![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na open battle - Bohy, Crus, C arm, i Bp z runami i potami warty jakiś 150-170k w jednym ciele. Na tym samym ob znalazłem drugi bp z potionami i runami wartymi 150~k.
|
Cytuj:
@top Na ziemi nic cennego nie znalazlem . |
Spellbook of Mind Control O.o
|
<skóre-od-banana> i <list-o-noobskich-tematach-na-forum>
|
Ja to mam pecha:P
na ziemi to chyba plate legi najlepsze xD A z deda to moim palkiem jeszcze za 7,92 albo 8,0 znalazlem meduske , 1k , 2bp mf,bp hmm,tempest roda i volcanic roda ^^ |
Często expiąc na gsach na pochu otwieram dedy hunterow bo ludzie nie biora łuków a 160 gp za jeden a wazy tylko cos 30 oz. to nie mało :0 wiec otwieram a tu sniper gloves! :D haha :D
|
Santa doll : )
|
2 razy znalazłem vampirke B)
i raz bohy :cup: |
Ja z tego co pamiętam to znalazłem na rooku carlin sword (zapewne ktoś wyrzucił nie potrzebnie a przecież na rooku to dobry sword8o) a na mainie to legion helmet i katana xD
PozDrO:evul: |
Dragon Necklace : )
|
Wrong parcel plix?
http://img35.imageshack.us/img35/5535/xdddsa.png |
Cytuj:
Gz xd zapewne ktos wywalil i chciał relognąć, ja raz otworzyłem przypadkowo parcel pod nogami a tam knight armor crown helmet i dragon shield Na drop party o ile dobrze pamiętam k legi (Leciał także golden armor i rh ale nie złapałem ;<) Na Tibii 7.9 zaje... ukradłem fire sworda ;) koleś pokazywał na ziemi to ja na to dead snake mu rzucilem on zrzucil a ja szybko myk fsa za mnie, potem go gdzies dalej rzuciłem, utani gran hur z hotkeya i podbiegłem i wziąłem, koleś nawyzywał mnie, postraszył kolegami (non pvp server był to xd) i powiedział że idzie z tej zwalonej gry i sie wylogował |
ja znalzlem w dedzie 2 key ringi i obsidian knife xd
|
Kolega ostatnio widział jak grupa kilku 8-10 lvli sorców szła na dragona :p i padli na nim :d kolega sie na nich wzbogacil o 4bp mp (łącznie się uzbierało) i 1k ze złota :D
|
7,5bp shardow.
|
W deadach :
Crown Shield, Medusa Shield. |
Na rooku znalazłem copper shielda xD A na mainie hmm... w sumie niewiem co z tego było najcenniejsze.Crown helmet ;p
|
W zamku koło ab w bagu pod orcem crown shield. No i jeszcze coś mniej cennego - poison dagger w edron przed statkiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |