![]() |
|
Cytuj:
|
a ja mam 16 lat i lubie sie czasem pobawic jeszcze w piaskownicy z kolezankami:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mnie mozna zrozumiec bo ubijam ludzi wszystkich narodowsci i nie patrze sie na to czy ktos jest Szweden czy Polakiem byle mial dobre eq i nie nosil aola. @Harru - Od kiedy ja jestem koelzanka?! i łóżka nie nazywaj paiskownica ops xD BTW Chłopaki z Katowic/Rybnika/Żor robimy znów kiedyś jakieś spotkanie bo takie imprezy rzadza no i można obgadać kwestie wojny ale nie na tzreźwo:D Pozdro<3 Edit- I ta fraglista plx asuhaeuhsuehse |
Cytuj:
@Aven Ofc ze moga zabijac swoich rli nawzajem, 'haniebny czyn'- ironia |
@Dili no moze nie czyn haniebny ale conajmniej nie w porzadku jedni chca grać i nie mieszac sie do zadnych wojen itp a szwedzki szmaty zaczely zabijac rli wiec na zlo ttzreba zło(jakos tam to leciało)
|
@Vere Skarbie mówiąc chłopaki z Katowic miałeś na myśli Mnie i reszte xD?
Bo jeżeli tak to myśle, że ta przepiękna majówa będzie odpowiednim momentem na spotaknie xD. signed: Usar |
Cytuj:
|
Fuj GKS'a to z Katowic jest xD. My z Chorzowa i Świętochłowic <3
Może jeszcze kolegów z Gliwic zaprosimy xD albo i z dalsza steel gibon <3 xD signed: Usar |
name lvl world players online sd combo
United Forces 112 Iridia 23/29 3511 O.o czyzby cos sie dzialo?? |
Dzięki temu forum, zaspokajam swoje potrzeby tygodniowe na opry mydlane! VERI TY :)))
Pozdrówka dla Bezia, /Bartek PS: WHATS GOIN' ONNNNNNNNNN? :< |
bo to bylo tak ze my wyszlymy ale one nie wyszly no i nie bylo battel ;/
|
nasze chlopaki teraz sie nie popisaly i sobie popadaly. Ale my sie nie przejmujemy bo i tak ich rozjebiemy =))
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o rany rany jestes niedogotowany ;( |
Nie będziemy was pocieszać bo wiecie swoje :D Iridia będzie wasza...
|
Kurde, ja kto sie stało ze 1/10 gildia poszła ubić kogoś nie związanego z wojną... I masz babo placek (dosłownie-nawet 6 placków).
I jesli było was tam 6ciu, to czemu tylko wy padliście... Powodzenia w dolszych bitwach, /Bartek PS: A ja jestem dogotowany ;;;<? |
Cytuj:
a tak to sie stalo ze no, oni chcialy zabic crealetha i arkanium sie zbieglo i kuku troche ale bedzie dobrze, ok? |
Ogladalem Negocjatora wracam a tu bach dedówy :[[
|
Po chuj crealetha chcieliscie zajebac....
edit: A ja bede pesymista.... kolejna przegrana wojna moim zdaniem, bylem za wami sercem jednak po tym co dzisiaj sie stalo, po tym jak oddaliscie im fragi... nie widze przyszlosci |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |
|