![]() |
|
Etuna usunac nie to macie czasami najebane XD
|
EJ KURWAAA ZA SPOKOJNA TA ROZMOWAAA ANAPINKAAAAAAA ____/
dobra magro, pierwsza sprawa, pokaz mi akcje na której was nie było więcej niż 20.. podpowiem ci, nie szukaj, bo zawsze was było przynajmniej 35-40 typa druga, nie wiesz jak u nas jest z ogarnianiem postaci to chociaz prosze cieee oo nie w*******anie sie i nie wypowiadanie jak nie wiesz ;< trzecia, kto jak kto ale to napewno nie etun was lurował przez trapy, baaa mieliśmy jakieś trapy?;o nah to zadanie szczurków i jaskiniowych szczurków robić ratatack i uciekać to kanalików czwarta nie chce mi sie szukać i odpowiadać.. i chuj |
grubasku dieta i shut up psie !@
|
wakacje już są a we wakacje miałeś przyjechać, kiedy mam sie ciebie spodziewac cieniasq?
|
nie wiem kiedy bede do rodzinki jechal :(
|
wyjsc na OB sie boicie? lamy...
|
Gremb to ty taki kozak w rlu jestes ?? :<
|
Cytuj:
|
Sequel ogarem tygodnia!
Skutki, gdy nie chodzi się na raty z blokerem 00:57 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sequel. She was killed by a cave rat. |
Antek Ty padałeś na rabbitach więc nie wiem czemu się z niego śmiejesz :P
|
Oprócz ratów, Sequel upadł na boat trapie + dał się wysunąc z templa. 3x gleba 2x bez bless :D
|
Ogólnie szwedzi nas ogarnęli i było ich sporo w nocy.. gdzieś 30 fragów ogarnęli. ;P lecę spać ;)
|
Cytuj:
@chujwieco ja to kurwa nie wiem co sie w nocy stało ale już chuj ;d nie wypowiadam sieee ;d |
Gz team, ale podniecić się z zabicia 140ek~ na noobach to nie wszystko.
Miłego dnia. |
SPICIE ZYDOWSKIE NASIENIA ! KAMPIC PZTA NOOBY ! LAMY ONEONEONE - Arcano Vampire style xD
|
No to jestes zajekurwabisty...
|
Cytuj:
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=168553 dostąpiliście zaszczytu by dostać wpierdol kthxbye |
Cytuj:
|
nie wychodzic z milych depo psy akona! Wystawiac dupe ! No już ! NAPINA!!!
|
siema,
jak to jest, ze etun rozpoczal rebeli i zostal wyjebany...? to ze was wyjebia to pewne ale nie za szybko... a moze w ramach solidarnosci ktora ciagle podkreslacie tez powinniscie odejsc? @etun powiedz mi jak to jest zoorganizowac rebelie po cos tam (bo nie przyznasz sie ze chciales wladzy) nie zdazyles zrobic nic a juz cie wyjebali? grebol dobrze? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |
|