![]() |
|
Do wczoraj wszystko bylo good, a teraz znowu kick. omfg
|
To nie wina obsidi. Ja wtedy niemialem kickow, lagow ani teraz niemam ;s
|
a ja na Obsidii mam lagi, a na Selenie bądz Isarze nie. i co z tego wynika ?
|
Cytuj:
|
Ja mam podobnie :) Dużo znajomych skarży się na lagi a u mnie nic...
@ Suv Olek coś wam urosła ta gildia :) od jakiego lvl przyjmujecie ? :D |
lvl nie jest wazny - przyjeli ludzi z future, dowiedzialem sie po fakcie wiec duzo powiedziec o tym nie moge. no poza tym ze to raczej mili ludzie ;)
|
Na isarze nie ma lagów, loguje obsidie i lagi nie tak duże jak prędzej ale są.
@ Suv Grałeś też na isarze? |
Cytuj:
|
skoro suv jest z Bydgoszczy to pewnie rl rywinho hehe
|
Co do tych kickow, nie wiedzie kiedy to ma ustapic? Moze maja cos z tym zrobic? Bo pacc leci a ja expic niemoge ;)
|
Rywinho zawsze byl spoko i odpisywal nie jak inne hlvl ;] pomogl czasem i wogole
A co do kickow to ja nie wiem wogole co z moim netem sie dzieje ;] przez miesiac dobrze chodzi a drugi to boje stac przed domkiem, oczywiscie osiedlowy net :D |
Jeszcze 3 dni temu wszystk bylo gut , nawet kumple mi zazrdoscili braku lagow a tymbardziej kickow :] a teraz zaloguje sie ii po 20 sekundach kick i do widzenia...Nawet runek nie da sie robic ;(
|
nie, nie gram na Isarze, nie mam tam 50 knighta - stworzylem kilka charow do sprawdzania czy sa lagi, takie 1 lvlki na Obsidii, Selenie, Isarze, Aurei, Neranie. wszystko poza Obsidia ladnie chodzi :( I nie jestem rl Rywina :p
|
suv-lvl up czy mi sie wydaje?:D
|
ta, tydzien temu albo i dawniej
|
Lagi opanował mnóstwo servów : Furora,Danubia,Eternia,Fortera
|
zajebista ta wojna -.- nirwarator hunta dostal za nic ...
edit : sorry nie za nic. Dostal hunta za to ze byl w PSiP jakis 1-2 tyg przed tym jak dostali hunta -.- |
Wojna
Siemka. CHcialbym sie dowiedziec (jezeli wiecie) jaki jest stan wojny pomiedzy ET a NG.
PS.Kazdy wie ze ET wygrywa !! @.:Boixos:. Co masz na mysli ?? |
@suv- a no to nie pochwaliles sie ;) Gz ;]
@aduska-[*] |
Old Window na Obsidi .
Team : Suv , Kaaras , 40lvl + ;p http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18368 Loot : klasyczny... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |
|