![]() |
|
Cytuj:
@fanderaj: Buhahaha co za broń xD wow!!!111 A ten tiger zwalony ile go robiłeś? 5min.? I capi na odległość Jpg'iem |
Eee....sam se te bronie juz zrobilem ;p zamowienie nieaktualne
|
hehe masz taką broń
http://foteka.pl/full/4a93ff31a2c32f...021b5f6299.jpg czy podoba się komuś mój Tiger Warrior? http://foteka.pl/full/c7ba18323fdc91...facbf4f647.jpg ;) |
szczerze? nie :P
|
Proszę O skrzydła jak najwięcej ich
Proszę o szybkie zrealizowanie zamówienia |
Pierdolić wszystkich moderatorów!
|
ja bym chcial...
nie przeglądałem wszystkich stron postu to to by troche trwało, no więc przosze o outfity z addonami albo podanie strony postu lub linku do innej strony
z góry thx |
Cytuj:
Ponawiam !:D |
Pytanie.
Mam pytanie, jeśli ktoś komuś zrobi outfit, czy mogę go użyc w swoim fakeu, czy to będzie plagiat?
|
Mozesz. Jesli ktos tutaj daje i nie pisze wyraznie "tylko dla nick tego który ma prawa autorskie" to jest to do uzytku dowolnego. Oczywiscie IMO.
|
Aha, dzieki za odpowiedz :)
outfity w fake, to wg mnie najtrudniejsza rzecz do skombinowania... bo ja nie umiem kolorowac outow :D |
A kogo to obchodzi ?...Btw. Dziecko GIMP'a !
|
koper ja tylko glosno mysle :P
no gimpa.. |
ja bym prosil o bialy oufit wizarda babki i faceta z tymi do kolorowania
@offtop koper a ty jestes dziecko spamera-.- piszesz tylko bezsensowne posty i nic po zatym -.-' @2down nastepne dziecko spamera -.- ... |
Cytuj:
|
micro3
Data dołączenia: 16 02 2007 Lokacja: Dzial Fake tia... :* |
Pilne zamówienie!
Potrzebuje kilku outfitów z 4 stron: Warrior (Wszystkie addony,włosy brązowe, reszta ciemno niebiesko biała) Barbarian (Wszystkie addony,włosy szare, reszta ciemno zielono biała) Hunter (Wszystkie addony, włosy czarne , reszta złoto biała) Sorcerer ( dół Necro tylko napiersnik błekitny, Głowa Sorca, Peleryna Hero ale błękitna, ferumbras hat również błękitny, tempest rod) Potrzebne mi to OFC do Fake'a. |
@Up
Jak to będzie fake taki jak ostatni, to ja nie chce w nim być. Poza tym nie za duże masz wymaganie jak na "pilnie"? @Top~ Zamawiam żywiołaka ognia. Takiego innego. :-> @Down Opcja edit widnieje na monitorze... Poza tym powodzenia i nie róbmy już offtopa. |
Czego od razu na mnie naskakujesz? I czy ja mówie ze będziesz w nim występował? Fake będzie dużo lepszy od porzedniego.... sam zobaczysz.
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |
|