![]() |
|
A ty sobie jaja robisz ;D. Od kilku miesiecy dostajecie wpierdol, i w tej sferze na azurze nic sie nie zmieni.
|
Cytuj:
|
No to sie przekonamy.. tyle z mojej kwestii, bo widze, ze nie ma sensu dyskutowac z Wami, bo Wy wszystko wiecie lepiej i w ogole jestes same ogary, pro i nie wiadomo, kto jeszcze haha
Edit: Pan u gory wie to najlepiej, kto ma szanse a kto nie ma, no nie Xandael ? ; ))) (moze i sie myle, w co watpie, ale stawiam, ze to kolejny kumpel z gdanska mariela morgosa) [; |
Mylisz się.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jakich bananów? Żaden brazylijczyk nie ma nawet naszego venta. A po za tym już sie zmieniło. |
@ Up
Dobrze, że Ty sie podpisałes nickiem :D |
Cytuj:
Kamyxx- tak na dobra sprawę nie odczuliscie jeszcze tej roznicy jaka zaszła w naszej ekipie,ale mam nadzieje, ze niedlugo odczujecie |
Cytuj:
mówią wam DO paLy to do grzecznie do paLy obmyłeś dupke? tak obmyłem ale wy czasami to nawet wyrywacie się i jesteście zbyt aktywni mówią: spadamy, zadużo noob charów (poprostu sie nam niechce) a wy na to ALE TO NIE PROBLEM, CZEKAJTA JA ZABIC KALI ZABIC, JA WBIC RSA JAK TRZA I BLAKA, KOGO JESZCZE ZAPITOLIC ? JA PROSIC MOGE? KOGO? JEST TU JAKIS CWANIAK? bez skomentowania ok? |
Fajnie fajnie :D dajcie cama B)
|
Cytuj:
Widze że w Wanted doszło sporo osób.W obydwu gildiach Wanted i Nephilims po 77 charów, widać składy się trochę wyrównały, zapowiada się chyba największa wojna na azurze. A czy ktoś mi może odpowiedzieć co z Drazharmem?/czy nadal gra i biega po stronie wanted na jakimś charze?? |
draz juz nie gra
|
Cytuj:
|
Nawet jak by to bylo po 200 osob z jednej i drugiej strony, to wojny na azurze sa zaliczane do tych najnudniejszych. Bo zarowno jedna i druga strona wola expic niz sie bic :) Wole se w*******ac szpiegow niz sie bic :) etc etc
jo jo jojosjojojoj |
Uuuuu Nephilims coś ucichło już ;D Czyżby powodem było wyrównanie składów B) Zrobiły się schody ale cóż żyje się dalej :]
|
Cytuj:
|
Może i dostaje ale wy też dostajecie ;) Ale chodziło mi o to że ucichło w sposób bycia na servie B) Jak widzę to teraz oni Przewyzszają was liczbą online od kilku dni :p
|
tajemniczy ma racje, obecne wojny na azurze to juz nie to samo co kiedys
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |
|