Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Dolor 05-03-2007 15:04

Wow widzę że zabrakło ci już rzeczy i musiałeś cofnąć sie do dawnego posta :P który napisałem moment chyba ponad roku temu :)
Jak widzisz zmieniło się i to dużo. Aha podaj jeszcze 2 przykłady :P

To że nie chce pokazać zdjęć to już moja sprawa zresztą po co się mam chwalić tym jaką mam postać czy ekwipunek ważne że mój ekwipunek i postać nie została stworzona z kradzieży i cheatów :baby: zresztą myślisz że jak masz lepsze eq czy coś innego to czyni cię to lepszym od innych? :baby: Biedactwo...
Każdy wie że zaliczam się do noobów i lizusów. Powiedz mi jakie osoby tak uważają oprócz osób takich jak Galera Kasztan Asen czy Shinhonsu.
Ja mam inne informacje bo dowiedziałem się że to ty jesteś uważany za nooba złodzieja cheatera itp. Więc nie jest to tylko moja opinia.
No to pa buraku :P

Krova 05-03-2007 15:05

Silvera

Mam 2 pytania:
1) O jakiegoś protectora oczywiście polskiego level ~50 wystarczy.
2) Jakąś gildie też polską. Chciałbym się zorientować jakie na Silverze są.
Przeszeszedłem tutaj z Refugii i Elysii z powodu profesji [miałem 45 elder druta, 0 frajdy gra druidem]. Na Refugii były fajne gildie, a tutaj nie wiem, gram tydzień Knightem i znam tylko kolege z Rl i jego kolege.

Kattinka 05-03-2007 16:11

@Holu
Widziałam fotki Ligusa i na jego miejscu nie miałabym się czego wstydzić ;]

Dolor 05-03-2007 16:22

Aaa to chodzi o fotki z rl :P
Ej jak sobie dobrze przypominam to dobrowolnie nie pokazałeś ich :D
Zresztą wystarczy że moje fotki widziała Kasia i Ariel ;]

EDIT@
Dzięki Kasiu :)

Kasztaniaczek 05-03-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1301597)
UUuuuu UUuuuu... Buraku! Koniowi se to tłumacz :D
Fajna zabawa takie drażnienie ciebie :D. Widzę że ci to okropnie nie pasuje że jako jedyny postawiłem ci się na forum :D. "Pierdolonego ryja" wiesz wdziałem twoje zdjęcie i kto ma bardziej "Pierdolonego ryja" już stwierdziłem :( (nie lubię rzygać) :D
Ja jestem dla ciebie nikim a myślisz że ty kim jesteś dla mnie?
Zakompleksionym gówniarzem? Hmm... To nie ja wyładowuję się na graczach. Po takich osobach jak ty widać właśnie najwięcej kompleksów :baby:
Dobra wiem że odpiszesz i cieszy mnie to bo znów będę mógł odpisać Mistrzowi :D

PS: Kilalla nie przyjmuje do gildi lizusów i noobów więc sobie odpuść buraku! :D

Carrota@
Dzięki że będziesz czytać moje posty :)

No i jeszcze w Edicie nie mogłem się powstrzymać i musiałem jeszcze coś napisać.
Holu nie pisz że ktoś zdradza kumpli i nie miej mu tego za złe bo sam już pełno razy zdradziłeś :P

Po przeczytaniu tego posta wykonalem 2 klasyczne rofle i 1 zaawansowanego lola...

Skoncz ziom bo jestes zalosny ;]

Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach

I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie"

Dobrze wiedziales ze jechal na bocie ty to wiedziales rycek hydraulik ja i wiele innych osob, lecz ze strachu napisales tego posta... bo by bylo hunted i bb noob....

Socra 05-03-2007 17:03

Mehh... Po co te kłótnie ? :baby:

Nie lepiej ażeby Silvera była jedną rodziną ?:confused:

Dolor 05-03-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1302052)
Po przeczytaniu tego posta wykonalem 2 klasyczne rofle i 1 zaawansowanego lola...

Skoncz ziom bo jestes zalosny ;]

Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach

I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie"

Dobrze wiedziales ze jechal na bocie ty to wiedziales rycek hydraulik ja i wiele innych osob, lecz ze strachu napisales tego posta... bo by bylo hunted i bb noob....

Bardziej ty jesteś żałosny :P
Aha takie krótkie pytanko do ciebie. Byłeś choć na 1 meczu Widzewa?

UP@
Chętnie tylko że nie z pewnymi osobami

Kost123 05-03-2007 17:08

Nie mogę ten koles rządzi -->http://www.youtube.com/watch?v=6lcI7q599r4

Najlepsze jest "paj or dija"

Carrota 05-03-2007 17:16

@Ligus
Szkoda ,że ja nie widziałam :(
@Socra
Z chęcią...

