![]() |
|
Panie up badz cicho to zostaniesz zbawiony
a jezli juz wszystko wiesz to daj dowod na to ze taifunem gra orzech |
Ghost'Bey, padl duzo razy, byl juz wkur*wiony i sam sie zrookowal. Ja bym tak w zyciu nie zrobil, no ale coz...
Co do tematu ,,kto gra Taifunem", nie wiem co to was obchodzi, czy to jest jakas istotna roznica, czy gra nim orzech, petro, kto inny? Jak dla mnie nie ma to zadnego znaczenia, nie wiem czemu to tak przezywacie. |
Cytuj:
|
Omigasz centralnie jak w Carlin pod dp : O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zal.br.pl.uk. |
Sensacja <new> - Ymy gra na Taifunie, a Orzech na Ymym.
|
@up
;o to wyjaśnia czemu dead Ymy'iego na DL ;o |
Youen... gadałem sobie z Raylisem po dedzie i postanowił pokazać mi twoją stara podczas wspólnej kolacji z resztą waszej cudownej rodziny
http://img231.imageshack.us/img231/5...taragg5.th.jpg Teraz ja daje je innym.. może kiedyś ja poznają na ulicy albo klatce jakiejś xD |
przydałoby się zrobic nowa wojne xD
|
Cytuj:
Albo zajebisty 20 mlvl :) i 20-30 lvl ;d no ok jeden 40 ms ;d Edit: ta jara mnie bardzo ;d bo te cioty jak nobki padaja stojac przed depo dostając po mniej niż 100 z sd;d |
Cytuj:
Wuhta serverów z wojnami 4 you ; ) |
Cytuj:
|
Diabeu 22:41:07
ty Diabeu 22:41:08 mowie starej Diabeu 22:41:12 ze mnie brzuch boli Diabeu 22:41:17 i mi niedobrze Diabeu 22:41:21 a matka mi przyniosla orzechowki xDDD lol btw Dec 16 2007, 19:50:44 CET Killed at Level 104 by Imargamka and by Ratilltka pozdrowcie raylisa |
I co w związku z powyższym?
|
Karolu, oznajmiam wobec wszystkich, iz twardziel z ciebie! Jestes taki w ogole pro i elo mlodziezowy... a te akcje, nic tylko pogratulowac. Tylko ze nastepny noobchar ci sie przyda, bo Ratilltka traci swoja sile ;<
Dec 16 2007, 21:49:00 CET Killed at Level 33 by Has'ek and by Lanena Ragus dasz mi teraz cukierka? xd |
Zgadzam sie z przedmówcą.
POZDRO! |
Cytuj:
Jakby był dowód najprawdopodobniej by był ban za sell postaci ... Jedyne jaki tam może być dowód to jak Taifun padł od Jołena Zwidka i kogoś tam jeszcze to reakcja jednego z Dusków była : "Omg Orzech" (na filmie pokazane) i (dawno już) Ada Qel (19-10-2007 18:11) Petro wyjechal do Irlandii i Kalwa sprzedal Pozdrawiam xDDDDDDD |
Cytuj:
and by Arloyx spisz? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |
|