![]() |
.................................................. ........
|
hmmM wodzionka. . . ;d
ARAT KOM BEK ! Eto co z pacc? |
nii dochodzi ; /
|
Tibja zuo, kurwde no o czym ja mogłem wtedy myśleć? zalowo
http://img380.imageshack.us/img380/2...jcie000bb1.jpg OMG OWNED: tam miało być „Nasz naród jak lawa, Z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa, Lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi; Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi. ” |
loool mam na polaku to samo teraz ;D...a wewnatrz ogien ktorego stulecia nie ugasza czy cos xD
|
Która TY klasa? Why już nie jesteś w OOoB
|
hihi to ja kiedys haknelem arada i wbilem mu rsa ;
http://images36.fotosik.pl/22/6daabb6fb9998cac.jpg |
xD prawie się nie zczailem ;P ocb xD
|
ale nie zacpanego thiefa....
|
TRITECZKU KOCHANIÓTKI MOJ TY MALUTKI A BLESSY MIALES ?
UHAHAHAHAHAHAHAH...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;; WIDZEM ZE KOOLEGA Z TFOJEJ RODZINYCIE KIL XD @Rafal ;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
uhaahauahua
LIzodupek padł od swojego mistrza , czyżybyś niedokladnie mu rowa wylizał ? jeszcze 1 dead moze 2 i edwinn na poziomie takim jakim zostal sprzedany p oraz 1. wogle dobrze ci tak za te 120k aaa i neutralna gildia dziala ofc? |
19:59 Rycerz Arth [90]: on jest najwieksza szmata jaka znalem
CHYBA WSZYSCY TUTAJ WIEMY OKOGO CHODZI ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
Cytuj:
|
ee a pamietacie jak zrokowal sobie trita:>? pisal ze tibia dla iditow i wogule wyzywal ludzi jak sie pytali czemu i wogule mowil ze pikselki i woli rl life niz tibie haha a gral dalej pol roku... ostatnio to czytalem
|
Tak nieduzo trzeba zeby czlowiekowi humor poprawic :D
ktos dzis przyjal na dwa baty ; |
Cytuj:
@RubilWKS GooD ;; W ogole ciekawe kiedy sie tak zacpa ze zrookuje edwinna ;;; |
Mnie to tam wali, róbta co chceta. Mam jednak swoją opinię o gówniarzach ćpających, bakających, jarających ;s jedynie co uznaje to tabace i nic wiecej;]
|
YeyEy FLAME WAR OF SAPHIRa się zapowiada ;d
|
: p supr modl sie oby Menel dalej mial problem ze zrobieniem acc ;;;
@EDIT POZDROFECZKA DLA OLD EDWINNKA ;; |
Edwinn old 21:10:35
widze, niezly mass pocisk na trita Edwinn old 21:10:37 na tibia.pl Dajcie mu fete prosze was , ofc lizalem to ja do niego napewno pisalem zebym wszedl do wojny z 10 razy na 100% i odmawialem sam sobie 9 razy tak ? ajc a czy decus cie sam bil :(? jak chcesz mozemy wyjechac na malego duela jak wroce :) w obronie kolegow z ab ok ? na ciebie i "twoja ekipe" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |