![]() |
|
Cytuj:
misiek, gdybym mial opcje: ->frag ->uslyszenie pisku rotanimoda na vencie wybral bym to drugie :D |
Misiek : wiesz jest taki kawał do tego wszystkiego i waszego zachowania i bycie w ng posłuchaj proszę :D i jeżeli ktoś Cię w życiu obrazi, a sobie na to nie zasłużyłeś to możesz to powiedzieć tej osobie xD
Jest 3 facetów na bezludnej wyspie iiiiii ...... koza xD i dwóch z nich z nudów zaczęło ruchać tą kozę, i ten trzeci nagle wyje , no płacze okropnie , przeokrutnie !! i tych dwóch przestało , aby spytać kumpla dlaczego on tak wyje !! - o co chodzi dlaczego płaczesz ?? - bo wy ją traktujecie jak jakąś tanią "kur*wę", a ją naprawde kocham :D |
Cytuj:
|
a na to starszy brat mastera,niech spoczywa w spokoju<arikabee zaa >::mag: joke>pewnie by chcial podbic lvl i wbic do Ng bo wiadomo ze Rota na nim gra:king:
|
Dobry wieczór:p
|
Cytuj:
|
Dziekuje;)
|
Jakby ktos chcial wt zrobic bo ja daje kyre za obsidie to na pm msg
|
Dzień dobry ;]
Co tam słychać w wielkim świecie? |
Sdki lataja,Ludzie padaja, a Finowie sie banuja :D a tak to postaremu;p
|
The time has come
The time has come
(Nudzilo mi sie stroche w nocy wiec postanowilem odpalic VideoDJ na moim Sony Ericssonie k550.) Jest to film ku chwale meznego gracza jakim jest obsidianczyk Nee'ku. Glory, Glory, Glory!!!! Dowiedziawszy sie o tym jak bezczelnie i bezmyslnie zostala odrzucona jego nieoceniona pomoc przez Saint postanowilem nagrac jeden wyjatkowy dzien z zycia Macieja aka Nee'ku. http://pl.youtube.com/watch?v=L5-jyDulO0g P.S. Sorry ze taka slaba jakosc, ale na telefonie wyglada to znacznie lepiej, no a jak wiadomo telefony maja ograniczone mozliwosci;( Enjoy:cup: Jak bedziecie grzeczni to dam jeszcze Open Battle xD |
Cytuj:
Ty się zawsze za mną wstawiałeś i wiem że na Ciebie można naprawde liczyć, w każdej, nawet najcięższej sytuacji :* |
Cytuj:
Zero włosków, pryszczy, ciaśniutka i wilgotna, spragniona wrażeń napalona szparka <marzyciel> To właśnie ja! Pussy Don! |
Cytuj:
|
Oj Slayerku mialem nadzieje ze bardziej sie postarasz, chociaz te fotki na poczatku rox :P. Mysle ze jednak udalo Ci sie mnie zmusic do tego na czym Ci najbardziaj zalezalo czyli 1 posta na tym forum. Tak tak udalo Ci sie Gy Zy.
Pozdro for all :* |
hauahhaaha Pierwszy raz taki nick slysze :D
|
szczesliwego nowego roku chlopaki i dziewczyny , zeby ta gra wam wody z mozgow nie zrobila ,
mihaU~ |
hehe no Misieq nasz sie pojawil nawet :*:*:*
Wszystkiego dobrego w nowym roku panowie i panie :) przede wszystkim zdrowia i szczescia bo to jest w zyciu najwazniejsze :) bo jak to jest to i reszta z czasem dojdzie do tego wszystkiego :) udanej zabawy :) Misieq !!!!!!!!!!!!!! nie zygaj :P :*:*:*:*:*:]:] |
|
a pozygajcie sie wszyscy:D wesolego roku czy jakos tak:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |
|