![]() |
|
@Sam
Melancholia ;) |
Cytuj:
|
to nicki podawajcie..
@sam Lucky star wpierw według mnie |
Zna ktoś może jakąś fajną stronkę z avkami (i jeszcze z sygami najlepiej) z Soul Eatera? Miałem taką fajną ale ją wcięło :/
Już mam nvm xd |
@Rayza
Nie znasz sie, to w LSie sa motywy z Melancholii, a nie na odwrot ;) |
Emmm, strasznie mnie gryzie ten FMA 2. Wie ktos moze juz nieco wiecej? Jakies szczegulowe informacje czy cus? Jak macie jakas stronke z upublikowanymi informacjami na temat drugiej odslony FMA to dajcie znac. Ja szukalem i nic nie znalazlem wiec zwracam sie do was ;)
|
Cytuj:
|
W czasie ściągania ~Melancholi, postanowiłem z ciekawości obejrzeć 1ep Lucky Stara, anime okazało się trochę nudne, nie ma wątku głównego, a akcja się toczy, tak jakoś "bez celu".Jak mówiliście, najpierw obejrzę ~Melancholię, a później zobaczymy, czy wyłapię "te motywy" ;-)
|
Cytuj:
A co do Lucky Stara - mam takie same odczucia po obejrzeniu 2ep ;) @down: lunia.ijji.com - najlepszy mirror to chyba filefront. |
Lunie ściągam jutro, nick będzie najprawdopodobniej Suhayl lub SuhaylPL
Czy ściągalieście clienta ze strony podanej przez autora tematu na forum? |
ja buziolem z gameshell serwera ruskiego ; o bo miał limit szybkości na 400KB/s ^^
|
190 ep. B(l)icza wymiata, nareszcie koniec fillerów! Zapowiada się ciekawie.
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
PS Prawdopodobnie mieliśmy taki sam opis, piru piru ? |
Cytuj:
A co do kolejnosci, to sa 2. 1. Kolejnosc, w ktorej odcinki byly pokazywane w telewizji - bledna. 2. Kolejnosc, ktora podaje bohater anime na koncu kazdego ep - chronologiczna. Tu masz kolejnosc: http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Mel...aruhi_Suzumiya |
Hah, a jednak udało się obejrzeć do końca Hikaru No Go. No cóż nie takiego zakończenia się spodziewałem, po tak udanych i wciągających epach, kilka końcowych zawiodło na całej linii.
Ukryty tekst:
Zabieram się za Darker than Black teraz :). |
Cytuj:
|
A ja powiem, ze mi sie LS podobal, w calosci. Poza tym, obejrzalem go jako jedno z pierwszych anime, wiec nie bylem w stanie wylapac niektorych smaczkow. Ogolnie, odprezajacy.
Skonczylem Seto no Hanayome, calkiem calkiem, momentami wrecz rozbrajajace. Obejrzalem tez 28 ep SE, fajnie sie oglada. To by bylo na tyle, Oyasuminasai |
Cytuj:
|
Cytuj:
no widzisz znowu coś wspólnego xD @quezacoalt tym razem jestem przeciw :< ,nie gustuje w loli |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |
|