Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Feliex1 08-03-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wyborowy (Post 1307555)
@up
nom powinno byc countdown ;P tak sobie skrocilem i lajt ze ktos sie zczail nawet ;]
tez zgadzam sie z piatym ze na opence nie bedziesz wlasnie knightem wbiegal w srodek teamu przeciwnego zeby bic sorca :P Wiec moje zdanie jest takie ze na open battle knight jest z dupy a na mass logu zeby kogos dopasc teraz z botem nawet nie trzeba trapowac wiec co knight tutaj?? Moze wy uwazacie inaczej noo ale to juz wasze zdanie :P

Już raz Ci ja i inni tłumaczyli żebyś się schował z tym swoim zdaniem o najtach no ale ty nadal swoje ... Nawet teraz piaty napisał małe uzasadnienie na twoje ZLE mniemanie na temat najtów w wojnach. I nie wracaj więcej do tego bo nie masz racji.

Kolirn 09-03-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovino (Post 1307310)
Witam.

Postanowiłem bywać co jakiś czas na tym forum, oraz myślę, że czas spędzony tutaj będzie bardzo miłym i przyjemnym.

Moją pierwszą postacią był max 25 knight [CHAR]Orzeszkis[/CHAR] [Sprzedany]
Drugą także sprzedaną postacią był [CHAR]Folord[/CHAR]
Przedostatnią był [CHAR]Master Lukaster[/CHAR] ... Także sprzedany, na 58 lvl'u.
Aktualnie gram postacią o nicku [CHAR]Lovino[/CHAR] [Dopiero zaczynam]

Wszystkie te postacie pochodziły z Aureii... ;)

8o :dance: akhahaha jak to przeczytałem to uśmiech na mojej twarzy zagościł;)

Zevs 09-03-2007 00:21

Czas coś od czasu do czasu postnąć a więc lecimy:
@skret: jestes cool rzuciles mi sf wbiłeś lvl i w ogóle, tylko że ja wciąż nie padłem a ty juz swój lvl straciłeś.
@Cromak: zedytuj wkońcu ten lvl bo i tak go nie odrobisz
@Feliex: to samo co up
@co do Jagiellona: trzeba być idiotą jeśli się myśli ze 100 palek który jest moim rl nie dojdzie do mnie?:D
@co do last openki: kto wpadł na genialny pomysł z tą wierzą?:)

Kolirn 09-03-2007 01:28

Name: Lovino
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 17
World: Aurea
Residence: Carlin
Last login: Mar 08 2007, 16:24:50 CET
Comment: Hello... Don't touch me or die...

Bloodbrother to Govinem :>
Bloodbrother to Mabesta :>

See you in game.
Account Status: Free Account

powiedzcie dlaczego wszyscy piszecie po angielsku a co najmniej połowa z was nie umie się w tym języku poprawnie wysłowić ?...

don't touch me or die.... co to ma kurwa znaczyć ? nie dotykać mnie albo umrzeć ? (w takim stylu to napisane jest)

poważnie to jest żałosne... sam z angola nie jestem jakiś masta blasta ale jak widzę napisy w stylu "kali chciec pic, polska jezyk trudny mowa"

i jeszcze braterstwo krwi z Govinemem... kolejnym poliglotą przez duże PO. a może jesteście rodziną ? i w genach macie całkowity brak umiejętności lingwistycznych ?

Vil 09-03-2007 02:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1307636)
powiedzcie dlaczego wszyscy piszecie po angielsku a co najmniej połowa z was nie umie się w tym języku poprawnie wysłowić ?...

bo to trendi

poza tym 1/3 grajacych w tibie nie umie sie nawet po polsku wyslowic.

royal_skret 09-03-2007 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiimaa (Post 1306703)
Royal Skret

Mar 08 2007, 14:39:08 CET Killed at Level 80 by Rafiano

Dlugo sie nie nacieszyles lvlem =/

Ja jeszcze wróce nowym charem i ich upierdole -.-

royal_skret 09-03-2007 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1307594)
Czas coś od czasu do czasu postnąć a więc lecimy:
@skret: jestes cool rzuciles mi sf wbiłeś lvl i w ogóle, tylko że ja wciąż nie padłem a ty juz swój lvl straciłeś.
@co do Jagiellona: trzeba być idiotą jeśli się myśli ze 100 palek który jest moim rl nie dojdzie do mnie?:D
@co do last openki: kto wpadł na genialny pomysł z tą wierzą?:)

Ej Zevs ja nie płacze jak strace lvl, bo to tylko gra...
I nie obchodzi mnie że padłem bez blessów i straciłem 2 lvle;)

Sesef 09-03-2007 09:17

Cytuj:

No nie odrobię. Doszedłem do wniosku że szkoła jest ważniejsza po tym jak zachciało mi się studiowania programowania sztucznej inteligencji w robotyce, więc krótko mówiąc mam Tibie w 4 literach.

