Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Ascario 08-03-2007 18:43

No macie racje, brakuje kasy i motywacji. Hwl sa przy wladzy od ponad pol roku przez ten czas sie dorobili kasy poprzez PA etc. w LS chyba kazdemu brakuje kasy, mozna tu przytoczyc przyklad Zemusa ktory walczy bez blessow. Ja nie padlem ani razu, a mimo to jestem goły i wesoly. Ciezko wygrac wojne bez kasy, ale napewno to nie jest glowna przyczyna naszych niepowodzen. Poprostu nie mamy dobrych planow, a jak juz cos wymyslimy ciezko zebrac ludzi.

Xairax_pl 08-03-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1306115)
Masz u mnie browarka ^^

Rozpijanie nieletnich?

Btw, siema Sin :*

A co do tego wsparcia, to tez o tym myslalem, zeby ludzie ktorzy nie graja na galanie albo maja hunta wsparli "nas" jak maja czym. Juz kilka razy dostalem jakies runy od ludzi ktorzych pierwszy raz na oczy widze.

Ascario 08-03-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl (Post 1306857)
Rozpijanie nieletnich?

Btw, siema Sin :*

A co do tego wsparcia, to tez o tym myslalem, zeby ludzie ktorzy nie graja na galanie albo maja hunta wsparli "nas" jak maja czym. Juz kilka razy dostalem jakies runy od ludzi ktorzych pierwszy raz na oczy widze.

Moze sie w Tobie zakochali tak jak ja !!!!

Xairax_pl 08-03-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1306918)
Moze sie w Tobie zakochali tak jak ja !!!!

Z tego co pamietam to ja ci ostatnio dalem runy wiec to ja cie kocham :*

Toca 08-03-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1306847)
No macie racje, brakuje kasy i motywacji. Hwl sa przy wladzy od ponad pol roku przez ten czas sie dorobili kasy poprzez PA etc. w LS chyba kazdemu brakuje kasy, mozna tu przytoczyc przyklad Zemusa ktory walczy bez blessow. Ja nie padlem ani razu, a mimo to jestem goły i wesoly. Ciezko wygrac wojne bez kasy, ale napewno to nie jest glowna przyczyna naszych niepowodzen. Poprostu nie mamy dobrych planow, a jak juz cos wymyslimy ciezko zebrac ludzi.

Trzeba umiec kombinowac =)

Ascario 08-03-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl (Post 1306919)
Z tego co pamietam to ja ci ostatnio dalem runy wiec to ja cie kocham :*

Pamietam :D odwdziecze sie w rl :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1306921)
Trzeba umiec kombinowac =)

widocznie ja nie potrafie =]

Toca 08-03-2007 19:28

Moim zdaniem ,aby wygrac wojne potrzeba kogos takiego jak Tetro Aurelius wrocil i od razu lepeiej chlopakom idzie ^^ z wojny ktora przegrywali wygrywaja B)

@Asacrio ty nic nie POTRAWISZ ;*

Ascario 08-03-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1306949)
Moim zdaniem ,aby wygrac wojne potrzeba kogos takiego jak Tetro Aurelius wrocil i od razu lepeiej chlopakom idzie ^^ z wojny ktora przegrywali wygrywaja B)

@Asacrio ty nic nie POTRAWISZ ;*

To kup konde i nim graj :]

aragorn uczciwy 08-03-2007 20:02

Wszysckiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet

A niskimi lvlami mozna neizle wspomoc... przypomnacie sobie moze softmupparne?:>

libner 08-03-2007 20:41

Xairax =*****

No dobra ok wiec jak robimy? Niskolewolowa gildia sorcow od 30~ ktora bedzie pekowal ludzi z hwl (nie wiem jak ale jak z 10 przyjebie naraz z sd to popadaja bo w hwl same msy prawie) Czy robimy dofinansowanie LS? ja pojde za wiekszascia ale jak kazdy mam ochote powalczyc xD tylko to chyba zdeczka sensu nie ma :P ok nvm

Marowakk 08-03-2007 21:34

Ja się też mogę przyłączyć.:)

aragorn uczciwy 08-03-2007 21:54

Cytuj:

No dobra ok wiec jak robimy? Niskolewolowa gildia sorcow od 30~ ktora bedzie pekowal ludzi z hwl (nie wiem jak ale jak z 10 przyjebie naraz z sd to popadaja bo w hwl same msy prawie) Czy robimy dofinansowanie LS? ja pojde za wiekszascia ale jak kazdy mam ochote powalczyc xD tylko to chyba zdeczka sensu nie ma ok nvm
I to i to

1. Dajcie name guildi
2. Znajdzcie 4 vickow(ja moge byc vice lub leader, bo mam pacc:P)
3. Loot z zabitych noobcharow/asslickerow HWLi idzie do LS
4. Jesli ktos z HWL szczela z burstow/gfb/explo, pchac sie pod to, neich bana dostana;]

libner 08-03-2007 22:03

Nie wiem czy all sie zgodza ale ja proponuje "Templars of Shadow" nie ma czasu na wymyslanie WSZYSCY Z PACC MSG DO ARAGORNA potrzebni vice i oczywiscie members do gildi damy rade xD

btw. aragorn loognij sie na fajkowego

Ascario 09-03-2007 00:08

Zrobcie gildie i zabijajcie ludzi ktorzy maja od nich protekta :) Wtedy moze straca dostawcow runek ;) zreszta ja poki co nie gram- brak pacca, oraz czasu ;) Mysle ze kazda pomoc sie przyda, zwlaszcza ze ludzie protegowani przez HWL czuja sie bezkarni :)

Cataclism 09-03-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1307586)
Zrobcie gildie i zabijajcie ludzi ktorzy maja od nich protekta :) Wtedy moze straca dostawcow runek ;) zreszta ja poki co nie gram- brak pacca, oraz czasu ;) Mysle ze kazda pomoc sie przyda, zwlaszcza ze ludzie protegowani przez HWL czuja sie bezkarni :)

racja ! zabic wszystkich !! ;p

Ascario 09-03-2007 00:53

Po co kopiowac wasze dzialanie? Wystarczy ze teraz na serwie ludzi online jest 300 +/- ;) Ja nigdy nie zabijalem dla zabawy, no moze babolka raz ;) Dlatego sam nie bede w tym uczestniczyl, ale sama idea jest calkiem niezla :P

Cataclism 09-03-2007 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1307620)
Po co kopiowac wasze dzialanie? Wystarczy ze teraz na serwie ludzi online jest 300 +/- ;) Ja nigdy nie zabijalem dla zabawy, no moze babolka raz ;) Dlatego sam nie bede w tym uczestniczyl, ale sama idea jest calkiem niezla :P

czy ja mowie ze to nie jest wina hwl ? tak wiem ze to jest wina hwl ale mi to nie przeszkadza dla mnie resp jest wystarczjacy a pozatym zadko expie :P a co do zabijania to tez nie przepadam za tym ale czasami tzeba :p

Ajron 88 09-03-2007 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez libner (Post 1306103)
Omg!!1111oneoneone :P

Mi jest was zal? ladnie mowiac "sprzedajne kurwy" trzymac z tymi co sa u wladzy zeby sie samemu utrzymac tak tak nice idea niby tylko gra ale mnie to bawi. Czy co jakby wybuchla wojna nie walczylibyscie po stronie polskiej bo z gory bylaby zalozona przegrana? Omg to sie nazywa patriotyzm lepiej walczyc razem z szwedami, huj i tak wiadomo ze ten server jest ich tak bylo i bedzie ale najlepiej poddac sie bez walki albo tak jak wy przylaczyc sie do nich? Kenseji z toba bedzie jak z parencikosem xD tak im lizal dupy ze wkoncu go ujebali funny co nie? Teraz przynajmniej walczy po poprawnej stronie ale musial sie przejechac pffff zaraz bedzie tysiac komentarzy "ale z ciebie noob plix tibia to tibia a real to real" huj mnie to btw. zeby nie bylo macie moje nicki w grze [CHAR]Gidnurg the Second[/CHAR] oraz [CHAR]Plusdron[/CHAR] mozecie mnie sobie huntowac :D bo bedzie ze jestem madry na forum a boje sie podac nick.. ten server nigdy nie bedzie normalny juz lepiej bylo jak byl xerizezo czy jejo u nich przynajmniej nie byl hunted za byle co czy tez placenie za to ze sie idzie na DC -.-' Powodzenia ja wole zmienic server niz wam placic :D eq sellam za cala kase kupuje sd i all idzie do LS tak to jest jasne ze nie wygraja wojny no ale mam nadzieje ze wywalcza "wolnosc" ok cya -.-'

