![]() |
Ruzam Hacked...
|
Cytuj:
Data dołączenia: 27 06 2008 Nie, dzięki ;) |
Cytuj:
|
Kurwa moj najlepszy ziomek.. Nie moge tego przeboleć...
|
Chuj ze hack bo od czego sa przyjaciele ale zeby zjechac to chore. nigdy tego nie zaakceptuje :(
|
Cytuj:
|
a ja widzialem ruzama wczoraj kolo 15 (chwile po tym Madziu jak z Rolandem po dp biegaliscie :D) ze skullem i juz na 116 lvlu ;(
|
Arcy lepiej zabierz passy gomoore ;)
|
ab pk team aktywny :D
Arcano Vampire Jun 28 2008, 23:29:11 CEST Killed at Level 125 by Thus Katiol and by Master of Lightnings Lhoptic Jun 28 2008, 23:31:57 CEST Killed at Level 116 by Thus Katiol and by Sail Entus |
smiechowo było jak lhoptic sie wjebal w trapa xD
|
No nieźle przyznam nie doceniałem was no i jak widać byłem w błedzie
|
Jest cam?
jak cos link please |
Film jest. Ba! Nawet i dwa ; p Niestety nie wszystkim jest dane je obejrzec : |
|
Dajcie plx ;(;(;(;(
|
Nie dawajcie nikomu! Nie chce zostać wyśmiany xD
|
to nie ,,l,,
|
Cytuj:
|
Film plax ;p
|
Musi wam wystarczyc to ; d
http://img502.imageshack.us/img502/4623/arcanovv8.jpg http://img150.imageshack.us/img150/9506/lhopticnt2.jpg |
Cytuj:
|
Dobry ogar z niego byl w takim szoku ze, az :D uzywal exury hahahahaha
|
No co, każdemu może się zdarzyć. :P Jak był w szoku to pewnie nie wiedział co się dzieje. :P
|
O fajna fota xD
|
no roz*****eni w chuj jesteście :|
|
rozkur,wieni w chuj jesteście :|
|
Jak wyniki matur? Zadowoleni [;?
|
@Kaks:
Widze Idiotów nie brakuje na tym świecie :< @Fureyka : A Ty ze swoich zadowolona :)? |
Cytuj:
|
Mówiąc o świecie , nie miałem na myśli świata "tibijskiego" . Miałem na myśli świat otaczający nas .
A pisząc to co napisałeś do risowców , uważasz sie za inteligentnego ;o? |
Kaks niezły magic jak na 54 lvl najtem,gz.
|
Koks dobrze ze chociaz avatar masz fajny, TAM JEST AURIL 8o8o8o
|
@ Kakej
wez sie czlowieku nie kompromituj tylko idz trapy na carlinie ustawiaj xDDDDDDDDDD @ Arcano O kurwa arcano Ty lebiego magic lvl na bocie treniles jak po Ciebie wpadli? XDDDDDDDDD |
Powiem skromnie mowic umiem pisac juz nie... Polski pisemny 26%(przyjebane) ustny 90%, Angielski pisemny 75% ustny 80%, Geografia 59%... Sierpien jest moj ! xDDDDDDDDD Mam nowa ksywe w domu "Wokulski" bo napisalem Tomasz a nie Stanisław xD
|
To lipa ;d Ale w sierpniu jebniesz z 60% :)
|
Na tych screenach na pewno nikt nie pozna ze w warriorku biega :o Ihox 8o
|
Tak wogole dziewczyny chcecie moze kupic Soul Stona? Jak tak to za ile ;]
|
marudas
Jun 30 2008, 23:58:03 CEST Killed at Level 106 by Nobi Chra and by Yuya Zidlya |
:PPPPP
23:58 Warning! The murder of Marudas was not justified. |
A jest movie?:]
|
dalolo
Jul 01 2008, 00:56:05 CEST Killed at Level 55 by Yuya Zidlya and by Ihox Thux ./edit nie ma movie z tych akcji xD edit 2 :gremb tylko mi nie zazdrosc ze pierwszy spostowałem -.-' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |