![]() |
|
No macie racje, brakuje kasy i motywacji. Hwl sa przy wladzy od ponad pol roku przez ten czas sie dorobili kasy poprzez PA etc. w LS chyba kazdemu brakuje kasy, mozna tu przytoczyc przyklad Zemusa ktory walczy bez blessow. Ja nie padlem ani razu, a mimo to jestem goły i wesoly. Ciezko wygrac wojne bez kasy, ale napewno to nie jest glowna przyczyna naszych niepowodzen. Poprostu nie mamy dobrych planow, a jak juz cos wymyslimy ciezko zebrac ludzi.
|
Cytuj:
Btw, siema Sin :* A co do tego wsparcia, to tez o tym myslalem, zeby ludzie ktorzy nie graja na galanie albo maja hunta wsparli "nas" jak maja czym. Juz kilka razy dostalem jakies runy od ludzi ktorzych pierwszy raz na oczy widze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem ,aby wygrac wojne potrzeba kogos takiego jak Tetro Aurelius wrocil i od razu lepeiej chlopakom idzie ^^ z wojny ktora przegrywali wygrywaja B)
@Asacrio ty nic nie POTRAWISZ ;* |
Cytuj:
|
Wszysckiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
A niskimi lvlami mozna neizle wspomoc... przypomnacie sobie moze softmupparne?:> |
Xairax =*****
No dobra ok wiec jak robimy? Niskolewolowa gildia sorcow od 30~ ktora bedzie pekowal ludzi z hwl (nie wiem jak ale jak z 10 przyjebie naraz z sd to popadaja bo w hwl same msy prawie) Czy robimy dofinansowanie LS? ja pojde za wiekszascia ale jak kazdy mam ochote powalczyc xD tylko to chyba zdeczka sensu nie ma :P ok nvm |
Ja się też mogę przyłączyć.:)
|
Cytuj:
1. Dajcie name guildi 2. Znajdzcie 4 vickow(ja moge byc vice lub leader, bo mam pacc:P) 3. Loot z zabitych noobcharow/asslickerow HWLi idzie do LS 4. Jesli ktos z HWL szczela z burstow/gfb/explo, pchac sie pod to, neich bana dostana;] |
Nie wiem czy all sie zgodza ale ja proponuje "Templars of Shadow" nie ma czasu na wymyslanie WSZYSCY Z PACC MSG DO ARAGORNA potrzebni vice i oczywiscie members do gildi damy rade xD
btw. aragorn loognij sie na fajkowego |
Zrobcie gildie i zabijajcie ludzi ktorzy maja od nich protekta :) Wtedy moze straca dostawcow runek ;) zreszta ja poki co nie gram- brak pacca, oraz czasu ;) Mysle ze kazda pomoc sie przyda, zwlaszcza ze ludzie protegowani przez HWL czuja sie bezkarni :)
|
Cytuj:
|
Po co kopiowac wasze dzialanie? Wystarczy ze teraz na serwie ludzi online jest 300 +/- ;) Ja nigdy nie zabijalem dla zabawy, no moze babolka raz ;) Dlatego sam nie bede w tym uczestniczyl, ale sama idea jest calkiem niezla :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Name: Malakas Mar 09 2007, 03:11:21 CET Killed at Level 113 by Lovize Bociarz jebany :s |
Action
@Malakas
Mar 09 2007, 03:11:21 CET Killed at Level 113 by Lovize @Ozwald Biznesmen Wielki Mar 09 2007, 03:35:48 CET Killed at Level 82 by Boltina and by Xairax Zachecam mniejsze levele do dolaczenia guildii Templars of Shadow. Taka guildia wiele nam da w dalszym funkcjonowaniu. Z gory dziekuje. Milego dnia :) |
oświadczenie
W imieniu swoim i nie grajacych juz dawnych i jedynych oryginalnych członkow Templars of Shadows, a tym samym jedynych prawowitych spadkobiercow owej nazwy wyrazam niezadowolenie z faktu wykorzystania nazwy-symbolu dawnych dobrych czasow w odniesieniu do gildii postaci nisko-lvlowych o watpliwych zdolnosciach player vs player a takze czesto intelektualnych. Nie uwazam iz plamienie honoru dawnego ToS jest teraz na miejscu. ToS od zawsze kierowal sie zasadami, nigdy nie prowadzil mass invitów, istniala ciezka selekcja, tym bardziej oibecny ToS 'opluwa' zasady u zarania gildii. Tym samym wnosze o jak najszybszą zmiane obecnie istniejacej i nazywajacej sie gildii ToS. Uwazam iz nie ma sensu mieszanie starych tradycji w nowe wojny. signed Nastir. |
Cytuj:
A tak wogule gz fraga. (Co mi się wydaje): HWL wkoncu sie rozpadnie na 100% bo takie osoby jak : Knight of Zeuz Grimheim Vaero Byli z nimi a teraz ich tepmia ( co do vaero nie jestem w 100% pewien ale on odszedl od HWL) I catrishia : ja bym zmienił gildie puki masz czas bop w hwl nie szanuja siebie. |
Co do pekowania my mamy team 10-15 osoby z rl coprawda tharrin-godyl-ja etc nie mozemy nigdy sie zebrac w kupe zawsze komus cos wypada w planach mam 2 postacie 25lvl-37mg lvl 30+-40+mg lvl kazda postac jest na strate patrzac naprzyklad na film jak pada 2x 140 ms przez bande noobow jesli ktos z was ogladal film jesli ktos chce moge podac link.
Pekowaniem galany nie uratujecie noob charami jedynie co mozna im troche expienie zwolinic nom i moze kogos uda sie zabic a tak pozatym to nic Polak zawsze Boji sie pasc-stracic lvl zal mu isc na wojne a na forum wygrac slowami nie wygracie a co do seleny ja tam nie nazekam :) Catrishia nie ma nic do stracenia bo kupil postac wiec wath ever moze powiesz ze to ty caly czas buahaha Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. |
Cytuj:
a co do tego zebym zmienil gildie lol smieszne mielismy powody zeby zabic te osoby byly nie loyalne plus przeginaly za duzo razy my tez mamy zasady w gildi :> |
Cytuj:
Edit: Vaero i Grim~ poprsotu nie abli sie mowic to co mysla ;] |
No fakt Nastir ok nazwa zostanie zmieniona faktycznie ToS byla to gildia z zasadami z grajacych zostal tylko ja xax i pros jak tylko bd mial kontakt z aragornem zostanie all zmienione :D btw. ktos tam napisal ze lider ToS go ojebal... ja nie wierze ze Thorin kogos ojebal :D ok nvm
Ok teraz zaczynamy wojne? xD Btw. Aragorn prosze o pilny kontakt EDIT: Dziumor wiec dolacz do gildi tamtymi charami... bedziesz mial z kim lazic |
Siemka , wiem że za ten post moge dostać bana bo nie można na tibia.pl gadać o OTS'ach :
Ale dla wszystkich osób ktoży są juz zmeczeni galaną , robie otsa Galana War. A dokładnie HWL & Elakigarna vs LS . Wsyzstkie osoby tam bede ots bedzie bardzo ciekawy wszystkich chetnych prosze pisać pod gg : 2285691 |
Cytuj:
|
Raziel... Skoro popierasz moj pomysl moze dolaczysz do wojny?
|
2 pytanka ;p
1.Co ma na celu rozdzielenie LS 2.Za co padl Ozwald |
Cytuj:
Padl za to ze jest noobem :D |
Jeżeli on jest noobem to kim Ty jestes?;>
Przynajmniej ma niezle PG Dzumior skontaktuj sie ze mna jak najszybciej |
Cytuj:
|
Grudgiie tez zrobil nastepna gildie. Ciekawe po co 3 gildie...
|
Cytuj:
A TEN BIZNESMEN: 1. boter 2. kumpel zazka wiec nie mówcie że ma dobre PG |
Szwedzki OTS Galana War LS vs. HWL tibia 7.92
ip : -->galana.sytes.net<-- rzadko co jest wlaczany , najczesciej wlaczaja go w nocy okolo 22+ i tak na okolo 2 h albo mniej :( Ale pograc sobie mozna :p |
Biznesmen padł bo ma zjechany nick :D
A wedługo mnie się przechwalał. Co do przystapienia do wojny przyznam sie że "boje dupe o mojego chara" I wogule nie miałbym jak walczyc bo miałem hacka i nie mam nic opruz plate seta. |
Ma może ktoś film jak padł malakas???
|
17:18 You see Kamilex Hunter (Level 40). He is a paladin. He is Rehearses Angel of the Angel of Dark (Pro by Nuskei). Na pierwszy ogien?:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |
|