![]() |
|
EE Vision wygra widac to po fragach ;]
CZYLI Taifun nie chce zapłacic?? W takim razie nie bedzie 2st osoba z 300 lvl ;p ( a ps taifun mam wkoncu mozliwosc zaplaty?? Jesli by zaplacil to czy byscie przyjeli danine i dalibyscie mu odetchnac i doexpic do 300)?? |
@Ima
Oo, tak myslalem, musial zmienic sie owner, a stary sie z toba nie kontaktuje ? To sie chyba nigdy nie skonczy, chyba ze ktos pojdzie po rozum do głowy i pierwszy wyciagnie reke :D Ludzie popelniaja błedy, to normalne ale.. to juz nie moja sprawa ;) Kiedys walczyliscie ramie w ramie a teraz co ? Imargam nie szkoda Ci tego ? Przeciez to w ch_j czasu i jeszcze wiecej wspolnej gry. |
Cytuj:
Piekny teks GZ dla tego Pana ;p |
Cytuj:
Jak padal Taifun, Jak padl Imargam to tez zabili 3 osoby, cały film WMV , do ktorego link ma Imargam w podpisie trwa 11 minut i jest pokazane całe Pvp i zgranie Vision, baa nie musze dodawac chyba bitwy w cyclo i na Ofie, jak osmieszyli Dusk~ i tak samo chyba nie trzeba nic wspominac o bitwie na Dworcach :x, wiec prosze Cie , nie oceniaj stylu , nie tylko Vision, ale byle jakiej gildi po 1 filmie gdzie zdobywaja fraga, i po drugim gdzie poszlo gorzej =) @edit: Cytuj:
Nie chodzi mi o texty Vision. Ja tutaj mowie ogolnie o ich bitwach, Pvp i fragach. Btw, filmy ogladalem nie raz, a wmv ogladam przynajmniej raz dziennie - i tutaj widze klase. A co do textów - może i żenujące, ale mi specjalnie nie przeszkadzaja ;] |
Cytuj:
Wyboldowany tekst zgłaszam do nominacji na najlepsze teksty :: |
Cytuj:
Przeczytaj to jeszcze z 10 razy, potem obejrzyj te dwa filmy z 10 razy to moze dojdziesz ze mialem na myśli zachowanie Vision i te ich żenujące texty ktore lecialy do Taifa. |
Cytuj:
Imargam , zerowcu |
Cytuj:
Obrazili Del'Toro =/ |
Cytuj:
A co do 1 ownera magramiego gra na kyrze i chyba ma best lvl, nick jakos moonthost glowy nie dam ;p ale latwo sprawdzic kto jest 1 w rankingu;) |
Cytuj:
xxx: Ema Taifun Devilry:? xxx:Nice house& cash Taifun Devilry: mam dużo więcej... duużo... xxx: o_O to pochwal sie^^ Po czym Taifun zapełnia domek 17kk + 2 Sov+ 3 hota Na parterze... xxx: 0.o Nice! Taifun Devilry:^^ Ja bym wziął Plecaczek kk + Jakieś SoV'iki B) i items B) Imargam chcę 10 tys zł za to żeby Taifun mógł sobie poexpić :D:D:D Nice! Ja bym wziął więcej, ale łąskawy Ima zostawi Taifunowi 300 k na mf'y xDDD Taifun ssij za to że [T?]wój Pro sąsiad Morneth wziął od mojego kumpla 100 k za mojego hunta za free-Mornetha zachcianke, po tym Sanyol i inna banda przydupasów lała mojego kumpla^^ w czterylitery se to wsadź!!! P.S Ale i tak uważam że jego chęć do PG nie jest tak wielka żeby oddać 10 tys zł- 20kk.... Chociaż jak PEtro nie wytrzyma z braku expienia i jak będzie na Taifunie może sie doczekacie xDDD Pozdro & hail Vision @up Chciał dać 2kk, a dał 1kk , a nie 1kk i 500 k xD |
Nie obraź sie ale inteligencja to ty nie grzeszysz.. Nie lubisz Taifa BO JEGO SĄSIAD CIE SKRZYWDZIŁ ?
To ja Ci wspołczuje. :D |
Pare pytań.. <blach><blach><blach>
Tak jak ktoś napisał już czemu ima ustala ile ma płacić taifun a nie cała gildia lub Katrila bo w końcu to ona(?) jest liderem gildi...Imargam nic do Ciebie nie mam ,ale sądze że byt dużo sie kozaczysz i jesteś pewien swojego ;) (nie rozum mnie źle nie szukam kłutni żadnej...).To tylko moje takie zdanie.A no i mam pytanko.Taifun już zapłacił czy jeszcze nie?Jak zapłacił to ile?I w ogóle do tej listy hunted co ją stworzyłeś czy ci ludzie są już 4ever hunted czy jak zapłacą to już nie będą?I też jeszcze jedno pytanko czy na pasterzu axe master gra ten sam owner co za czasów starej wojny co pasterz był z spoxterem i razem walili taifuna?Prosze o odp. bo jestem ciekaw tych pytań ;)
Hail Vision! @down Dzięki za odp :P ;) |
hoho
@up
ta lista dotyczy osob ktorych deady beda wliczane do statystyk na tibia.com , kazdy wie tez ze jak sie ktos wyplaci to jest free . xd @up Katrila to on , pasterzem gra draco , taifun nigdy nie zamierzal placic ;P Cytuj:
To wszystko co masz mi do powiedzenia Bartku ;> ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Spoxster aka NO
Z tego co mi wiadomo to Spoxster gra teraz na Nordmarku bo to podobno bardzo dobry kumpel jego ale nie wiem czy to prawda
|
Cytuj:
|
-.-
Jan 27 2007, 23:08:37 CET Died at Level 192 by a dragon lord
format.. brb |
Suchy1 gdyby taifun dal bp crystali spawowi i reszcie~ to by sie vison balo i poprosilo by o pomoc ciebie bo ty jestes taki wygadany i taki odwazny ktury masz level 8 czy juz 11? i przypominam ze katrila jest liderem a nie imargam chodzi mi oto ze wszyscy imargam imargam imargam w vision a jest tam wiele innych osub z nice pvp etc. itp. itd.
Hail Vision.:] |
Cytuj:
Ta, tylko że jak ja mówie że nie lubie Taifun za mojego hunta, ty ze mnie szydzisz ,ja Ci oddałem , to ty odrazu mówisz na rodziców najeżdżać nie? Burak ze wsi jestes i tyle! idz lepiej pomóż rodzinie krowy doić! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |
|