![]() |
|
23:45 Karaas [88]: ale cipa
noo w tym wykonaniu na mocna nie wyglada ;p |
:) Chciałbym oficjalnie przeprosić [CHAR]Pephy[/CHAR] oraz innych członków [GUILD]Eternal Team[/GUILD] za jakiekolwiek obraźliwe słowa które wypowiedziałem pod ich adresem, a które to były niezgodne z prawdą. Od dziś jestem także neutralny w wojnie pomiędzy [GUILD]Eternal Team[/GUILD] a [GUILD]Next Generation[/GUILD] oraz [GUILD]Pink Shoes in Public.[/GUILD] Podpisano : FINGREGHER |
finer zawsze byles neutralny -.-
|
Cytuj:
|
zaplaciles czy co?:P
|
10:46 You advanced from Level 119 to Level 120.
30 left, lagi, kicki, freezy, kiepsko :/ |
gratuluje, oby tak dalej
\,,/ |
gz ;)
20 left i exp lock xd |
Cytuj:
@ gz Suv =] |
Nie wiem co oni odpieprzaja z tym serwerem, mialem non stop kicki przez dwa dni , a teraz czysciutko wszystko plynnie chodzi :D Suv o ile dobrze kojarze to problem ktory mialem przed kilkoma dniami ty masz jush dobre ponad miesiac?:baby: Wtf? Mam tylko nadzieje ze plaga kickow mnie jush nie dotknie:cup:
|
*szesc miesiecy~
|
Pephy
Feb 08 2007, 02:48:14 CET Killed at Level 133 by Mannow and by Hayalet |
Cytuj:
Bywa i tak:baby: |
Cytuj:
Szkoda. życie. |
kurwa mac =/
a mial juz 25%~~ do 134 / no nic,war to war ;) keep goining pepsi~~ |
Name: Evo'Hawk
Feb 08 2007, 21:21:01 CET Killed at Level 108 by Dorpaz 21:21 Waldorio [130]: evo atked Divi co on robi :o a luz wiem, masslog :D |
Padl na wrlkach, zaczal od*******ac, zabil pare nubkow na unjst i dal exita :S i ng go zabilo ...
|
Nie żeby był złośliwy, bowiem jestem daleki od tego...
Wydaje mi się że wyśmiewanie się z Hayaleta ( Mr. Exura Vota) w jakiś sposób się zemściło... |
Today i die for no reason and must pay 500k ...
Now im retired. And never more play in tibia. Today have my 19 birthdays. Gl all my friends SELL SCA=1,3KK , MPA =600K ,MMS = 160K , G-LEGS =175K ,ROTS =40K , HOUSE IN VENORE AND MANY ITEMS TO HOUSE Sorry for my english ;] ; o hunted by Prophesy myslalem ze to ziom suva XD |
Cytuj:
02:22 Hayalet [113]: 4ever za bid domka... (oczywiscie nie on bidnal przedemna ale musi sie na kims wyzyc :) ) + exura vota po 'yo man u hunted for bid house' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |
|