![]() |
|
Hi Yoh :)!
|
Co hi Yoh, ja nawet nie wiem, co się na boisku działo, nie było mnie. Dlatego przegrali !
|
|
Przegrali. I co z tego ? Wolę, żeby było mniej remisów, a trochę więcej porażek i zwycięstw.
|
Cytuj:
|
Barca fuksem wygrała derby z Espanyolem :D Karny w doliczonym czasie gry... uffff. Real grał z Betisem, Betis nie strzelił karnego... :( Heeeenry i Meeesi strzelcami :).
To Hull city może ładnie namieszać w premiership o.O Na wyjeździe wygrywają z najlepszym zespołem na świecie.. B) |
Yoooooooooh!!!
Coo!!! Hull City!!! |
normalka w Hiszpanii sedziowie zawsze są przychylni Far$elonie, zawsze tak było ;) jakoś niedopatrzylem sie faulu na Eto'o btw: niezle ''zanurkował'' haha B)
Hala Madrid! hala Van Goal! |
Nurkować też trzeba umieć.
Visca el Barca! |
Go Go Ganners
|
Takk tylko w tym jest dobry xD
|
Cytuj:
No a teraz skoro pokonali hiper-super-mega-ultra-Arsenal rosna w sile |
W ramach napisania, czegos innego to moze wspomne tu o pseudokibacach Wisly Plock? Przyjechali w 70 min meczu i zaczeli atak na zwyklych ludzi ogladajacych mecz, ochrona zdazyla tylko uciec, a policja przygladala sie wydarzeniu. Gdyby nie KK Floty, ktory obiegl caly stadion szybciej niz policja otworzyla bramke moglo by byc tam nieciekawie. Swoja droga gdzie odrobina czlowieczenstwa zeby rzucic sie na dzieci i inwalide?
|
Bogowie chyba swoich mocy nie użyli :P
Hull nieźle miesza ;D |
A ja tylko przypomne o dzisiejszym wyscigu. Moze cos wygram ^^.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
AHAHAHA JOH AAAAAAAAA XD WCZORAJ NIE DZIALALA STRONKA ZARAZ PO MECZU TO NIE MOGLEM Z CIEBIE SZYDZIC AAAAAAAAAAAAAAAA XDDDDDDDD
BTW. http://img294.imageshack.us/my.php?i...eztytuufu8.png ludzie wiedza czyje zdjecia do czego wrzucac xd JUZ WIEM! arsenal przegral bo oszczedzali sily na carling cup AHAHAHA XDDDDDDD ssijcie murzynki, do afrykanskiej ligi, wio ; o MANCHESTER 2:0 BOLTON gole prawdziwych bogow, ronaldo i rooneya, a nie jakiegos murzynka z odzysku ; d |
Ditto, naprawdę nie jesteś w stanie mnie zdenerwować ani sprowokować.
|
Cytuj:
|
Na pewno Wenger konsultował to z Yohem :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co mieszka na tym stadionie ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dziwi mnie jedynie ze jestescie takimi pierdolkami ze z powodu Yoha ustawiacie sobie avatory :) a co do meczu jestem pewien ze i chelsea i MU straci ptk z przecietniakmi
|
Cytuj:
|
Spursi widac dalej Top Four jak nic ; ]
|
Liczylem na cos wiecej podczas wyscigu..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Wiecie, że Arsenal przegrał z Hull? Też myślicie, że to dlatego, że chcą skupić swoje siły na Carling Cup? @2 Down http://www.hardwired.hu/img/wg/2/825..._Rabbids_4.jpg |
Cytuj:
Poza tym te zombiaki zabiły klimat filmu, kiedy dowiedziałeś się, że to zombiaki są, w ogóle przestałem się czegokolwiek bać, bo to co jest nierealne nie może być straszne. Ale skoro zombie było dla Ciebie "prze", to znaczy że ważne jest dla Ciebie, aby było w filmie "dużo, chuczno i głośno" ;/ Dobra koniec offtopa Ditto: Tak, sądzę że zbierają siły na najcenniejszy puchar na świecie ;D |
Cytuj:
A straszniejszego horroru od dawna nie oglądałem. A właściwie to nigdy. |
Inter 2 vs 0 Milan
ALE W CZERWONYCH KARTKACH :DDDDDDDD MILAN 1 vs 0 inter Ronaldinho! |
Cytuj:
@top Nie wiem jak na polsacie, ale na niemieckiej satelicie byly z radio zespolow. Fajnie jak kazali Hamiltonowi sie uspokoic i dojechac na 3 :'D. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |
|