Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Needforspeed 31-05-2009 08:32

nie ważne już...

Pirate Cutthroats 01-06-2009 12:32

Na rooku cały noob set, a na mainie winged helmet. Niestety przez przypadek wyrzuciłem go do wody i tak przestałem być jedynym posiadaczem tego hełmu w grze :)

Needforspeed 01-06-2009 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pirate Cutthroats (Post 2555872)
Na rooku cały noob set, a na mainie winged helmet. Niestety przez przypadek wyrzuciłem go do wody i tak przestałem być jedynym posiadaczem tego hełmu w grze :)

A w tej bajce były smoki które strzelały avalanchem i ice wave? :baby: I przez słowo noob set rozumiesz doublet studded helmet leather legi hand axe i wooden shield? Takie to się po mieście walą i nikt nie bierze. Rzekomo zdobyłeś winged helmet który na te czasy byłby z 2kk warty a podniecasz się noob setem na rooku...

Miszczu 05-06-2009 16:13

14 behe fang w backpacku ,lognałem się na chwile na celeste i debile akurat dzielili się lotem i zostawili bp na depo ,podszedłem behe fangi w środku.
W ciele najlepszy item to demonka na premii ,koleś padł 2 razy szkoda ,że nic z niego nie poleciało :<.

Needforspeed 07-06-2009 13:53

Najlepszy to k axe z fast hands xd, w parcelu beholder shield, w dedzie na cycach 4,5k w PLATYNACH 8o koleś noob całą kasę nosił ze sobą, potem w ciele bota na rotach w Venore (zlurowalem mu z 10 rotów z dołu a to był bot do skilla) około 2,5k w gp i spadł mu noble armor. niedawno 2 bp hmmów, botek robił runy nad obok pojedynczego respa valkyri w Thais to mu lurneliśmy jedną i padł. I zarypali mi lootbaga na 1,2k i rzucili na dach depo w Thais tam gdzie nie da sie wejść =.=

Tazz87 07-06-2009 14:26

Na Rooku to na 2,5 lvl znalazłem Studdet (czy jakoś tak) armor.
Na Mainie, w worku na 8 lvl Plate Armor, Ragnir Helmet :D

SmOoTHas 07-06-2009 22:11

@UPDATE:

Miałem parę postów w tym temacie (ale to za starych dobrych czasów, kiedy Tibia to było coś) Natomiast jak niedawno na chwilę powróciłem do gry to w ukrytym lootbagu na femor hills 2kk i fire sword

Thal 08-06-2009 12:14

Ja bloknołem bota na calmerze bocił sobie na guardach nick: Lock Thothaker postanowiłem go bloknąc... po kilku minutach w ciele znalazlem 2 iron ore jakos 4-6k demon shield i crusader helmet ;d

Asbestos 08-06-2009 16:39

Na ziemi? Coż, na pewno nie przedmiot ale 5. obydwa na Rooku. Były to: chain armor oraz leźący obok present box, a obok niego present, a w nim? 3 inne prezenty.

Na mainie? W Venore na ziemi(nie gram za dużo tam) znalazłem Long Sworda.

Krepellos 08-06-2009 19:58

Ja znalazłem plate legi :D W depo sobie leżało to co? Biore:D

Needforspeed 09-06-2009 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thal (Post 2561867)
Ja bloknołem bota na calmerze bocił sobie na guardach nick: Lock Thothaker postanowiłem go bloknąc... po kilku minutach w ciele znalazlem 2 iron ore jakos 4-6k demon shield i crusader helmet ;d

Fail. Blokłeś go korytami i padł? Potknął się o koryto wyjebał się w dziure i skręcił sobie kark i spadł mu hełm i tarcza :baby:

Shadine 14-06-2009 22:59

Ja znalazłem K legs jakiś gościu układał rzeczy w domku i przez przypadek wywalił a 2 rzecz dokładnie dostałem ale fajna historia jak byłem jeszcze "Noobem" to w carlin sprzedawałem lemoniadę piwo wino po 2gp nagle przychodzi jakiś 87lvl i mówi że chce lemoniadę no to ja mówię 2gp on mi daje 2platynki :D później wziął jeszcze z 3 lemoniady za każda dawał po 2platynki i nagle prosi o 4 i mówi że nie ma kasy i czy może dać to. A to był fire sword!!
Taka mała historia :)

Liwotto 14-06-2009 23:55

znakiznaki

EndikPall 15-06-2009 00:54

chcialem kiedys sprzedac demonke za jakas duza (nie pamietam) ilosc bp's SD. Byla to za duza ilosc i nie miescilo sie na trade. wiec koles polozyl na ziemie a ja wzialem sobie za free.

innym razem znalazlem na zamku w deadzie demonke i bohy :) bylem happy..

Ale moj najlepszy raz byl wtedy , gdy ana guardii koles hakna 64 ms Su*** Ston w tej chwili char juz nie istnieje. Loot ktory wysepilem to: c set boh demonka rh woi + 11cc. Chyba nie potrzebowal.

michcio1992 15-06-2009 20:42

To teraz powiem cos naprawde niesamowitego ( nie wiem czy uwierzycie, to juz wasza sprawa ) kiedys gralem na grimerze. Świeżo wyszedlem na maina. Zalogowalem sie z rana przed szkołą, żeby sobie pograc . Stoje w dp patrze ktos rzucil parcel. Szybko podbieglem przerzucilem do siebie na depo. Otwieram a w środku ( demon helmet, 58 cc, 2 x tempest rod, hat of the mad, wand of inferno ). Ziomek chcial mi dac w zamian za to SoV ale odmowilem. Jesli uwazacie ze to nieprawdopodobne spytajce gracza Rto'rod B)

Skareb 17-06-2009 11:42

Ja znalazlem bp robaków i 5 wętek ;)

dragacz 23-06-2009 17:41

Broń i przedmioty

ja se raz idem na hunterka na goblinach a tu pacze lezy se jakis dedniety ziomus 8o biere se podchodze otfieram i pacze a tu k- set :cup: wlasnie mialem sobie go kupic B) mysle se : w dupe jeza, biere i spierdzielam
no i git :]

manieekxd 24-06-2009 01:17

Najcenniejszy przedmiot

ja w sumie cennego przedmiotu nieznalazlem...za to znalazlem 20k
^^

Sub_Zer0 24-06-2009 23:52

JA znalazłem bp z 20 halkami i i listem z napisem "Mądrze wydaj" FArcik nie?! XXDDXDDXD

Dragnit2 25-06-2009 10:27

poszedlem na ob na pustynii w anhk nob charem [33ek] padl jakis +150 z rsem
i zagarnolem 2bp m walli, c armor i 5bp sd :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:57.