1 uwaga , tutaj nie chodzi o patriotyzm , bo nie za ojczyzne trzeba sie bić , tutaj idze o godność , bo jak ktoś pluje w mojej obecności na mój ojczysty kraj , to ja przepraszam ale przyklaskiwać mu nie będę (chodzi mi tutaj o polską część HWL).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1307013)
Wszysckiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet

A niskimi lvlami mozna neizle wspomoc... przypomnacie sobie moze softmupparne?:>

Mupparna fragowala bo nikt z atakowanych nie spodziewal sie ataku , poprostu patrzac na liste ludzi online nikt nie bral pod uwage ze tych klikunastu leveli 30-50 moze utwozyc zorganizowana grupe , niezapominajmy jednak co sie dzialo gdy Mupparna spotkala sie z srednio zorganizowanym oporem (Ratty i Fisken ratujacy strapowanego Khalrana = 5 osob z Mupparny dead , 0 "naszych" ).

Ascario 09-03-2007 08:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1307629)
czy ja mowie ze to nie jest wina hwl ? tak wiem ze to jest wina hwl ale mi to nie przeszkadza dla mnie resp jest wystarczjacy a pozatym zadko expie :P a co do zabijania to tez nie przepadam za tym ale czasami tzeba :p

Chodzi o sam fakt ze serwer umiera- jak Selena. Za jakis czas Hwl zateskni za starymi czasami, ale wtedy moze byc za pozno :P Co do respu to tylko tak mowisz, przyjemniej sie expi gdy jest jest szybki. Moze i nie przepadasz za zabijaniem, ale jestes w gildi ktora słynie z wielkiego Pa i tak chyba do konca zostanie.

Toca 09-03-2007 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1307010)
To kup konde i nim graj :]

Nie chodzi o lvl tylko o zorganizowanie jakie wniosl ;]

Name: Malakas
Mar 09 2007, 03:11:21 CET Killed at Level 113 by Lovize

Bociarz jebany :s

Boltina89 09-03-2007 09:53

Action

@Malakas
@Ozwald Biznesmen Wielki
Mar 09 2007, 03:35:48 CET Killed at Level 82 by Boltina and by Xairax

Zachecam mniejsze levele do dolaczenia guildii Templars of Shadow.
Taka guildia wiele nam da w dalszym funkcjonowaniu.
Z gory dziekuje.

Milego dnia :)

Nastir 09-03-2007 11:31

oświadczenie

W imieniu swoim i nie grajacych juz dawnych i jedynych oryginalnych członkow Templars of Shadows, a tym samym jedynych prawowitych spadkobiercow owej nazwy wyrazam niezadowolenie z faktu wykorzystania nazwy-symbolu dawnych dobrych czasow w odniesieniu do gildii postaci nisko-lvlowych o watpliwych zdolnosciach player vs player a takze czesto intelektualnych.
Nie uwazam iz plamienie honoru dawnego ToS jest teraz na miejscu.
ToS od zawsze kierowal sie zasadami, nigdy nie prowadzil mass invitów, istniala ciezka selekcja, tym bardziej oibecny ToS 'opluwa' zasady u zarania gildii.

Tym samym wnosze o jak najszybszą zmiane obecnie istniejacej i nazywajacej sie gildii ToS.

Uwazam iz nie ma sensu mieszanie starych tradycji w nowe wojny.

signed Nastir.

Raziel kosiaz 09-03-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nastir (Post 1307819)
oświadczenie

W imieniu swoim i nie grajacych juz dawnych i jedynych oryginalnych członkow Templars of Shadows, a tym samym jedynych prawowitych spadkobiercow owej nazwy wyrazam niezadowolenie z faktu wykorzystania nazwy-symbolu dawnych dobrych czasow w odniesieniu do gildii postaci nisko-lvlowych o watpliwych zdolnosciach player vs player a takze czesto intelektualnych.
Nie uwazam iz plamienie honoru dawnego ToS jest teraz na miejscu.
ToS od zawsze kierowal sie zasadami, nigdy nie prowadzil mass invitów, istniala ciezka selekcja, tym bardziej oibecny ToS 'opluwa' zasady u zarania gildii.