Zevs 09-03-2007 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1307742)
No nie odrobię. Doszedłem do wniosku że szkoła jest ważniejsza po tym jak zachciało mi się studiowania programowania sztucznej inteligencji w robotyce, więc krótko mówiąc mam Tibie w 4 literach.

w 4 literach retired i w ogóle ale mimo to z forum nie schodzisz

Iron'knight 09-03-2007 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1307636)
Name: Lovino
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 17
World: Aurea
Residence: Carlin
Last login: Mar 08 2007, 16:24:50 CET
Comment: Hello... Don't touch me or die...

Bloodbrother to Govinem :>
Bloodbrother to Mabesta :>

See you in game.
Account Status: Free Account

don't touch me or die.... co to ma kurwa znaczyć ? nie dotykać mnie albo umrzeć ? (w takim stylu to napisane jest)

poważnie to jest żałosne... sam z angola nie jestem jakiś masta blasta ale jak widzę napisy w stylu "kali chciec pic, polska jezyk trudny mowa"

i jeszcze braterstwo krwi z Govinemem... kolejnym poliglotą przez duże PO. a może jesteście rodziną ? i w genach macie całkowity brak umiejętności lingwistycznych ?

Popieram... Jesteście Polakami, to używajcie Polskiego. NIe mowie tu o tych co potrafią mówić po Angielsku, ale jeżeli ktoś nie potrafi napisać po angielsku słowa innego niż "hi, sell, buy" etc. to po co taki title kopiuje od jakies kogoś :D Moje zdanie jest takie, jeśli jestes Polakiem to używaj Polskiego xD

@co do openek
Nie znam się w praktyce na openkach, ale w każdym składzie musi być i bloker i shooter, bez dwóch zdan :) :) :)

Feliex1 09-03-2007 15:33

Cytuj:

(...)
(...)

Wiesz co , gdyby chciał odrobił bym ten lvl w 1 dzień tyle że narazie nie mam ochoty do gry , dowodem tego jest to że jak już miałem hunta wbiłem 400k expa około. B)
Więc nie pie**ol że nie mogę odrobić bo to tylko kwestia chęci z mojej strony i uaktualnianie lvla na tibia.pl dla mnie osobiście nie jest ważne.

Lovah 09-03-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1308065)
Wiesz co , gdyby chciał odrobił bym ten lvl w 1 dzień tyle że narazie nie mam ochoty do gry , dowodem tego jest to że jak już miałem hunta wbiłem 400k expa około. B)
Więc nie pie**ol że nie mogę odrobić bo to tylko kwestia chęci z mojej strony i uaktualnianie lvla na tibia.pl dla mnie osobiście nie jest ważne.

Już to widze, jak odrabiasz lv i nie padasz od Suave ;)

Slide_Aurea 09-03-2007 16:34

@Iron, ale taki tittle to czadzior jest, w ten sposób inni "wiedzą" że umiesz angielski w 100% :D

@Kolirn, koleś wziął się na odwagę, napisał posta i już dostał policzek od Ciebie ;p

Btw: Lovino, nastaw 2, bo Kolirn to nasz najlepszy strzelec :D

Doneq 09-03-2007 16:40

Co do wyzwisk

15:37 Sone Sersafone [15]: matka cie niekocha frajerze jebany dziwko jebana su,ko pierdolona
a dopiero sie zalogowalem:D

Kolirn 09-03-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1308176)
@Kolirn, koleś wziął się na odwagę, napisał posta i już dostał policzek od Ciebie ;p

Btw: Lovino, nastaw 2, bo Kolirn to nasz najlepszy strzelec :D

bo głupotę trzeba ograniczać w zarodku.

kidler 09-03-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1308184)
bo głupotę trzeba ograniczać w zarodku.

To się zabij.

Kolirn 09-03-2007 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1308193)
To się zabij.

w przeciwieństwie do ciebie kidlerku nie musiałbym tego zrobić :)

słyszałeś kiedyś takie powiedzenie:

mały pies dużo szczeka ?

więc przestań szczekać ...

Eldero 09-03-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1308202)
w przeciwieństwie do ciebie kidlerku nie musiałbym tego zrobić :)

słyszałeś kiedyś takie powiedzenie:

mały pies dużo szczeka ?

więc przestań szczekać ...

Jak nie jestem twoim fanem Kolirn, to sie zgadzam z tym co teraz napisales.

Sesef 09-03-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1307789)
w 4 literach retired i w ogóle ale mimo to z forum nie schodzisz

wiesz jak byś grał od początku aurey to też byś się udzielał. Pozatym napisanie posta na forum przeczytanie tematów to jest max 30min które moge poświecić, gra zabiera dużooooooo więcej czasu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doneq (Post 1308182)
Co do wyzwisk

15:37 Sone Sersafone [15]: matka cie niekocha frajerze jebany dziwko jebana su,ko pierdolona
a dopiero sie zalogowalem:D

nie lubią Cię:/

Losari 09-03-2007 17:26

Vesz dlaczego nie byles taki cfany przed wojna tylko lizales dupsko moltowi?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45.