![]() |
Delarev pochwal sie nickiem swoim ^^
|
War please ^^
|
Nikt juz nie wróci.. JEdyne co zostało to spłacanie się : )
[CHAR]Siar[/CHAR] Killed by [CHAR]Victeron[/CHAR] at level 111. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wyrosłem z chwalenia się nickiem na forum. :P |
To chociaz PW napisz please
A po co zobaczysz B) |
@up
Mocny Ziomek ;d |
Zostawmy to bez komentarza. ;)
|
No proszę... Podaj nam swój nick :<
|
Yeyeye Dzisiaj otrzymalem E-mail z "Cip"softu z kilkoma wiadomosciami na temat nastepnego updatu!!
Zaczeli oni wprowadzac jakies potworki z ziemi i energii bo w next updacie dojdzie wiatr i bedziemy mieli all w komplecie!! Ziemia,Ogien,Wiatr,Serce(milosc do Tibii),Woda(baseny) Chodzi mi o to ze bede przyzywany(jezeli odpisze i sie zgodze) jako Kapitan Planeta i moim zadaniem bedzie niesienie dobrej nowiny i pomocy nowym graczom!! Coz za fantastyczna wiadomosc ciezko jest mi odmowic, wiec spodziewajcie sie mnie w przyszlym updacie latajacego po miastach i respach xD Poza tym beda tez konie a w lesie obok dragow edron bedzie mozna spotkac Robin Hooda i zmierzyc sie z nim w celnosci strzalow(cos dla paladynow) Dla knightow tez cos mamy, a mianowicie bedzecie mogli zmierzyc sie z szajka alibaby i 40 rozbojnikow(nomadow) pod pustynia w Ankrahmun Magowie dla was mamy cos specialnego! Zostana dla was wybudowane osrodki szkoleniowe w kazdym miescie gdzie bedziecie mogli cwiczyc wasza sile magiczna!! Tak wiec koniec z afkowaniem pod dp!! I na koniec w Venore powstanie osrodek wypoczynkowy SPA gdzie bedziecie mogli za przystepna cena odnowic swoja stamine! Zapomnialem o najwazniejszym zostana rowniez wprowadzone pisuary w domkach i ubikacje by wasze chary po wyproznieniu mogly poruszac sie szybciej i sprawniej! CZYż ONI NIE SA WSPANIALI?!?! HAIL "CIP"SOFT! To moje zdanie o updacie xD |
Złamię obietnicę, ale po prostu muszę. ;D
Shejq na Gm'a! 8o |
Yeah zawsze jak snie o tibi to mi kibli brakowalo! w koncu me marzenie sie zisci!
|
Cytuj:
|
Shejq nawet Ty?;(((((((( jaki z Ciebie alfabeta! ;( pisze sie pustyni a nie postyni... -.-
|
Cytuj:
|
pisze ale anal to takie brzydkie słowo... :confused:
btw [CHAR]Madam Bloodshade[/CHAR] Jul 06 2008, 07:54:53 CEST Killed at Level 92 by [CHAR]Victeron[/CHAR] Szymuś szalejesz ;) |
Spokojnie byla to tylko literowka o moja ortografie sie nie martw :P
|
Cytuj:
Btw. Kafar nie ma juz bana <tancze> |
...o mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw ja sobie rade dam nanananana.... xDDDDDDDDD
|
Pięknie zanuciłeś...
|
[CHAR]Vohyt[/CHAR]
Jul 07 2008, 15:12:27 CEST Killed at Level 146 by Mordag Inferno and by Keri Inferno Można wiedzieć za co ? Bo koleś wypłacił się pare dni temu. Coś tam patrze, że Avis ma w dupie, czy ktoś jest free czy nie. |
Cytuj:
|
@Komisarzyk
Vohyt nie należy już do Zirkova. Gra nim zupełnie inna osoba. Może najpierw sprawdźcie to, a potem uwalajcie... |
how sad XDDd
|
Cytuj:
Komi:D tutaj ma racje ;o 13 letnie dziecko z bogatymi starymi której jedyne co potrafi to robic wałki ;o Ale w takim razie jak na*******a*ie Vohyta to why na druidzie dalej sobie lvl'e wbjia |
Czy ten Druid to Zirkov?
|
Section Disabled
This section is currently not available. Mi coś takiego pisze jak wchodze w zakladke "characters" na tibia.com. Wam też? |
Taa, Tibia wogóle ostatnio szwankuje ;p
|
tak z innej beczki.
Sprzedam Kafara za 800k (60 dni pacca) bez hunta (wyplace sie wczesniej) Need fast PW jak cos ;) |
dajesz adres wysle ci list ty mi napiszesz w grze co w liscie napisałem wtedy dam ci 800k a jak bedzie hack albo wał to przyjade do cze100chowy i ci najebie k?
|
BUAHAUHAUHAUHAUAHSUHASUHASUHAUHASHUAS
Zero na prezydenta :cup: Rozjebales mnie teraz xDDDD |
For Zero :
Zero wypowie w rlu exiva "Kafar , przyplynie statkiem i zpekuje Kafara. Jak ten wyjdzie z temple na Jasnej Górze to znowu sie zaczai ,dalej nie wiem co bedzie ;p ktos dokończy ?? xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Częstochowa Palmowa 1/9a m46 Aktualny adres ;) Mozesz wpadac nawet bez wysylania listu i kupywania chara Xd |
A dasz na bilet?
|
Cytuj:
|
@SirAravras
No co ty, on zrobi massloga z ziomkami z piaskownicy edit: 22:32 You see a dead human (Vol:10). You recognize Polixe blood mage. He was killed by Sepiritz. Gangsta _/_/_/ |
Cytuj:
|
@Zero
To Ty mowiles ,ze chcesz chara kupic ;) Wiec wlicz sobie bilet w cene ^^ Ewentualnie 50 k Ci za postac mniej policze.Ale w sumie nie zaplacisz duzo bo przeciez dzieci maja znizki na pkp/pks. @Imper Proste Xd |
no z tego co ja wiem to kafar nie ma nicku 'kafar' bez powodu xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |