![]() |
|
Cytuj:
|
to nie jest lizanie dupy....... mowilem w ktorymstam poscie ze za czasow rymca ostatni raz dupe lizalem amesowi =////
|
@ lolus
Tak przyjedzie do Resovii pół polski... ŁKS wspomoże nas w 195781 osób a dla Reszty naszych zgód czyli drugiej połowy Polski nie będzie miejsca :/ Na ostatnich derbach stali 5000 oprawa jak na Lechu normalnie miażdzą dopingiem że się blok roz*******ają i ogólnie poziom niesamowity prezentują. Na najbliższych derbach pewnie będzie was tyle że w Rzeszowie się nie zmieścicie... w koncu najwieksza stal -> "urodzeni by zadawać ból" jude!!!!!!!! cooooooooo?????? kseroooooooooooooo!!! |
pisał może ktoś testy w tym roku? :) ojj przecieki były, przecieki.. żalośni ludzie.:baby:
|
Cytuj:
|
latwizna. bob, cinek, alfons z lat 70tych, z tej okazji ze po egzaminach jest dzis wieczor-noc gramy w aoexdddddddddd
http://img232.imageshack.us/img232/6...rlfotov112.jpg : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
rok temu byly z matmy, oj sie skozystalo ;]]]]]]
|
Felix, ja Ci dam alfonsa :D
Tylko dajcie mi znać mniej więcej o której chcecie zagrać ; ) |
bob nie ma neta, cinka nalogowca rl lifa pewnie nie bedzie -.-. a z toba to mozemy zagrac na poziomie VERY VERY EASY xdddddddddddddd ale w sumie to dobra jak ich nie bedzie to na easy gramy sie grac nauczysz
|
|
mam neta! i chce was pocisnac w aoe !
|
Niedługo wychodzę ze szpitala!
|
Patrzcie * 17lat i podstawowe blędy ;]]]
|
Filip! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia, czekamy na Ciebie Filip!
szmato |
|
pod zaparkowany samochod (przyp.red.)
|
Cytuj:
|
|
co tam pionki j****e? wyplacacie sie? I TAK WAS ZAORAM HAHAHAH GALI JEST CIENTY NA WAS TERA
|
o, batmobil ;DD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |
|