Tym samym wnosze o jak najszybszą zmiane obecnie istniejacej i nazywajacej sie gildii ToS.

Uwazam iz nie ma sensu mieszanie starych tradycji w nowe wojny.

signed Nastir.

Kiedyś Lider ToS zajebał mojemu kumplowi crus helma i medusa shield wiec niech zostanie ta nazwa bo ja za ta gildia nie przepadałem.
A tak wogule gz fraga.
(Co mi się wydaje):
HWL wkoncu sie rozpadnie na 100% bo takie osoby jak :
Knight of Zeuz
Grimheim
Vaero
Byli z nimi a teraz ich tepmia ( co do vaero nie jestem w 100% pewien ale on odszedl od HWL)
I catrishia : ja bym zmienił gildie puki masz czas bop w hwl nie szanuja siebie.

Dzumior 09-03-2007 13:51

Co do pekowania my mamy team 10-15 osoby z rl coprawda tharrin-godyl-ja etc nie mozemy nigdy sie zebrac w kupe zawsze komus cos wypada w planach mam 2 postacie 25lvl-37mg lvl 30+-40+mg lvl kazda postac jest na strate patrzac naprzyklad na film jak pada 2x 140 ms przez bande noobow jesli ktos z was ogladal film jesli ktos chce moge podac link.
Pekowaniem galany nie uratujecie noob charami jedynie co mozna im troche expienie zwolinic nom i moze kogos uda sie zabic a tak pozatym to nic

Polak zawsze Boji sie pasc-stracic lvl zal mu isc na wojne a na forum wygrac slowami nie wygracie a co do seleny ja tam nie nazekam :)

Catrishia nie ma nic do stracenia bo kupil postac wiec wath ever moze powiesz ze to ty caly czas buahaha
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight.
Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer.

Cataclism 09-03-2007 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzumior (Post 1307920)
Co do pekowania my mamy team 10-15 osoby z rl coprawda tharrin-godyl-ja etc nie mozemy nigdy sie zebrac w kupe zawsze komus cos wypada w planach mam 2 postacie 25lvl-37mg lvl 30+-40+mg lvl kazda postac jest na strate patrzac naprzyklad na film jak pada 2x 140 ms przez bande noobow jesli ktos z was ogladal film jesli ktos chce moge podac link.
Pekowaniem galany nie uratujecie noob charami jedynie co mozna im troche expienie zwolinic nom i moze kogos uda sie zabic a tak pozatym to nic

Polak zawsze Boji sie pasc-stracic lvl zal mu isc na wojne a na forum wygrac slowami nie wygracie a co do seleny ja tam nie nazekam :)

Catrishia nie ma nic do stracenia bo kupil postac wiec wath ever moze powiesz ze to ty caly czas buahaha
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight.
Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer.

widze ze myslisz ze wiesz duzo a jednak nic lol postac mam za free :> i gram od 107 lvl wiec nie wiem skad masz te wiadomosci albo co palisz ze masz takie loty :P a moze jednak gram od poczatku jako drugi owner ? XD albo to jest moja postac od poczatku ? co ty mozesz wiedziec wszystkie sprawy zostaly zalatwione na rl wiec nikt z was nie wie jak bylo :>

a co do tego zebym zmienil gildie lol smieszne mielismy powody zeby zabic te osoby byly nie loyalne plus przeginaly za duzo razy my tez mamy zasady w gildi :>

Toca 09-03-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1307945)
widze ze myslisz ze wiesz duzo a jednak nic lol postac mam za free :> i gram od 107 lvl wiec nie wiem skad masz te wiadomosci albo co palisz ze masz takie loty :P a moze jednak gram od poczatku jako drugi owner ? XD albo to jest moja postac od poczatku ? co ty mozesz wiedziec wszystkie sprawy zostaly zalatwione na rl wiec nikt z was nie wie jak bylo :>

a co do tego zebym zmienil gildie lol smieszne mielismy powody zeby zabic te osoby byly nie loyalne plus przeginaly za duzo razy my tez mamy zasady w gildi :>

