![]() |
|
Hahahahahaha Salto Rox Xdddddddddddddddd
|
No, ale musze przyznać, że to salto to jednak awangardowy pokaz sztuki. xD
Podpisano, ~Sky |
Spaja do góry za jaja! _/
|
Salto było niezłe, ale dobry jest też dźwięk który po nim wydał;)
Macjei możesz zostac poetą |
Roxando sie osrało !
|
@up
A wiesz ze pisalem juz pani na polski wiersz :P |
Cytuj:
|
E co ty dajesz oni są najlepźi_/ X(
|
Znaczy nie zaden poemat tylko bardziej jako milosnik natury. Gdzies go mam na kartce. Jak cos priv to Ci napisze :P
|
Cytuj:
|
nawet Czak Noris (czyt. Chuck Norris) nie potrafi takiego extra rox salto...
utani gran hur i salto prawie gotowe było. hahaha parker hahaha |
nie Parker tylko ParkeEr
|
Co do rodzyna z Bruklinu, to mówił ze cwiczy ParKAERA, no parkera cwiczy czasem
@Wojna Zróbcie jakies ob :D tyle aby dwie strony wyszly na pole walki :) |
Ostatnio to Vicek nie chciał wyjść i chciał bezczelnie skłamać że Russel napisał że dziś się nie tłuczemy.. :D I pomylił lvle. ^^
|
Cytuj:
|
Ale ta pomyłka z tym lvlem rox xddddddddddddd Co kolwiek to nie mialo znaczyc xdd
|
Widze ze trzeba wam to wytlumaczyc krok po kroku. A wiec pan VICTERON po prostu nie skopiował orginalnie napisanej przez samego pana CZARNEGO informacji. Tylko postanowił powtózyc to na forum bez kopiowania, a zeby kazdy zrozumial o co chodzi to dopisał "RUSSEL INFERNO [110]:" Z tym ze zrobil blad w lev. :cup: Super !
JUZ ROZUMIECIE? I proszę Lavio nie błaźnij sie i nie mów ze to my nie chcieliśmy wyjść...:D btw. Normalnie bym wam tego nie tłumaczył bo dla was to jest za trudne, ale nie chce mi sie czytać kolejnych śmiesznych postów. FORRRR FUNY !:confused: |
Brak słów co tu sie dzieje...
|
Cytuj:
|
Troche mnie dziwi ,ze nikt tu nie napisal o Sliccerym ;d Ale podejrzewam ,ze to dlatego ,ze wiekszosc nie zaglada na tibia.com ,a Ci co zagladaja odrazu sie skapli ,ze to "zart" prima aprilisowy .
Aczkolwiek na poczatku uwierzylem i z przykroscia stwierdzilem potem ,ze jednak dzisiaj 1 kwietnia... Mam nadzieje ,ze przynajmniej to z hackiem Armana to prawda . I z tym ,ze Rastil~(aczkolwiek to zadna strata dla rc) odchodzi;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |
|