Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Rekrutacje do fake'ów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89017)

Janusz1231 29-09-2008 20:29

NIE AKTUALNE

Arashel 29-09-2008 20:33

@UP
Ten Outfit jest żałosny...
A te Efekty to.... ekhmm... khymmm...

@Topic
Zgłaszać się do mojej rekrutacji...
<Ty kolega UP nie>

GargoinX 29-09-2008 20:56

@2up:
Lol, co za... outfit(?!).

Potrzebuję Jak najwięcej mnichów do mojego fake'a. Schemat:

Imię:
Ród (chodź niekoniecznie):
Krótka historia (też nie być):
Outfit (outfit musi zawierać jakieś kimono, togę czy coś tam co mają mnisi, kapłani, itp.):

Janusz1231 30-09-2008 08:51

@Lagon Night
nick Aldo
out:
http://img99.imageshack.us/my.php?image=demonac9.png porawiłęm maske bo miejscami przenikała

ten od trupich besti

Ernesto_Ruz 30-09-2008 14:40

@Gargoin

Imię: Ranleth Ruud

Umiejętności: Bardzo Dobrze zna magię Ognia i Wody, potrafi się zamieniać w zwierzęta

Historia: Ranleth Ruud został porzucony przez swoich rodziców. Zostawili go w lesie, gdzie znaleźli go druidzi. Opiekowali się nim. U nich nauczył się pierwszych czarów. Gdy miał już 24 lata wyruszył do klasztoru She Wonder. Przebywając w nim opanował magię ognia. Mając lat 47 został alchemikiem-pustelnikiem.

Out: UWAGA! TEN OUT MA TYLKO TYLE POZYCJI, NIE WIDAĆ MU NÓG, DLATEGO TEŻ TYLE RACZEJ POWINNO MU WYSTARCZYĆ ;)

http://img401.imageshack.us/img401/6525/gssgdnp4.png

Lagon Night 30-09-2008 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Janusz1231 (Post 2281823)
@Lagon Night
nick Aldo
out:
http://img99.imageshack.us/my.php?image=demonac9.png http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif porawiłęm maske bo miejscami przenikała

ten od trupich besti

Eeee, chyba wezmę zwykłych kultystów i powymyślam im nicki. Bez obrazy, ale ten out jest, delikatnie mówiąc, kiepski. To tak: rekrutację zamykam, bo wychodzi na to że albo nikt się nie zgłasza albo to co zacytowałem...

X-Zero 04-10-2008 16:53

@ Rekrutacja ma:
Zgłaszać się dalej! ;<

Lova & Gargoin - bez komentarza ( znaczy w sensie pozytywnym - nie mam się czego czepiać ;F )

You_Ying 04-10-2008 18:21

@Up
Zgłaszam się:

Nazwa: Zekh Ree

Imię za życia: Zethren Russ

Wyuczenie: Magia Ognia, główny czar: Tchnienie Nieumarłych - Wydłurza ręcę i używa je do ataku (np. udeża, podpala ręce, zatruwa itp.). Często wbija je w ziemię i wychodzą mu w innym miejscu.

Cechy: Cichy, Lojalny, Srytny.

Okoliczności Śmierci: W swoim podziemnym mieście czartów wyszedł na najwyższy punkt, żeby podziwiać ''widoki''. Jednak czuł obecność kogoś jeszcze. Nagle ujżał rękę, która próbowała go zepchać. Zaczął walczyć z zakapturzoną postacią. Wtem postać ta pokazała swoją twarz - był to najlepszy przyjaciel Zethrena. Zethren znieruchomiał, i wtedy jego kumpel zepchną go ze skały.

Typ zjawy: Derentus

Outfit za życia (był czartem):
http://img143.imageshack.us/img143/8631/gsdgsdfm8.png

Outfit po śmierci (mogę poprawić, jakby coś. Takie ustawienie)
\/ >
^ <
http://img143.imageshack.us/img143/2017/gsdgsrb4.png

mikolaj99 11-10-2008 15:04

Rekrutacja do Fake'a pt. Mroczni Zabójcy. Fake jest o stowarzyszeniu bardzo dobrze wyszkolonych zabójców i o kilku bohaterach którzy próbują ich powstrzymać... a konkretnie potrzebuję:
-Przywódcę Zabójców (puste)
-1 bohater (puste)
-2 bohater (puste)
-3 bohater (puste)
-4 bohater (puste)
-5 bohater (puste)

Wymagam:
-nicka
-outfita na 6 stron (góra dół lub prawo lewo)
-krótkiej historii
-profesji (nie dotyczy Przywódcy Zabójców)

No i ew. jakieś dodatkowe bronie, czary, umiejętności itd.

