![]() |
|
To cos zlego ze chce wiedziec jak wykonac quest?
-Wiem co myslisz i nie masz racji! Ja sam nieodkrylem annihilatora mimo to mam z niego nagrode Wiec czemu mialoby byc inaczej w wypadku SS? |
< deleted >
|
LOL nic z tego nie kapuje,miotacie sie! To jak jest w koncu z tym mieczem?!
Zawolajcie mnie moze jak sie zdecydujecie ,ja juz sie wiecej nic nieodzywam:D aha i to wy denerwujecie ludzi bo ludzie chca cos wiedziec a tu nic nie mozna wywnioskowc z tego! |
Cytuj:
Cytuj:
*Ile masz lat? *Czy gdy poprosisz o coś rodziców, zawsze to dostajesz? |
Mam 15 lat i nie zawsze dostaje od rodzicow to czego chce a do czego ci to potrzebne?!
Down: No to po co ten temat skoro quest wg ciebie nie istnieje? |
Cytuj:
@down: sądzę, że albo galffromazura wciska nam kit, albo to jemu wcisnął kit kolega. |
GooD IdeA(??)
Wroce do poprzedniej odpowiedzi...
Cytuj:
Ja tylko napisalem co mysle, oczywiscie jak to zadziala nadal bedzie mozna sie trudzic questem ze SoF ;] Pozdro, napiszcie co o tym sadzicie;P |
To był bug. Ameriov go bodajże pokazywał. Jak mniemam został już naprawiony. A nawet jeśli nie, to wykorzystywanie bugów w grze jest karane.
|
Ten bug nie pozwalał wypłynąć poza basen. Nadal był on ograniczony. Te boje to tylko ozdoba a nie realna granica.
|
Cytuj:
Mi chodziło o to, że posiadanie SS nie było skutkiem wykonania żadnego questa, a ty wciąż domagasz się spoila, który nie istnieje lub jest nieznany. Czy ten temat jest potrzebny? Nie wiem, powiem tylko, że wiele się stąd dowiedziałem nt. Rookgaardu. |
może rzeczywiscie jest gdzies jakies nieznalezione miejsce do odkopania pickiem :p jest jakis program do sprawdzania gdzie mozna kopac? ;)
|
Szanowni ludzie ;p
To wam nie daje do myslenia jak zareagowali szefostwo na wiesc o spike swordzie oni wiedza ze nie ma zadnego questa dlatego zareagowali z tym potty w taki sposób a nie inny. To jest moje zdanie na ten temat i wydaje sie ze najbardziej racjonalne ^.- |
Cytuj:
|
Wróćmy do głównego wątku.
Przechadzając się po rooku dzisiaj zauważyłem: 1. Pękniętą ścianę u Lily. W pomieszczeniu z pękniętą ścianą jest skrzynia, a w skrzyni mogą być różne rzeczy. 2. Przekopał ktoś pickiem dach domu Toma? Szczególnie nad pokojem z dźwignią? 3. Strażnik nie chce rozmawiać o magii. W sumie nic dziwnego. |
przydaloby sie, zeby wkoncu jakis gm wyrazil sie jasno czy zdobycie spike sworda na rooku jest mozliwe
|
Cytuj:
|
Powiem o 3ch rzeczach:
Po 1. jak Klocek napisal, boje to tylko ozdoba nie granica i zostalo to naprawione jeszcze na TSie, nie na normalnym servie. Po 2. Wypowiedz GMa nie jest wiarygodna, jest on znany z takich zartow... Po 3. CM... Tutaj troche sobie z was zart zrobilismy, nie mowi on o SoF quest, tylko o jednym z questow na mainie^^ |
Popatrzcie na to... Kamien przypomina strzalke, wiec moze nie trzeba Pickiem kopac tylko ziemi...(?lol?)
http://foteka.pl/full/72076bea6593fb...19691103ef.jpg Ja nic nie sugeruje, tylko teraz tak popatrzylem.. :p |
@up
najpierw może naucz się wklejać screeny... |
Przekopałem cały dach Toma, i próbowałem pickiem rozwalić ściany u Lily. Bez skutku.
EDIT: Hmm.. Hyacinth jest samotny na tym wzgórzu, może trzeba mu prezent dać żeby powiedziała coś więcej? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24. |
|