Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Patton 28-12-2007 15:32

To cos zlego ze chce wiedziec jak wykonac quest?

-Wiem co myslisz i nie masz racji!
Ja sam nieodkrylem annihilatora mimo to mam z niego nagrode

Wiec czemu mialoby byc inaczej w wypadku SS?

Zito 28-12-2007 16:38

< deleted >

Patton 28-12-2007 16:49

LOL nic z tego nie kapuje,miotacie sie! To jak jest w koncu z tym mieczem?!

Zawolajcie mnie moze jak sie zdecydujecie ,ja juz sie wiecej nic nieodzywam:D

aha i to wy denerwujecie ludzi bo ludzie chca cos wiedziec a tu nic nie mozna wywnioskowc z tego!

MasterTusk 28-12-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1812338)
Zawolajcie mnie moze jak sie zdecydujecie ,ja juz sie wiecej nic nieodzywam:D

Wreszcie. Przepadnij.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1812338)
aha i to wy denerwujecie ludzi bo ludzie chca cos wiedziec a tu nic nie mozna wywnioskowc z tego!

Mam 2 pytania:
*Ile masz lat?
*Czy gdy poprosisz o coś rodziców, zawsze to dostajesz?

Patton 28-12-2007 17:38

Mam 15 lat i nie zawsze dostaje od rodzicow to czego chce a do czego ci to potrzebne?!

Down: No to po co ten temat skoro quest wg ciebie nie istnieje?

Kejmilo 28-12-2007 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1812154)
To cos zlego ze chce wiedziec jak wykonac quest?

-Wiem co myslisz i nie masz racji!
Ja sam nieodkrylem annihilatora mimo to mam z niego nagrode

Wiec czemu mialoby byc inaczej w wypadku SS?

Zachowujesz się jak mały, rozpieszczony dzieciak, któremu wszystko trzeba podkładać pod nos, bo rodzice tak robią. Weź się opanuj chłopie (?), bo w moich oczach wypadłeś jako LEŃ i dziecko z upośledzeniem umysłowym. Nie potrafisz zrozumieć, że nie było żadnego questa, ponad to, żądasz od innych czegoś, czego nie mogą (i pewnie by nawet nie chcieli takiemu niewdzięcznemu dzieciaczkowi) dać. Skoro napisałeś, że się nie odzywasz to bardzo się cieszę, a jeśli skomentujesz moją wypowiedź to tym bardziej utwierdzisz mnie w przekonaniu, że jesteś nic nie wartym szkodnikiem. Amen.

@down: sądzę, że albo galffromazura wciska nam kit, albo to jemu wcisnął kit kolega.

Eryku 28-12-2007 17:45

GooD IdeA(??)

Wroce do poprzedniej odpowiedzi...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez galffromazura (Post 1809121)
Uwaga! Chyba rozwiązałem zagadkę! :cup:

Kolega mi pokazywał, że w basenie (Azura) jest popsuty basen. Jeden kwadracik da się odsunąć i można wyjść po za basen.

Jezeli mozna wyjsc poza basen na Rookgaardzie to mozna doplynac w jakies okolice na Mainland np. przy jej plywalni...(wiem,ze w plywalni na main takiego bugu nie ma) i chyba bedzie mozna dac trade, a dzieki takiemy czemus to nietylko spike sword bedzie na rookgaard...

Ja tylko napisalem co mysle, oczywiscie jak to zadziala nadal bedzie mozna sie trudzic questem ze SoF ;] Pozdro, napiszcie co o tym sadzicie;P

Marcin24 28-12-2007 18:06

To był bug. Ameriov go bodajże pokazywał. Jak mniemam został już naprawiony. A nawet jeśli nie, to wykorzystywanie bugów w grze jest karane.

Pan Klocek 28-12-2007 20:41

Ten bug nie pozwalał wypłynąć poza basen. Nadal był on ograniczony. Te boje to tylko ozdoba a nie realna granica.

Kejmilo 28-12-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1812427)
Down: No to po co ten temat skoro quest wg ciebie nie istnieje?

Mi chodziło o to, że posiadanie SS nie było skutkiem wykonania żadnego questa, a ty wciąż domagasz się spoila, który nie istnieje lub jest nieznany. Czy ten temat jest potrzebny? Nie wiem, powiem tylko, że wiele się stąd dowiedziałem nt. Rookgaardu.

JanasMaster 28-12-2007 23:45

może rzeczywiscie jest gdzies jakies nieznalezione miejsce do odkopania pickiem :p jest jakis program do sprawdzania gdzie mozna kopac? ;)

Rav 29-12-2007 15:46

Szanowni ludzie ;p

To wam nie daje do myslenia jak zareagowali szefostwo na wiesc o spike swordzie oni wiedza ze nie ma zadnego questa dlatego zareagowali z tym potty w taki sposób a nie inny. To jest moje zdanie na ten temat i wydaje sie ze najbardziej racjonalne ^.-

Marcin24 29-12-2007 15:55

Cytuj:

To wam nie daje do myslenia jak zareagowali szefostwo na wiesc o spike swordzie oni wiedza ze nie ma zadnego questa dlatego zareagowali z tym potty w taki sposób a nie inny. To jest moje zdanie na ten temat i wydaje sie ze najbardziej racjonalne
Jak dla mnie, zachowali się normalnie. Po prostu była umowa, miała się nie chwalić, zaczęła szpanować, no to jej zabrali, proste.

Papa_Smerf 30-12-2007 01:01

Wróćmy do głównego wątku.

Przechadzając się po rooku dzisiaj zauważyłem:
1. Pękniętą ścianę u Lily. W pomieszczeniu z pękniętą ścianą jest skrzynia, a w skrzyni mogą być różne rzeczy.
2. Przekopał ktoś pickiem dach domu Toma? Szczególnie nad pokojem z dźwignią?
3. Strażnik nie chce rozmawiać o magii. W sumie nic dziwnego.

JanasMaster 30-12-2007 01:29

przydaloby sie, zeby wkoncu jakis gm wyrazil sie jasno czy zdobycie spike sworda na rooku jest mozliwe

Slythia 30-12-2007 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1814349)
Jak dla mnie, zachowali się normalnie. Po prostu była umowa, miała się nie chwalić, zaczęła szpanować, no to jej zabrali, proste.

Jaka umowa?!

Ameriov 30-12-2007 02:08

Powiem o 3ch rzeczach:

Po 1. jak Klocek napisal, boje to tylko ozdoba nie granica i zostalo to naprawione jeszcze na TSie, nie na normalnym servie.

Po 2. Wypowiedz GMa nie jest wiarygodna, jest on znany z takich zartow...

Po 3. CM... Tutaj troche sobie z was zart zrobilismy, nie mowi on o SoF quest, tylko o jednym z questow na mainie^^

Eryku 30-12-2007 13:05

Popatrzcie na to... Kamien przypomina strzalke, wiec moze nie trzeba Pickiem kopac tylko ziemi...(?lol?)

http://foteka.pl/full/72076bea6593fb...19691103ef.jpg

Ja nic nie sugeruje, tylko teraz tak popatrzylem.. :p

Shinodin Barthez 30-12-2007 13:42

@up

najpierw może naucz się wklejać screeny...

Papa_Smerf 30-12-2007 15:22

Przekopałem cały dach Toma, i próbowałem pickiem rozwalić ściany u Lily. Bez skutku.

EDIT:
Hmm.. Hyacinth jest samotny na tym wzgórzu, może trzeba mu prezent dać żeby powiedziała coś więcej?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24.