Socra 05-03-2007 17:16

Przynajmniej jedna osoba zgadza się z tym co pisze. :)

Dolor 05-03-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrota (Post 1302095)
@Ligus
Szkoda ,że ja nie widziałam :(
@Socra
Z chęcią...

Może jeszcze zobaczysz :)

Socra 05-03-2007 17:22

No wiem, za wolno pisze wtedy jeszcze Cię nie było :confused:

Galera_Warrior 05-03-2007 18:01

@Ligus
Nie wypieraj sie ale jednak to jest prawda ze kilka razy lizales. Nie chce sie klocic ale tak bylo.
@Ho'lu
Neurozenho jest wogole jakis dziwny. Uwaza ze jezeli jego kumpel jest GMem to jest zajebisty.
@Ligus2
Co ty tutaj z Widzewem wylatujesz? Gdybym mialbyc za takim klubem tez bym na mecze nie jezdzil :evul:
@Socra
Od kiedy sie udzielasz na forum? :P
@Katarzyna (For u Kasia)
Odezwij sie na GG :>

Holu 05-03-2007 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1301985)
Aaa to chodzi o fotki z rl :P
Ej jak sobie dobrze przypominam to dobrowolnie nie pokazałeś ich :D
Zresztą wystarczy że moje fotki widziała Kasia i Ariel ;]

EDIT@
Dzięki Kasiu :)

aaa juz wiem debilu, pamietam tą sprawe co ktos dal linka 'NIBY' do moich fotek co ofc jest wałkiem, moje fotki są na osada.pl, z reszta ten kto widzial ten wie... wlasnie, obiecales mi ss na forum z twoim 7 mlv, czekam niecierpliwie:evul: :evul:

btw.
[IMG]http://img340.imageshack.us/img340/4928/gmce2.jpg[/IMG]

@Neo

Ja jestem za Widzewem :>:evul:

Galera_Warrior 05-03-2007 18:43

@Holu
Co do tego jakiegos tam klubiku ktorego tam napisales to wiem. To prawda ze twoje fotki sa na Osadzie, o ile dales dobre to je widzialem. A co do puszczania sciemy z fotami, tak samo zrobil ten frajer Xenasei udajac ze dal Moja fote i Rekina.... Pffff

Shorty_Master 05-03-2007 19:05

Ho'lu myśli że świeci bo GM do niego zagadał :D

A co do fotek to jak ktoś chce moją to http://www.google.com i wpisać Brad Pitt :ban:

Holu 05-03-2007 19:08

haha :P nie tyle zagadal co zaprowadzil do loota wartego jakies 15k na neranie :D:evul: wbijaj na nerane :>

Slavkomir 05-03-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krova (Post 1301862)
Mam 2 pytania:
1) O jakiegoś protectora oczywiście polskiego level ~50 wystarczy.
2) Jakąś gildie też polską. Chciałbym się zorientować jakie na Silverze są.
Przeszeszedłem tutaj z Refugii i Elysii z powodu profesji [miałem 45 elder druta, 0 frajdy gra druidem]. Na Refugii były fajne gildie, a tutaj nie wiem, gram tydzień Knightem i znam tylko kolege z Rl i jego kolege.

Ja gralem na Refugi... polskie gildie... Sonic (30+) Bahamaje (35+). sa tez rozne inne gildie, ale szkoda gadac:) wiecej nie znam, bo sam mam pierwszego chara na silverze i nie mam Pro:)

PZDR:)

Galera_Warrior 05-03-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slavkomir (Post 1302327)
Ja gralem na Refugi... polskie gildie... Sonic (30+) Bahamaje (35+). sa tez rozne inne gildie, ale szkoda gadac:) wiecej nie znam, bo sam mam pierwszego chara na silverze i nie mam Pro:)

PZDR:)

Blood Shaman King. Mimo ze wielu nie lubi tej gildii, ja tam do niej nic nie mam bo jest tam wielu moich kumpli, choc musze przyznac ze jest tam tez wiele noobosta Low Levelowego.

@Holasz
Jakiego loota? :>

Krova 05-03-2007 20:00

Dzięki Slavkomir i Galera Warrior. Tylko, że jak oni przyjmują od 30+ levela to ja na tym będe miał pacc i sam zrobie swoją gildie z tymi dwoma kolegami, o których wspomniałem.
A tak wogóle to czemu tu taka kłótnia?
A jaki miałeś nick na Refugii Slavkomir ? Ja miałem Sir Vektron.

Holu 05-03-2007 20:17

Tu zawsze byly sa i beda klotnie, przyzwyczaj sie :):evul:
@Neo
w sumie na starych servach to nic ale na neranie zawsze cos :P wand of cosmic 5 bp mf 2k :P:evul:

Kattinka 05-03-2007 20:24

@Neo :>
Mówiąc o tych low lvlowych noobach masz na myśli mnie ? ;D Hehe, racja po części :p

Krova 05-03-2007 20:57

Bo teraz sobie skilluje właśnie za kilkanaście minut będzie 50/50, i nie mam co robić to się chce czegoś dowiedzieć tutaj:
1) Na Silverze są przeważnie pozajmowane expowiska ?
Przykładowa sytuacja: Idę sobie na scaraby w najbardziej wschodni cave i koleś mnie wygania grożąc mi hunted, ide w drugi cave jest list, że zajęte, ide w trzeci a tam pk. Czy coś takiego się dzieje ?
Albo, żeby wybrać się na hunta na hydry musze czekać na swoją kolej 3h ?
2) Czy na Silverze imao zabierają lootbagi ?
3) Czy ceny szybko spadają ? [przykład z życia - kupiłem jedne Knight Legs za 27k wypadły mi na hydrach (bloker specjalnie zrobił, by się Hydra przeżuciła), kupiłem następne za ~25k i miałem przerwe w tibii 2 tygodnie, potem gram patrze, a tam Knight Legs po 15k ludzie selają]. Trochę się wku***łem, ale cóź zrobić.
p.s. jeszcze mi zostanie jeden cave 8>

Galera_Warrior 05-03-2007 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krova (Post 1302533)
Bo teraz sobie skilluje właśnie za kilkanaście minut będzie 50/50, i nie mam co robić to się chce czegoś dowiedzieć tutaj:
1) Na Silverze są przeważnie pozajmowane expowiska ?
Przykładowa sytuacja: Idę sobie na scaraby w najbardziej wschodni cave i koleś mnie wygania grożąc mi hunted, ide w drugi cave jest list, że zajęte, ide w trzeci a tam pk. Czy coś takiego się dzieje ?
Albo, żeby wybrać się na hunta na hydry musze czekać na swoją kolej 3h ?
2) Czy na Silverze imao zabierają lootbagi ?
3) Czy ceny szybko spadają ? [przykład z życia - kupiłem jedne Knight Legs za 27k wypadły mi na hydrach (bloker specjalnie zrobił, by się Hydra przeżuciła), kupiłem następne za ~25k i miałem przerwe w tibii 2 tygodnie, potem gram patrze, a tam Knight Legs po 15k ludzie selają]. Trochę się wku***łem, ale cóź zrobić.
p.s. jeszcze mi zostanie jeden cave 8>

Jak ci juz kilka osob mowilo, silvera jest chujowym noobowskim serverem. Hunting place nie sa raczej pozajmowane, chociaz coraz wiecej pipóla sie tu zwala. Co do cen, to lepiej nie pytaj. Ostatnio *****sko o imieniu Drozem napisal tema tna tibia.com pt 'Price List' gdzie zawarl swoje przemyslenia, np RH 40k, GS 40k czy C Legs 60k, lub C Arm 20k, albo np BOh 50k. A zwazajac ze to 2.5 letni serv, Drozem ma najebane pod sufitem. Lootbagi kradna brazylisjkie nooby ktore zaslaniaja sie pozniej zenhosami.

Holu 05-03-2007 21:07

@Krova

Wszystkie rzeczy jakie tu wymieniles sa charaktertstyczne dla kazdego serva <chyba> PA jest wszedzie, a na Silverze to juz w ogole lepiej nie mowic :):evul: EnjoY!

Krova 05-03-2007 22:02

No ale grając tu tydzień i kilka dni kiedy robiłem UH makera to nie jest tak źle tutaj. Na Elysii jak grałeś z 5h dziennie to miałeś dead co 2-3 dni zapewniony. Chyba, że miałeś pro ale naprawdę mocnego, bo pro na 80 lvl i tak nic nie dawał.

Ceny są dobre jak nie spadają i są wysokie, może Drozem przesadził, ale jak są niskie to źle się huntuje, bo cały czas waste.

Czy Silvera to tak mocno noobiasty server jak mówicie ?

p.s. - to dobrze, że chociarz te lepsze hunt place są wolne, bo Fibula i Dwarf's Caves to są na Silverze przepełnione, ale chyba dużo tu low lvl bez pacc.
p.s. 2 - dzięki za odpowiedzi

Carrion 05-03-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krova (Post 1302648)
No ale grając tu tydzień i kilka dni kiedy robiłem UH makera to nie jest tak źle tutaj.

Bo nie jest, chyba że...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krova (Post 1302648)
Czy Silvera to tak mocno noobiasty server jak mówicie ?

będziesz kimś takim jak pewne osoby z tego forum a potem dziwiące się, że mają hunta u, cytuję, "99% Silvery", i tłumaczące tym że to noobowski serwer.
Nie przejmuj się i spokojnie graj, a oni niech się zastanowią dlaczego są tak znienawidzeni przez wielu:)

Kasztaniaczek 05-03-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1302082)
Bardziej ty jesteś żałosny :P
Aha takie krótkie pytanko do ciebie. Byłeś choć na 1 meczu Widzewa?

UP@
Chętnie tylko że nie z pewnymi osobami

Taaak bylem, a co? Bylem nawet na meczu milanu ;)
Zaraz mnie zapytasz czy gralem w Warcrafta III z dodatkiem i jaki lvl mam w diablo II -.-?

@Neo zobacz sobi pirce listy celesty
Tylko uwazaj bo wykonasz rotfla i se leb rozjebiesz :D

@Krova
W tym ukrytym cave pratkycznie nikt nie expi, bo nooby nie wiedza jak wejsc ;D!

Dolor 06-03-2007 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1302849)
Taaak bylem, a co? Bylem nawet na meczu milanu ;)
Zaraz mnie zapytasz czy gralem w Warcrafta III z dodatkiem i jaki lvl mam w diablo II -.-?

Chodzi mi o to bo w większości kolesie na forum którzy się tak obnoszą z tym swoim kibicowaniem to nie byli na ani 1 meczu. No ale jak byłeś to ok.

Galerra@
Ja też sie nie chce kłócić a jeśli chodzi o to lizanie to serio nie mogę sobie przypomnieć innych przykładów.

Ho'lu@
Ta też się ciesze buraku...

Holu 06-03-2007 08:16

To ze starzy i kumple z rl na ciebie wołają 'buraku' to nie znaczy ze my tez musimy, zachowaj to dla siebie i nie chwal się swoją xywką, stfu plx:evul:

adrius 06-03-2007 12:17

@Krova

Nizsze poziomy kopalni prawie nigdy nie sa zajete, oprocz kopalni 1 i 2 bo tam to pelno luda zawsze.I wcale nie jest taki zly.

Edit.

Kurka ktos chyba mnie probuje shakowac;(.

Edit2.
Falszywy alarm

Dolor 06-03-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1303033)
To ze starzy i kumple z rl na ciebie wołają 'buraku' to nie znaczy ze my tez musimy, zachowaj to dla siebie i nie chwal się swoją xywką, stfu plx:evul:

Jestem ciekaw jak na ciebie wołają jeśli w ogóle wiedzą jak masz na imię.

Kasztaniaczek 06-03-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1303031)
Chodzi mi o to bo w większości kolesie na forum którzy się tak obnoszą z tym swoim kibicowaniem to nie byli na ani 1 meczu. No ale jak byłeś to ok.

Ja sie z tym nie obnosze ;)
Tylko mam skromny userbar ze lubie widzew...

Socra 06-03-2007 16:11

A tu nadal to samo :baby:

Carrota 06-03-2007 16:26

@Holu
Nie mieszaj rodziców...
@Ligus
Ja wiem jak Holu ma na imię :p
@Socra
Niom ;(

Galera_Warrior 06-03-2007 16:50

@Ligus
Wedlug mnie Burak jest to klasyczny Wieśniak. A niestety Ho'lu nie jest ze wsi, tylko z malego miasta :)

@MDW

Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 300
World: Harmonia
Residence: Venore
House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007
Guild membership: God of the Ruthless
Last login: Mar 06 2007, 09:59:04 CET
Comment: Visit www.tibiabr.com supported fan site.
Account Status: Premium Account

Dawergo 06-03-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1303569)
@Ligus
Wedlug mnie Burak jest to klasyczny Wieśniak. A niestety Ho'lu nie jest ze wsi, tylko z malego miasta :)

@MDW

Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 300
World: Harmonia
Residence: Venore
House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007
Guild membership: God of the Ruthless
Last login: Mar 06 2007, 09:59:04 CET
Comment: Visit www.tibiabr.com supported fan site.
Account Status: Premium Account

yeye nareszcie wbil te 300 ;]

Holu 06-03-2007 18:40

:evul: a EO padł na demku :P

Kasztaniaczek 06-03-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrota (Post 1303521)
@Holu
Nie mieszaj rodziców...
@Ligus
Ja wiem jak Holu ma na imię :p
@Socra
Niom ;(

On nie miesza rodzicow? ;o
Wszyscy dostali pierdolca na punkcie wrzut na starych...
ktos napisze w zdaniu "starzy" "starych" i jest ze wrzuty na nich...
Nauczcie sie czytac.. ;o

Dawergo 06-03-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1303871)
:evul: a EO padł na demku :P

Ha pewnie chcial mdw dogonic ale mu nie wyszlo ;s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41.