Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Ciri the Witcher 09-12-2009 14:06

A ty sobie jaja robisz ;D. Od kilku miesiecy dostajecie wpierdol, i w tej sferze na azurze nic sie nie zmieni.

00_Dla_W11 09-12-2009 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2701452)
@up
hahaha, chyba kpisz ;]

Jeżeli sądzisz, że po dojściu kilku bananów i szwedów coś się zmieni to się mylisz. Połowa Was się boi o chary i przy przewadze Nephilims (np. na bramie yalahar) to uciekacie do pz albo szybko gubicie locki i dajecie loga tak jak to było w przypadku pierwszej wygranej przez Was akcji.

Zegea 09-12-2009 15:19

No to sie przekonamy.. tyle z mojej kwestii, bo widze, ze nie ma sensu dyskutowac z Wami, bo Wy wszystko wiecie lepiej i w ogole jestes same ogary, pro i nie wiadomo, kto jeszcze haha

Edit: Pan u gory wie to najlepiej, kto ma szanse a kto nie ma, no nie Xandael ? ; ))) (moze i sie myle, w co watpie, ale stawiam, ze to kolejny kumpel z gdanska mariela morgosa)
[;

00_Dla_W11 09-12-2009 15:31

Mylisz się.

Mariel 09-12-2009 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2701505)
No to sie przekonamy.. tyle z mojej kwestii, bo widze, ze nie ma sensu dyskutowac z Wami, bo Wy wszystko wiecie lepiej i w ogole jestes same ogary, pro i nie wiadomo, kto jeszcze haha

Edit: Pan u gory wie to najlepiej, kto ma szanse a kto nie ma, no nie Xandael ? ; ))) (moze i sie myle, w co watpie, ale stawiam, ze to kolejny kumpel z gdanska mariela morgosa)
[;

Xandael to sprzedany char mniej wiecej od 2 miesiecy, wiec to nie jest juz "moj kolejny kumpel" :)

PussyWizak 09-12-2009 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 00_Dla_W11 (Post 2701474)
Jeżeli sądzisz, że po dojściu kilku bananów i szwedów coś się zmieni to się mylisz. Połowa Was się boi o chary i przy przewadze Nephilims (np. na bramie yalahar) to uciekacie do pz albo szybko gubicie locki i dajecie loga tak jak to było w przypadku pierwszej wygranej przez Was akcji.

Powiedział ten, który nawet nie podpisze się nickiem z obawy o hunta. S*******aj.

I jakich bananów? Żaden brazylijczyk nie ma nawet naszego venta. A po za tym już sie zmieniło.

XxFilipXxX 09-12-2009 17:26

@ Up

Dobrze, że Ty sie podpisałes nickiem :D

twistoff 09-12-2009 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2701592)
Powiedział ten, który nawet nie podpisze się nickiem z obawy o hunta. S*******aj.

I jakich bananów? Żaden brazylijczyk nie ma nawet naszego venta. A po za tym już sie zmieniło.

Dokladnie,impact jest dla nephilism zupełnie osobnym wrogiem,nasze akcje nie sa i nie beda uzaleznione od ich działań a co za tym idzie mamy osobne vt, fragi przez nich zdobyte nie moga być wliczane na nasze konto,i odwrotnie.Co ofc nie zmienia faktu,ze bardzo chetnie pomagamy sobie w innych kwestiach :}
Kamyxx- tak na dobra sprawę nie odczuliscie jeszcze tej roznicy jaka zaszła w naszej ekipie,ale mam nadzieje, ze niedlugo odczujecie

Acriati 09-12-2009 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 00_Dla_W11 (Post 2701474)

Posłuchaj, jeżeli nam każą to wbijamy skulle i na*******amy, każą zgubić, gubimy, i jeszcze się nie spotkałem z sytuacją żebyśmy uciekali na akcji do pz (każdy na swoją rękę), mówią do pz to idziemy, w waszym przypadku jest podobnie:

mówią wam DO paLy to do grzecznie do paLy
obmyłeś dupke? tak obmyłem

ale wy czasami to nawet wyrywacie się i jesteście zbyt aktywni

mówią:
spadamy, zadużo noob charów (poprostu sie nam niechce) a wy na to
ALE TO NIE PROBLEM, CZEKAJTA JA ZABIC KALI ZABIC, JA WBIC RSA JAK TRZA I BLAKA, KOGO JESZCZE ZAPITOLIC ? JA PROSIC MOGE? KOGO? JEST TU JAKIS CWANIAK?

bez skomentowania ok?

Olevka 09-12-2009 22:10

Fajnie fajnie :D dajcie cama B)

Van ent 10-12-2009 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldar (Post 2700895)
Nephilims + breakbeat kaos + dusty nine + rush them vs Wanted + calortwogo + deduwa + don montanas + dusk + gotenhafen + impact

Dziękować :]

Widze że w Wanted doszło sporo osób.W obydwu gildiach Wanted i Nephilims po 77 charów, widać składy się trochę wyrównały, zapowiada się chyba największa wojna na azurze.

A czy ktoś mi może odpowiedzieć co z Drazharmem?/czy nadal gra i biega po stronie wanted na jakimś charze??

AdiZgOlekk 10-12-2009 19:09

draz juz nie gra

ansekabanse 10-12-2009 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 2702168)
Dziękować :]

Widze że w Wanted doszło sporo osób.W obydwu gildiach Wanted i Nephilims po 77 charów, widać składy się trochę wyrównały, zapowiada się chyba największa wojna na azurze.

A czy ktoś mi może odpowiedzieć co z Drazharmem?/czy nadal gra i biega po stronie wanted na jakimś charze??

Draz nie grał juz od bardzo dawna,a po delecie przestal grac w ogole.Jak by podliczyc wszystkie gildie uczestniczace w wojnie,to by wyszło spokojnie po 100+ osob na jeden team :)

tajemniczy111 11-12-2009 10:05

Nawet jak by to bylo po 200 osob z jednej i drugiej strony, to wojny na azurze sa zaliczane do tych najnudniejszych. Bo zarowno jedna i druga strona wola expic niz sie bic :) Wole se w*******ac szpiegow niz sie bic :) etc etc
jo jo jojosjojojoj

Olevka 11-12-2009 10:10

Uuuuu Nephilims coś ucichło już ;D Czyżby powodem było wyrównanie składów B) Zrobiły się schody ale cóż żyje się dalej :]

Ciri the Witcher 11-12-2009 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olevka (Post 2702430)
Uuuuu Nephilims coś ucichło już ;D Czyżby powodem było wyrównanie składów B) Zrobiły się schody ale cóż żyje się dalej :]

ghahahah, jakie ucichlo? wanted nadal dostaje wpierdol, wiec o czym ty tu piszesz xD?

Olevka 11-12-2009 11:25

Może i dostaje ale wy też dostajecie ;) Ale chodziło mi o to że ucichło w sposób bycia na servie B) Jak widzę to teraz oni Przewyzszają was liczbą online od kilku dni :p

AdiZgOlekk 11-12-2009 11:42

tajemniczy ma racje, obecne wojny na azurze to juz nie to samo co kiedys

What 11-12-2009 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olevka (Post 2702441)
Może i dostaje ale wy też dostajecie ;) Ale chodziło mi o to że ucichło w sposób bycia na servie B) Jak widzę to teraz oni Przewyzszają was liczbą online od kilku dni :p

I co z tego że jest ich więcej od Nephilims jak i tak dostają wpierdol, a to że stracą czasem fraga to im raczej nie robi bo po coś wbijali te lvle.

Eloth' 11-12-2009 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olevka (Post 2702430)

Nie, nie. Powodem jest to, ze trzeba poprawiac oceny. Bo jak beda zle to pacca na gwiazdke nie bedzie:;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14.