na serio, mylisz pojecia. Kawaii to znaczy kawaii, a nie to co sobie myslisz. @Daniel No to na warsztatach z grafiki tez bylem, ogolnie ciekawie, takze powodzenia. |
Kawaii znaczy śliczne. Jak mówisz że małe dziecko jest śliczne znaczy że takie jest. Nie musisz być pedofilem. Zresztą japoni pojęcie pedofil nie dotyczy ponieważ każda japonka niezależnie od wieku wygląda na 15 lat.
Karas całkiem mi się spodobał. Efektowna walka, trochę nie podoba mi się komputerowa animacja. Ogólnie duży plus po 10 minutach. Więcej napisze jak skończę serię. Na jakiś konwent pojadę, na któy dokładnie nie wiem. Proponuję razem to ustalić żeby było jak najwięcej osób od nas. @Rayza Pooglądaj sobie filmiki z Mririan.... powiedz na ile lat wygląda? Później powiem ile ma na serio. Reszty to nie dotyczy, a zwłaszcza Grocixa bo on już to prawdopodobnie widział. Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Muszę Cię zawieść, ale Mririan nie jest Japonką, tylko mieszka w Japonii ; ) Ona jest half-nippon. |
@ co do kawaii
przecież ja specjalnie tak napisałem gro : p wiadomo co znaczy kawaii,to tak jakby w Polskim byśmy mówili 'śliczne' z domysłem ze mogli bysmy być pedo : p... @4th end. se bardzo oryginalny motyw wykorzystali,motyw-akcja-w-przegranej-bitwie-z-Kishinem, fajne :D |
Z tego co wiem to ma być 52 ep. Soul Eatera, więc pewnie skończy sie jak z FMA. Alternatywne zakończenie a później 2 serie zrobią. A tak wogle wiecie coś na temat 2 serii FMA?
|
@Rayza
Taaa, nie tlumacz sie juz xD Wszyscy wiedza o co ci chodzilo! |
wszyscy myślą ze wiedzą co miałem na myśli ale są w błędzie...
ta jak to ze każdy mysli ze Lamy nie mają długich uszu =D.. http://img145.imageshack.us/img145/7767/lama1jr8.jpg |
Akurat o Mririan wiem całkiem sporo ;p encyclopediadramatica sie klania, tam calkiem sporo mozna sie o niej dowiedziec. Moze jest w polowie japonką, jednak mimo ze ma 22 lata wygląda jak dziecko ;p
Nipah! Corgar Frizz |
AA taaa.... widziałem ją na joe monster..
Cholera,na moim psp 3k nie mogą chodzic all gry bez UMD prócz dem ><" pozostaje czekac na Złamanie Psp... |
@Rayza
To jeszcze tego nie zrobiles?:< @Corgar Tiaa... Myslisz, ze tez podchodzi pod pedofilie?xDDDD @Op WA <3 |
nie,obszedłem system wyk. Luke w systemie i tu nagle łup jak grom z nieba jasnego jak wtedy kiedy widziałem słońca wschód lata ubiegłego , okazało sie ze żeby używać .pbp (wersja PSX) trzeba wgrać soft który działa tylko na 'złamanym' psp... (miałem plan zamiany .iso na .pbp który obsługę psp normalne zamieniłem na .pbp program do zamiany gier z psx na psp,) ><"
@ trzeba czekac... no ale chociaz w demka od sony mogę pograć.. i was so happy when i thought i could play Bleach heat to soul 5.. |
@Rayza
Dlatego Ci juz cos o PSP mowilem xD Oyasumi~ |
ta.... ale i tak nadal mi sie ono podoba...
|
Cytuj:
Cytuj:
2. Drugie primo to secundo. Cytuj:
Cytuj:
Reszty nie czytalem, bo za szybko piszecie a ja mam ciekawsze rzeczy do roboty. Tak sobie wpadam od czasu do czasu cos spamnac i sie z kims poklocic. No i pojechac was ze zamiast mangi jedziecie animce, ale tak poza tym to mnie tu nie ma. SDK Ukryty tekst:
|
@Up
Sam mowisz, ze o gustach sie nie dyskutuje, a spamujesz, bo mangi nie czytamy? Okej... ;> Zainteresowalbys sie Medusa? W jakim sensie?xD |
@UP
A Ty czego odrazu doszukujesz sie podtekstow ?:< |
@Up
Bo tak zabrzmialo! @Topic Siedze na matmie i az sobie zmienilem tapetke: http://i441.photobucket.com/albums/q...cam/dtbwo0.jpg Tym razem Yin :> |
Śliczna tapeta xD Niesamowite połączenie kolorów. Jak znajdę w swojej rozdzielczości to chyba ci ukradnę tą tapetkę i ustawię u siebie ;p
PS. Mała Medusa jest kawaii. Nipah! Corgar Frizz |
to ja tu jestem od podtekstów etc. : / ale loli,shota,yaoi nie jestem ...
@gro ty to jakąś dziwną masz szkołę : / a ty od keidy masz ferie? @frizz ty tez od kiedy masz? |
Od następnego tygodnia, czemu się pytasz ? ;> Planujesz jakiś najazd tentacli?
Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Nie?:D A rozdzielczosci byly nawet do 1600x1200. @Rayza Ferie tak jak Corgar, a szkole mam jak najbardziej normalna, tylko zeszyt inny ;) |
wy zaczynacie 26.01 ja kończę 1.02....
@frizz nie ciekaw byłem : p a ja sobie 2 nowe eroge ściągnąłem.... |
Specjalnie na ferie?:D
|
nie, muszę jakoś wypełnić pustkę unhackable-psp :< muszę czekać..
|
A homebrew nie mozna zrobic samemu...?
|
to jest psp 3k, nie można go scrackowac... wogle inny procesor niz 1k 2k miały.. nawet gościu od 1k i 2k nie potrafi tego
|
Pfffffffffffffff... xD Kupilbys np. takiego Toucha to wszystko byloby bez problemu, ale nie... ty musiales PSP, fanboyu jeden! xD
Wracam do Azumangi... Lu la lu la. |
Dual screena? Mam(1 wersja,fat?) po 2 latach mi sie znudził.. ja to wogle byłem GBA/DS fan boy... kiedyś,
|
Nie, mowilem o iPodzie Touch, gier jest coraz wiecej, a reszta zdecydowanie lepsza niz PSP ;)
|
heh.. to już kolejne kombinowanie etc. ale szach mat zamykamy temat.
http://img246.imageshack.us/img246/6919/szachmatwk4.jpg |
@Up
Z Zero w szachy nie wygrasz. ;) Przegladalem neta i trafilem na: http://www.miastomuzyki.pl/radio,55,nippon W koncu! :D Co o tym sadzicie? |
fajne ^^ ale jakoś kiepsko narazie do mnie przemawia : (
@down mi tu flałer? |
Ja juz natomiast widzialem znajomy kawalek Eiko Shimamiyi (tej co spiewala opy do Higurashi) ;)
|
Dobra zacząłem Soul Eatera mając 38 ep to mogę powoli oglądać, po 4 ep, kreska totalnie specyficzna, jak na razie dobrze jest, ale i tak nie bije Tales of the Abyss czy Toaur Majutsu no Index xD
|
A ja se nową tapetke walnąłem. Stara sie troche znudziła :
http://media.animewallpapers.com/wal...g?m=1223755830 Nie chce mi sie na imageshacka wrzucać ;d |
No jakoś przekonaliście mnie do zmiany na nową ; P
Ukryty tekst:
|
@Xantro
:D Fajna. Do mnie doszla w koncu plytka z Shana :D Zaraz przeslucham. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |
|