![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czas coś od czasu do czasu postnąć a więc lecimy:
@skret: jestes cool rzuciles mi sf wbiłeś lvl i w ogóle, tylko że ja wciąż nie padłem a ty juz swój lvl straciłeś. @Cromak: zedytuj wkońcu ten lvl bo i tak go nie odrobisz @Feliex: to samo co up @co do Jagiellona: trzeba być idiotą jeśli się myśli ze 100 palek który jest moim rl nie dojdzie do mnie?:D @co do last openki: kto wpadł na genialny pomysł z tą wierzą?:) |
Name: Lovino
Sex: male Profession: Paladin Level: 17 World: Aurea Residence: Carlin Last login: Mar 08 2007, 16:24:50 CET Comment: Hello... Don't touch me or die... Bloodbrother to Govinem :> Bloodbrother to Mabesta :> See you in game. Account Status: Free Account powiedzcie dlaczego wszyscy piszecie po angielsku a co najmniej połowa z was nie umie się w tym języku poprawnie wysłowić ?... don't touch me or die.... co to ma kurwa znaczyć ? nie dotykać mnie albo umrzeć ? (w takim stylu to napisane jest) poważnie to jest żałosne... sam z angola nie jestem jakiś masta blasta ale jak widzę napisy w stylu "kali chciec pic, polska jezyk trudny mowa" i jeszcze braterstwo krwi z Govinemem... kolejnym poliglotą przez duże PO. a może jesteście rodziną ? i w genach macie całkowity brak umiejętności lingwistycznych ? |
Cytuj:
poza tym 1/3 grajacych w tibie nie umie sie nawet po polsku wyslowic. |
Cytuj:
Ja jeszcze wróce nowym charem i ich upierdole -.- |
Cytuj:
Ej Zevs ja nie płacze jak strace lvl, bo to tylko gra... I nie obchodzi mnie że padłem bez blessów i straciłem 2 lvle;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
w 4 literach retired i w ogóle ale mimo to z forum nie schodzisz |
Cytuj:
@co do openek Nie znam się w praktyce na openkach, ale w każdym składzie musi być i bloker i shooter, bez dwóch zdan :) :) :) |
Cytuj:
Więc nie pie**ol że nie mogę odrobić bo to tylko kwestia chęci z mojej strony i uaktualnianie lvla na tibia.pl dla mnie osobiście nie jest ważne. |
Cytuj:
|
@Iron, ale taki tittle to czadzior jest, w ten sposób inni "wiedzą" że umiesz angielski w 100% :D
@Kolirn, koleś wziął się na odwagę, napisał posta i już dostał policzek od Ciebie ;p Btw: Lovino, nastaw 2, bo Kolirn to nasz najlepszy strzelec :D |
Co do wyzwisk
15:37 Sone Sersafone [15]: matka cie niekocha frajerze jebany dziwko jebana su,ko pierdolona a dopiero sie zalogowalem:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
słyszałeś kiedyś takie powiedzenie: mały pies dużo szczeka ? więc przestań szczekać ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Vesz dlaczego nie byles taki cfany przed wojna tylko lizales dupsko moltowi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45. |
|