![]() |
Cytuj:
|
jak widać chłopaki myśleli, że są bezpieczni a tu surpRISE ;)
dobra ja do roboty s*******am :d dzisiaj ma wypłacić xD |
Cytuj:
|
Bercik w Avis? :********
|
Sathoz go kupił... Rzal i bul
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak i w miedzy czasie skilowalem na pionkach od szachów |
jedno pytanie:
Dlaczego? 02:07 You see a dead human (Vol:10). You recognize Geos Leas. He was killed by Arianna Aureka. |
Cytuj:
|
chuj mnie boli i dwa zeby
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
podziekowania dla cipsoftu za opoznienia w updacie o 5 min xD
|
Cytuj:
|
Nieeeeeeee cipsoft rozwalił mi hg ;<
|
A co się takiego na hg stało?
|
@ up
Wszytskie postacie po updatcie logują się w temple. |
Nie, po prostu przejscie jest 3-kratkowe .. CIPsoft zal
|
Moze ktos napisac w kilku zdaniach co jest w tym update ? Jakies takie ciekawsze rzeczy. Nie moge sprawdzic bo mam bana ,a nie chce mi sie noobami latac.
|
Parę nowych grafik, nowy system gadania z NPC, parę nowych itemów, i HG przejście 3 sqm. =D
|
Plaga "Hackerow" dalej nie powstrzymana . Oczywiście Key~/\
|
Cytuj:
12:42 You lose 515 mana blocking an attack by a grim reaper. BTW.Okienka trade sa do dupy ;p |
a co to hg :> ?
|
Hellgate, miejsce wręcz ubóstwiane przez ab pk team przed updatem, gdzie mogli się bardzo bezpiecznie schować, mając setki noobcharów wylogowanych w wyżej wspomnianym przejściu.
|
CipSoft im zrobił na złość. No to klops. ;<
|
znow key. Moj antywirus jest nie do przedarcia ;p
|
a po co ci av? wystarczy byś troche spostrzegawczym i bys zobaczyl ze plik ktory sie sciaga ma rozszerzenie scr.. a scr jest to po prostu zwykłe exe
jakby ktoś nie ogarnął i ściągnął to.. Robak kopiuje się z losową nazwą do katalogu C:\Recycler lub C:\Recycled, po czym klucz rejestru odpowiedzialny za uruchamianie plików EXE: HKCR\exefile\shell\open\command Dzięki temu robak będzie aktywowany wraz z każdym uruchamianiem dowolnego pliku EXE. Wirus może również modyfikować sekcję auto-run pliku WIN.INI. |
Cytuj:
|
250+ ? najs
|
40 nobow dla kazdego czlowieka z Ab to norma ;D
|
Cytuj:
|
[CHAR]Siar[/CHAR]
Jul 04 2008, 07:49:30 CEST Killed at Level 111 by Victeron Bądź spokojny, Rise nie wychodzi z formy xD |
To ta wojna jeszcze trwa :p ?
|
znaaaaaaki
|
Sell 106 RP Morgana 91 Dist, Bez hunta :) Zainteresowani pisac na gg 6744093 xD
|
LoL. Worcilibyscie na morgane, bo sie grac nie da :S
Z dp wyjsc bez utamy nie mozna. Wogole Arianna sie czai na mnie jakbym jej stara tluczkiem do miesa zajebal :f |
Ale zarzucił porównaniem, jaki z niego figlarz łohoho.
Chwalisz się, czy żalisz? |
yomashi & protoss deded xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |