![]() |
|
Interpretacje jak na Języku Polskim..
Podpisano, ~Sky |
Victeron, nawet nie umiesz skłamać. :( Z tego co wiem, to nie chcieliście wyjść z piramid. A tak poza tym to chyba Kafar napisał parę stron wstecz że o OB możemy pomarzyć
|
Dear Druid Carlos
Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji kolejnych urodzin :) oby te urodzinki w tym roku były wyjątkowe. Nie pij dużo w tym szczególnym dniu, tylko siedź na ventrillo i karajmy żydów :baby: Pozdrawiam |
Hahahahahah Xdd szymek co dyplomata hahaha. otóż ja też drogi Karolu dołanczam sie do życzeń złożonych przez pana wyże czyli Pana Victerona 201 master maga z servera Morgana w kultowej grze tibia. Nie pij dużo tylko sie schlej jak wejdziesz na venta to ci stolat zaspiewamy i imprezke w piątek wyprawiasz wbijamy guildią do poznania Xddd :evul::evul::evul:
|
Dzieki xd Czekam na was i mam nadzieje ze Nobi tez przyjedzie i zrobi salto jakies czy cus :D:D:D
|
wszystkiego najlepszego :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ahahhaahahahahha |
@up
Lol powaznie... Po tym jak zobaczyles Rodzyna aka Nobi Chra jestes pewien ze dalej chcecie walczyc ? :cup: |
Rodzyn Na Prezydenta :d:d:d:d
|
Gdzie można ten filmik zobaczyć? :P :baby::baby::baby:
|
Kilkanaście ( 20 ale to nie naście ) stron dalej jest. Jak ktoś widział zdjęcia gildii Cavern ( Tovzer,Nobi,Rethon i inni...) to tam były zdjęcia i Nobi Chra jest nie podobny do tamtego dzieciaczka,ale jeżeli to on na serio to musi mieć kilka lat ten film chyba :D
|
Vict~
Victeron, wg. mnie niech sie schleje dzis a kiedy indziej "pokaracie" swoich rywali ;P a dla Carlosa ofc wszystkiego najlepszego :)
edit. http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=4363 o to rodzyn aka Nobi Chra |
Koszmar ; DDDD
|
sa
Jaka bedzie price list?
|
Ten bruklyn/rodzyn to nie Nubi Chra..
|
Cytuj:
|
Dejvid ogarniaj ;p
|