"zasady" Lider powie tak, a skonczy sie to i tak inaczej ;>

Edit: Vaero i Grim~ poprsotu nie abli sie mowic to co mysla ;]

libner 09-03-2007 15:21

No fakt Nastir ok nazwa zostanie zmieniona faktycznie ToS byla to gildia z zasadami z grajacych zostal tylko ja xax i pros jak tylko bd mial kontakt z aragornem zostanie all zmienione :D btw. ktos tam napisal ze lider ToS go ojebal... ja nie wierze ze Thorin kogos ojebal :D ok nvm

Ok teraz zaczynamy wojne? xD

Btw. Aragorn prosze o pilny kontakt

EDIT: Dziumor wiec dolacz do gildi tamtymi charami... bedziesz mial z kim lazic

Raziel kosiaz 09-03-2007 16:08

Siemka , wiem że za ten post moge dostać bana bo nie można na tibia.pl gadać o OTS'ach :
Ale dla wszystkich osób ktoży są juz zmeczeni galaną , robie otsa Galana War.
A dokładnie HWL & Elakigarna vs LS .
Wsyzstkie osoby tam bede ots bedzie bardzo ciekawy wszystkich chetnych prosze pisać pod gg : 2285691

Toca 09-03-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz (Post 1308121)
Siemka , wiem że za ten post moge dostać bana bo nie można na tibia.pl gadać o OTS'ach :
Ale dla wszystkich osób ktoży są juz zmeczeni galaną , robie otsa Galana War.
A dokładnie HWL & Elakigarna vs LS .
Wsyzstkie osoby tam bede ots bedzie bardzo ciekawy wszystkich chetnych prosze pisać pod gg : 2285691

Poprostu jak zrobisz podaj ip i tyle =) oby to nie byl ots na tibie 7.6 :s

libner 09-03-2007 16:28

Raziel... Skoro popierasz moj pomysl moze dolaczysz do wojny?

Nalesnik102 09-03-2007 17:47

2 pytanka ;p

1.Co ma na celu rozdzielenie LS
2.Za co padl Ozwald

Toca 09-03-2007 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1308302)
2 pytanka ;p

2.Za co padl Ozwald

A co cie to ?

Padl za to ze jest noobem :D

Nalesnik102 09-03-2007 17:57

Jeżeli on jest noobem to kim Ty jestes?;>

Przynajmniej ma niezle PG

Dzumior skontaktuj sie ze mna jak najszybciej

Xairax_pl 09-03-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1308302)
2 pytanka ;p

2.Za co padl Ozwald

A co tobie do tego? Nie lubimy biznesmanow.

Nalesnik102 09-03-2007 18:06

Grudgiie tez zrobil nastepna gildie. Ciekawe po co 3 gildie...

Lord Hybrid 09-03-2007 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1307766)
@Malakas
@Ozwald Biznesmen Wielki
Mar 09 2007, 03:35:48 CET Killed at Level 82 by Boltina and by Xairax

http://foteka.pl/pokaz.php?id=6449

Zachecam mniejsze levele do dolaczenia guildii Templars of Shadow.
Taka guildia wiele nam da w dalszym funkcjonowaniu.
Z gory dziekuje. Link bezpieczny.

Milego dnia :)

A czYje to takie MC? dRAYA CZY MARDUCA?? :) BAN PLX

A TEN BIZNESMEN:
1. boter
2. kumpel zazka

wiec nie mówcie że ma dobre PG

dressu 09-03-2007 18:16

Szwedzki OTS Galana War LS vs. HWL tibia 7.92
ip : -->galana.sytes.net<--
rzadko co jest wlaczany , najczesciej wlaczaja go w nocy okolo 22+ i tak na okolo 2 h albo mniej :(
Ale pograc sobie mozna :p

Raziel kosiaz 09-03-2007 18:17

Biznesmen padł bo ma zjechany nick :D
A wedługo mnie się przechwalał.
Co do przystapienia do wojny przyznam sie że "boje dupe o mojego chara"
I wogule nie miałbym jak walczyc bo miałem hacka i nie mam nic opruz plate seta.

Mlecziii 09-03-2007 18:18

Ma może ktoś film jak padł malakas???

Nalesnik102 09-03-2007 18:23

17:18 You see Kamilex Hunter (Level 40). He is a paladin. He is Rehearses Angel of the Angel of Dark (Pro by Nuskei). Na pierwszy ogien?:>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45.