Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

CytrynowySorbet 29-08-2010 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez orzel_cs (Post 2779776)
Na levelowanie, lubie tez rozp*****lać na bg

Retri, jednoczesnie majac przy sobie jakas dobra tarcze + 1hand i ciagle w kolejce na dungeon jako tank / dps.

Cygan Slejter 29-08-2010 18:00

Cz mnie coś omineło czy empik zna juz date premiery Cata ?
http://a.imageshack.us/img834/1023/beztytuudu.jpg

Uploaded with ImageShack.us

CytrynowySorbet 29-08-2010 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2779796)
Cz mnie coś omineło czy empik zna juz date premiery Cata ?
http://a.imageshack.us/img834/1023/beztytuudu.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Każda firma (no dobra, większość) daje sugerowane daty. Z biegiem czasu będą oczywiście zmieniać. Daty cata nie zna nikt, nawet sam Blizz. Poza tym zaczynają pojawiać się wątpliwości czy Cata w ogóle wyjdzie w tym roku. Póki co na becie nie została przetestowana nawet połowa. Dopiero wchodzi jeden z 3 raidów, nie da się wbić 85, nie ma nowych raciali i prof. Balans dmg itp, naprawdę dużo roboty jeszcze...

Cygan Slejter 29-08-2010 18:36

No, ale mimo wszystko to jest wprowadzanie klientów w błąd :)

CytrynowySorbet 07-09-2010 18:22

Wczoraj zbiliśmy LK 25 hc do 38% (dotychczas najlepsza próba : o). Czuję, że niedługo skurczybyk padnie :)

Cygan Slejter 08-09-2010 01:05

Trzymam kciuki :)
my na razie za Arthasa Hc nie bierzemy sie;p moze pod koniec wrzesnia;p

cheeroke 08-09-2010 09:00

A co pod koniec wrzesnia wchhodzi kolejny buff ze juz w ogole bedzie sie go dalo zabic z wylaczonym monitorem czy jak ? xD

Cygan Slejter 08-09-2010 10:36

Ludzie z gildi czasu nie maja :P

ponczus 08-09-2010 15:06

A ja się bawię swoim DK tankiem. Wrzuciłem go we frost i jestem mega zadowolony. Stwierdzam że DK nigdy nie byli tak OP. Dzisiaj robiłem jakieś weekly. Ludzie z gildii byli m.in. drugi tank na palku. Pomimo różnicy w gearze (dużo lepszy był pal) w momencie w którym zmieniłem rotację dps na tps zostawiłem go straszliwie w tyle. Jako że nie znalazłem żadnego sensownego buildu na necie wysmażyłem swój i jestem muchos zadowolony.

A tak btw. czy istnieje w makrach wowowych jakaś forma opóźnienia? Chodzi mi o napisanie makra do raise dead -> death pact.

_WrD_ 14-09-2010 18:47

Hai!
Mam zamrożone konto TBC od jakiegoś pół roku, no i ten... Szperałem sobie na battle.net i wcisnąłem przypadkowo aktywację triala WotLK (zdziwiłem się, bo użyłem go już kiedyś), no i widzę że konto mam aktywne na te 10 dni (myślałem, że to w ramach opłaconego abonamentu, a tu proszę, dają darmowe 10 dni).

Moje pytanie brzmi: czy jak moim priestem wbiję w ten okres powiedzmy 75 level, to czy po skończeniu triala level zostanie, czy cofnie się do 70?

CytrynowySorbet 14-09-2010 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2781428)
Hai!
Mam zamrożone konto TBC od jakiegoś pół roku, no i ten... Szperałem sobie na battle.net i wcisnąłem przypadkowo aktywację triala WotLK (zdziwiłem się, bo użyłem go już kiedyś), no i widzę że konto mam aktywne na te 10 dni (myślałem, że to w ramach opłaconego abonamentu, a tu proszę, dają darmowe 10 dni).

Moje pytanie brzmi: czy jak moim priestem wbiję w ten okres powiedzmy 75 level, to czy po skończeniu triala level zostanie, czy cofnie się do 70?

O ile dobrze pamiętam, to na trialu da się tylko wbić 71 level minus 1 expa (czyli innymi słowy, prawie 71 level, ale będzie ci brakowało 1 expa, którego wbić nie możesz).

LaYs 22-09-2010 00:23

Chciałby ktos zacząć grac w World of Warcraft na officialu? Jak coś to mogę zaoferować recruit a frienda dzięki któremu dostajesz 300% więcej expa, i możesz mnie summonowac do pomocy. Oczywiście oferuje wspólny gameplay.

W momencie kiedy dostane mounta dostajesz 10k golda za darmo w prezencie. (Albo doładowanie konta na 2 miesiące).

(more info: GG#5868478)

Alexik - Arathor EU.

CytrynowySorbet 26-09-2010 12:13

http://img820.imageshack.us/img820/3466/91820034.jpg

:D

eerion 26-09-2010 12:42

@up; GZ!
Ja tam slackuje na socialu bo nie mam czasu rajdować normalnie ;P

Cygan Slejter 26-09-2010 13:16

gratz Cytrynowy :)
ja narazie tylko z kingslayerem :P

ponczus 26-09-2010 20:22

Omg Sorbet ale masz burdel w oknie :P

VarianWrynn 26-09-2010 20:44

GZZZZ
Nie wiem , może jestem dziwny , ale ja nie ogarniam jak jest tak napaćkany interfejs. Ja mam scorchio, quartza i recounta , jak dla mnie wystarczy.

_WrD_ 26-09-2010 22:40

Sorbet, niezłe UI. Chociaż ja wolę mieć wszystkie spelle w jednym "oknie", a ty masz je trochę porozwalane, ale efekt wizualny jest świetny. Co to za addon z tą minimapą?

ponczus 27-09-2010 01:14

Sexy map? Czy jak to się tam pisze?

Heh właśnie skompletowałem sprzęt dla swojego DK frost DW tanka i co, w za góra dwa tygodnie będzie na śmieci :( Ehhh.

BTW. nie ma nic bardziej OP niż DK FROST DW TANk aktualnie. 40k TPSu to jest to.

CytrynowySorbet 27-09-2010 12:01

Hmm, co do spelli, po lewej stronie mapy są te przydatne, po prawej te mniej, więc podczas walki skupiam się praktycznie na lewej stronie ekranu, gdzie mam spelle, warningi, grida, decursive itp.

Możliwe, że napaćkane, ale niestety jestem zmuszony do posiadania takich addonów jak recount (żeby np. sprawdzić, czy offtank padł, bo nie zestunował shamblinga z enrage, czy może ja zaspałem), omen (dpsi chyba nigdy nie nauczą się na niego patrzeć), czy pallypower (mówi samo za siebie).

A z innej beczki - jeśli ktoś z was czyta mmo-championa, to wie, że przewidywana data Cataclysmu jest początek - środek grudnia... Imo DO BANI, bo ICC już rzygam, a RS jest bezsensownym raidem. Ale cóż, może dzięki temu położymy LK na 25, a przy okazji zgarnę głowę Mimirona albo złożę Val'anyra :/ Co nie zmienia faktu, że to i tak jeszcze ponad 2 miesiące ICC.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27.