![]() |
|
Cytuj:
Komuś udało się zdobyć autografy Red Hotów? Kumpel ma autografy Chada i Flea oraz zdjęcia z nimi... Szukał ich po hotelach w Katowicach : P Ponoć Flea wyszedł sobie z hotelu i poszedł bodajże do Biedronki. Luźny koleś ;P |
Cytuj:
A Twojemu kumplowi tylko zazdrościć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down; e tam, już poprawiłem ;p |
Cytuj:
|
W temacie koncertu RHCP:
http://youtube.com/watch?v=dRvdXIiN0...elated&search= Niektórzy narzekają, że Anthony nie podziękował ani się nie pożegnał. Jak słychać na końcu filmu, są w błędzie ;] |
Uther92 - "i ty brudasie przeciwko mnie?"
|
@Wald
Zdrastwujtie tawariszu :D @Elu~ Czy to emo zdjęcie z lotu ptaka było zamierzone? ;) |
Jakie emo zdjęcie? xD Bo ja w sobie nie mam absolutnie nic z emo. Zdjęcie jest normalne, poza tym, że jest robione w kiblu, o :P
|
Znaczy...
Jak donosi nonsensopedia to zdjęcia "z lotu ptaka" są najczęściej pstrykane przez młodych ludzi zwanych szlachetnym mianem EMO! |
To ciekawe, ze kierujesz sie w życiu nonsensopedią :P Zdjęcie jest z góry i tyle, może być z boku, z prawej, z lewej, z dołu, z kąta 22,5 stopnia, a mogę też zrobić zdjęcie stóp. Ale nie widzę związku pomiędzy emo a robieniem zdjęć z góry. A emo nie jestem, fuj. I młoda też już w sumie nie jestem -,-'
|
Dobra koniec ironii...
Ale z tym, że młoda już nie jesteś to patrząc na te fotki przesadziłaś, towarzyszko ;) |
Cytuj:
|
W moim przypadku i w wielu innych wiek nie ma związku z tym, na ile się wygląda. Dają mi 16, pytają o dowód, a od 31 maja mam już 19 lat. Po prostu młody wygląd jest często zapisany w genach, a ja się tylko będę z tego cieszyć na starość ^^
|
Ciesz się ciesz... mnie o 2-3 lata postarzają tylko...
@Uther Clockwork Orange. |
@Mad-Sin:
Do bani ta szczota. @Elu: Słodka jesteś. |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem, okropna jestem ; P. No dobra, w sumie to prawde mowia ; ). |
Jak to się zwykło mawiać...
'Nie ma kobiet brzydkich. Są tylko takie, które nie wiedzą, że są piękne.' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |
|