![]() |
|
"PSIE", "SMIECIU" I takie wypowiedzi sa dopuszczalne na oficjalnej stronie Tibii? Jestem rozczarowany -.-
|
@ Tirean Joam
Alez oczywiscie ze tak :) @ Ka sia czek II wlasnie widac jaka panuje sprawiedliwosc na tym forum :) @ Besn dzieki za Bana ale dlaczego Thrist nie dostal ? -.- Nie powstrzymacie mnie w zaden sposub zebym wypowiadal sie na tym forum. w zaden sposub nie lamie zasad -.- |
Ja nie co prawda to oficialna strona "fanowska" ale niestety ludzie sa tylko ludzmi i widac niepotrafia wykazac sie obiektywnym spojzeniem na sprawe nawet tak blacha :]. Jak juz pisalem gl tibia.pl team ;].
I ja naprawde domagam sie bana dla przynajmniej jeszcze 10 osob bioracych udzial w tej dyskusji ... albo z nudow bede naprawde robil wielki bajzel w tym jak i innych tematach -.- (ban ip odpale proxy i nastepne i nastepne i tak w kolko) niejest to grozba :D zeby niebylo :] Po prostu chcial bym pokazac ze jestem wstanie poswiecic godzinne dziennie ze swojego zycia jesli tibia.pl team nieokaze sie SPRAWIEDLIWY ! |
Cytuj:
Wielkie gratz dla Nercia za 200hp z hmm'a i dla ekipy z The Old Widow :) I troche mniejsze gratz dla wszystkich pozostałych ;) @Arch II Uwierz mi że są sposoby, żeby Ci dać takiego bana że z domu się nie zalogujesz. Zastanawia mnie także, dlaczego ty dostałeś bana i twoję wypowiedzi w większości były usuwane, a po lekturze pozostałych nie trudno zauważyć że inny także powinni być "wynagrodzeni" w ten sposób. |
Cytuj:
ja też np mam 13 lat ale debilem nie jestem bo uczę sie dobrze jeżdze na rożne turnieje/konkursy i nie zachowuje sie jak debil -.- więc masz troche dziwny sposób myślenia że jak 13-12 latek to już de***,cio**,"PIES","ŚMIEĆ" itp.itd. |
Co za burdel..
To jest temat do kłótni czy dawania ssow? a tak btw o co poszlo?:D |
Mam totalnie dosyć waszej kłutni więc zamieszczam tu swoje ss od 5 stron widziałem 1 fote hrhr
http://i10.photobucket.com/albums/a1...y333/66lvl.jpg next lvl http://i10.photobucket.com/albums/a1...y333/67lvl.jpg CyA in game |
@up GRATZ !
@Kłótnia :P Poszlo o to ze Archowi nie spodobalo sie moje zdjecie ktore tutaj zamiescil i ofc hmm za 200 :< ( wiele innych rzeczy...) @Ka sia cz ek W rzeczywistosci on to rozpoczął dlatego on dostal bana :< btw: HAIL BESN xD |
Lol kolejne kilka stron w klutniach!>.<
|
>.<
kurde nieklućcie sie bo to nieam sesu!!
a oto new adv new chara: http://i33.photobucket.com/albums/d7...advnewchar.jpg 8o |
Yo :) no juz widze klotnia dobiega konca ;) 8o NAwet pojawily sie pierwsze ss'y :D Ja narazie trenie najta B) Palek tylko for sale :(
GZ wszystkim paps B) |
@up ~GZ~ lvl'kow
Cytuj:
2. a co do tego ze niektorzy nie zostali zbanowani tylko swiadczy jacy sprawiedliwi sa zarzadzajacy forum! |
A oto mały loot z 2h na necro :D:D
http://i7.photobucket.com/albums/y25.../Loot/loot.jpg Pozdro dla all :) |
@up
NNICE LOOCIK :D ~~POZDRO BY ZAKU~~ |
@ Ciabar Di'Vaio
big ~GZ~ 3x BOH'y ale czy ab na pewno 2h :> A jaki rune waste ? @ Nerox Dostalem bana ale oni powinni dostac tez za bluzgi, nawet nie wyedytowal POSTA!! mowie o thristenie ~ czy to jest sprawiedliwe ? @ All Wymiekacie ;p nawet nie umiecie prowadzic powaznej dysputy, tylko bluzgi lecialy zadnych powaznych kontr argumentow :) |
- Ciabar Di'Vaio
Nono Gratulacje BARDZO udanego Necro hunta :-) Badz tak mily i porzycz mi troszke swojego szczescie jak wychoduje swoje to oddam :P Gz Grev and Tharkos ubicia Old window :) Mlody gz Lvl'a |
Besn jak mogłes mojego pięknego posta usunąć ! :P
@topic Dajcie sobie spokój nie ma sensu sie kłucic dawać ssy lepiej. A i równosć powinna jednak być nie tylko arch nie wyrażał "brzydko" o innych. @grev GZ old widow po ile ona tnie mniej więcej ? :O |
2 dzisiejsze advance :)
|
Sorra za oftop znowu :|
@Nerka On zaczal lkotnie i on dostal bana ale jak juz wspominalem ja za obrazenie innego uzytkownika dawno temu w sposob powiedzmy kulturalny bo bez bluzgow itp dostalem bana :] a teraz masa ludzi za bluzganie na innych uzytkownikow bana niewyrwala dlatego po prostu gratuluje teamowi tibia.pl za forum dla rownych i rowniejszych :] |
@ Kacz
Szkoda nerwow na to, noob moderatoz i tyle. ja zaczolem wiec i ja skoncze EOT -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |
|