![]() |
|
@up
racja a tak apropo gz fraga na dzucie !!:cup: |
|
Krzysiek widze sie rozkreciles z fragami :d
|
ta z japcokiem robi masslogi na mc ;p
|
Cytuj:
Nie zapominaj o mnie X( |
cos mi ten link nie dziala xD
|
Cytuj:
a..... ovvnerów mam az 9 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po pierwsze to ja kurwa nie przeklinam idioto tylko uzywam wulgaryzmow, a to jest roznica nieuku jebany, wiec sie nie wypowiadaj, jak nie wiesz o czym mowisz. Czy ja mam prawa, czy nie, to na pewno nie bedziesz mi tego mowic ty, bo mam to tak gleboko w dupie jak twoje fantazje ze sprzetem kuchennym drewnianym. Nie podobaja ci sie moje wulgaryzmy to smigaj na poziomki. |
@up
hUAHUAHAHAHAHAH :dance: Cytuj:
|
Cytuj:
Lamus. |
Cytuj:
To twój podpis? No nieźle ja jestem Tomek. |
Cytuj:
a co do tej ostatniej akcji za glupote sie placi , ciekawe kiedy sie naucza. |
Cytuj:
@Raga hahah xD |
Misku tak trzymac ;*
Od razu sie lepiej czyta to forum jak ktos konkretnie po kims jedzie:P Moze kiedys maly spamik sie nam jeszce uda jebnac :PP |
@Up
Szybko sie uczysz :d Dobre! xd |
Puryzm i elokwencja sie po prostu przelewaja masowo przez ten temat...
|
@up
Kopnac cie w torbe?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
kto Cie wogole wystrugal?? przez telefon Cie robili?? |
Cytuj:
@Offtop (tak wiem, to wczesniej to tez byl offtop) 'Twoja stara struga bolty pod kazordoon' xD Jezeli stare to sorry:D |
http://rapidshare.com/files/95681716/Fotka_005.jpg.html
Poznajcie najwiekszego mastera romu i wielkiego kozaka forum tibia.pl PS. Krzysiu Eldero :* |
SIGNED :) juz wiemy czemu grasz w tibieeeee dlugoooooo bardzoooo dlugooooo
|
Cytuj:
|
Gleba. <sciana>
|
Aplołdnij ktoś :(
|
|
Cytuj:
|
Sting lookaj moj film z lekcji XD
http://youtube.com/watch?v=z8DwUnJbSQs Wkrecilismy kobiecie od fizyki ze koles umarl xD |
Kris ktore foto to twoje??
Przyznasz sie do swojej twarzy?;] |
Ej, ej chyba nie to pierwsze, ziooom. Jak je pokazalem mojemu psu to sie prawie o bude zabil nieee nie wierze :D Z taka morda to w waskie drzwi zioom!
Nie no tak serio to faajny jestes :D Chcesz do trojkata ze mna i hanyskiem?:D Bedziesz mi klape trzymal jak sikal bede :) Jaaa pierdole koles you've made my day ! |
Cytuj:
Pierwsze moj odruch Boze cos ty mu z morda zrobil :D:D:D Gotic zadnego trojkta z Krisem nie bedzie twoja dziurka jest tylko zarezerwowana dla mnie :P, no ale potrzymac deske moze i co najwyzej pokutasic od czasu do czasu B) |
nie nasmiewajcie sie z niego to nie jego wina ze go tak rodzice pokarali
|
Cytuj:
|
hahah foto przed roku _/
powiem wam tak. Ja mam to gdzies czy ktos po mnie jedzie czy nie, bo prawda jest taka, ze ja padam na openach i sie smiejecie, a to ja expie i odrabiam lvl'e a wy w pz siedziecie :D to ze taka krzywa mordaa wyszla na zdjeciu to juz nie moja wina tylko czeska haha bo robil zdjecie z zaskoczenia :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
czemu mi tak nie jechaliscie jak w FAGu bylem? przeciez rl life to rl life |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |
|