Arashel 14-10-2008 20:40

Rekrutacja!
Fake Pt. „Rangnarok Book: Soura Tales

Potrzebuje
:
  • Jednego Króla Królestwa Lasów… (Ma to być wredna/y i despotyczne/y kobieta/mężczyzna)
  • Dwóch przedstawicieli z rodzin królewskich lasów (Ukrywają się, Królestwem Lasów rządziło niegdyś 6 rodzin ale Jedna wymordowała 3 a dwie się ukryły to właśnie tych dwóch ukrytych rodzin przedstawicieli potrzebuje)… (Płci obojętne)
  • 11 Członków Gildii Kupieckiej „Vicario”… (Płci obojętne)
  • 4 Biskupów z Ziemi Shinto (Dwóch „Bojowych” dwóch „dyplomatycznych”)
  • 2 Doradców Króla Assasynów… (Płci obojętne)
  • 1 Członka zbuntowanych Kapłanów Shinto (Ich nazwa to „Gaijins”) (Płci obojętne)
  • Króla Strefy Gór i Lodów… (Facet)
  • 2 Przywódców dwóch klanów koczowników… (Facet)

Szablon:
Imię: Klimatyczne (Np. Assasyni coś ala arabskie, Król Gór jak barbarzyńca itd.)
Nazwisko: (tak samo)
Pseudo: (Tylko dla Zbuntowanych shinto, koczownika-szefa i Król Gór)
Charakter: (Na świecie nie ma samych małomównych, skromnych, odważnych i dobrodusznych)
Outfit: (KLIMATYCZNY DO DANEGO STANOWISKA, nie chce widzieć Warriora na stanowisko dyplomaty biskupa, noblemana na Króla Gór czy Mage na role Assasyna…)

<<< Historii macie nie dawać bo zwykle jest tak że nie znacie historii świata i popuszczacie wodze fantazji albo znacie historie i też popuszczacie wodze fantazji ...>>>

Każdy z was ma prawo(a nawet obowiązek…) zgłosić 2-3 różne postacie na różne miejsca, wybiorę najlepsze, głównie pod względem wyglądu postaci (Może być nawet tak że jednej sosby przyjmie wszystkie zgłoszenia)…

ZGŁOSZENIA TYLKO NA PW!!!

Przyjęci
- Lova
- Zbuntowana Kapłanka Shinto
- Gargoin - Członek Gidli Kupieckiej Vicario
- Dark-Master - Zbuntowany Kapłan Shinto
- Szufi - Zbuntowany Kapłan Shinto i Doradca Króla Assasynów...

Arashel 19-10-2008 12:36

Ponawiam!!!
Jeszcze jest dużo miejsc! Złaszać się!

Rekrutacja!

Ukryty tekst:
Potrzebuje :
  • Jednego Króla Królestwa Lasów… (Ma to być wredna/y i despotyczne/y kobieta/mężczyzna)
  • Dwóch przedstawicieli z rodzin królewskich lasów (Ukrywają się, Królestwem Lasów rządziło niegdyś 6 rodzin ale jedna z nich wymordowała trzy inne, a dwie się ukryły to właśnie tych dwóch ukrytych rodzin przedstawicieli potrzebuje)… (Płci obojętne)
  • 2 Doradców Króla Assasynów… (Płci obojętne)
  • 1 Członka zbuntowanych Kapłanów Shinto (Ich nazwa to „Gaijins”) (Płci obojętne)

Szablon:
Imię: Klimatyczne (Np. Assasyni coś ala arabskie, Król Gór jak barbarzyńca itd.)
Charakter: (Na świecie nie ma samych małomównych, skromnych, odważnych i dobrodusznych)
Outfit: (KLIMATYCZNY DO DANEGO STANOWISKA, nie chce widzieć Warriora na stanowisko dyplomaty biskupa, noblemana na Króla Gór czy Mage na role Assasyna…)

<<< Historii macie nie dawać bo zwykle jest tak że nie znacie historii świata i popuszczacie wodze fantazji albo znacie historie i też popuszczacie wodze fantazji ...>>>

Każdy z was ma prawo(a nawet obowiązek…) zgłosić 2-3 różne postacie na różne miejsca, wybiorę najlepsze, głównie pod względem wyglądu postaci (Może być nawet tak że jednej sosby przyjmie wszystkie zgłoszenia)…

Przyjęci
- Lova
- Zbuntowana Kapłanka Shinto

Ferines 21-10-2008 15:58

Rekrutacja Do Fake ''Klątwa Upadłe Nadzieje''

Przykładowa Karta Zgłoszeniowa

Imię :
Ród :
Wieżenie : Abdiel/Uriel :
Charakter :
Outfit :

Jeżeli Chodzi O Bycie Dobrym To Wieżenie Uriel Jeśli Złym Abdiel !

Fake Ukaże Się Jakiś Czas Po Rekrutacji ! Poszukuje 3 Osoby Na 1 Wyznanie i 3 Na 2

@Shiz

Po co piszesz jak nic nie wnosisz do tematu ?

REKRUTACJA NIEAKTUALNA MYŚLE NAD NOWĄ

X-Zero 22-10-2008 17:21

Imię: Mernion
Ród: Eeee... Thour
Wieżenie ( Wiara Chyba -.- ) : Abdiel
Charakter: Bezlitosny, Małomówny, Raczej Samotnik.
Outfit: http://img224.imageshack.us/img224/8606/beztytuuxp2.png

P.S.: Czemu Tak Dziwnie Piszesz?

Shiz. 22-10-2008 17:52

@up
No bo taka moda :O.
@Ferines
Codziennie nowy avek? Super styl pisania (pisałem tak jak byłem w 3 klasie (podstawówka))+ pr0 ortógrafffia.

Lova 22-10-2008 18:15

To ja się zgłoszę O.o

Imię :Lova
Ród :Hmmmm...Kaos
Wieżenie : Uriel
Charakter : Małomówna,odważna,mądra.
Outfit : Później ;< Tera nie mam czasu.

Arashel 23-10-2008 22:00

Ponawiam!!!
Jeszcze jest dużo miejsc! Złaszać się!

Rekrutacja!

Ukryty tekst:
Potrzebuje :
  • Dwóch przedstawicieli z rodzin królewskich lasów (Ukrywają się, Królestwem Lasów rządziło niegdyś 6 rodzin ale jedna z nich wymordowała trzy inne, a dwie się ukryły to właśnie tych dwóch ukrytych rodzin przedstawicieli potrzebuje)… (Płci obojętne)

Szablon:

Przyjęci
- Lova
- Zbuntowana Kapłanka Shinto, Doradca Króla Assasynów

Kuraudo 05-11-2008 23:02

Witam jestem Advent Child i jestem w miarę dobrym grafikiem, lecz prostym. Nie używam Gimpa, więc Fake który zrobię będzie z reguły w paincie i szukam właśnie ludzi, którzy chcieliby wystąpić.
Proszę o podawanie:
*Nicku : Naruto
*Broni : 2 Kunai
*Wioski : Konoha - UWL
*Celu : Stać się Hokage
* Wieku : 12 Lat
* Charakteru : Lekceważący
* Specjalności : Bunshiny

Zapisani:
*Momochi - Zabuza Momochi - UWM

Witam jestem Advent Child i jestem w miarę dobrym grafikiem, lecz prostym. Nie używam Gimpa, więc Fake który zrobię będzie z reguły w paincie i szukam właśnie ludzi, którzy chcieliby wystąpić.
Proszę o podawanie:
*Nicku : Goku
*Specjalizacji : Fale uderzeniowe
*Pochodzenia : Vegeta
*Celu : Ratować Ziemię
*Rasy : Sayian

Zapisani:
*Hikari - Sayian

@Arashel

Są to 2 moje ulubione anime. Nie umiem robić efektów, najwyżej jakieś elementy otoczenia, postacie i efekty technik.

Mikes1 05-11-2008 23:14

Chyba nie zrozumiałeś...
Fake z fabuła jakiegokolwiek anime nie będzie raczej mile witane (mimo, że fanów jest wielu)
Fabułe powinieneś wymyślić sam a nie trzepać ją z jakichś "bajek"...

PS:
Posty się edytuje..

Arashel 06-11-2008 06:56

Cytuj:

Ja ciebie również witam, jestem Bogiem tego działu... <buahahahhahahaha ale kula...>
Skoro umiesz robić jakieś efekty i to w paint to pokaż coś w dziale Niedokończone Fake'i...

PS.
Głupszego anime już wybrać się nie dało?

Kuraudo 06-11-2008 18:38

Nadal są wolne miejsca. Zapisywać się fani Naruto i Dragon Ball.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00.