![]() |
More More
bardzo ładnie bardzo te samochody ^^ wogle wszystko ładnie(ten tior mocny był:P) wybuch granatu też ładnie wyszedł 9,99/10 eeech nie ma fake doskonałego;) ale ten jest bardzo dobry pozdro
|
10/10 Glaves is master xD kiedy next party?:P
A ten Obscenity to nic od granata nie wylapal? |
GLAVES!!! Przez nie dawanie next part twój fake spadł na 2 stronę ;( postaram się to naprawić :evul: , nie ocenie póki nie dasz next part B)
Pozdro, Szymor~ |
Bardzo ladny fake :) cudenko wrecz :D nie moge sie doczekac kolejnej czesci :D
|
nie chce zapeszac, ale cos mi sie wydaje, ze dopiero w przyszly weekend bedzie nastepna czesc :(
no nic, trzeba czekac, bo nic innego sie nie poradzi :P |
jestem bardzo ciekawe jak ty te samochody robisz? Wszystko jest ok. Jedynie wybuch granatu i palące się auto nie były zbyt "ładne". No i ta strzelanina, jakaś taka dziwna. Ta krew pryska tak nierealistyczna. Ale mimo to 10/10 rób dalej :P
|
No fajny ten fake. Fajne samochodziki ;>. 10/10. Czekam na następną część.
|
8/10
Glaves...Daj coś oprócz tych poscigów<marudze:p > |
Kiedy następna część? To jeden z najlepszych fake'ów ponieważ różni się tematyką od tych wszystkich średniowiecznych mocy żywiołów ,albo na przykład niewyobrażalna magia i.t.d 9\10
|
Next part plx ;]
|
Fast!!!
Dawaj next part bo nie wytrzymam!!!
Ocena fake: 1000000000000000000000000000000000000000000/0.0000000000000000000000000000000000000000001 |
@up
Idź do psychologa, niech ci coś przepisze bo ci zaraz żyłka peknie... @topic Oj glaves nie śpieszysz sie :D |
Cool fake ładniutkie samochody i ten wybuch :D ^^ ale nie zauważyłem tam Mustanga :( Kurz podczas poscigu swietny :D 10/10 :D
|
Cytuj:
|
no w koncu sie doczekalem, fajnie zrobione koguty i to przebudzenie tez ciekawe :)
oprocz jednej literowki nie znalazlem zadnego bledu :) pozdro i zabieraj sie za part 9, bo czekam na tego fejka tak samo jak na PB i Lost :D |
Cool ^^ wrzystko ładnie i mustang sliczny ;D tylko kolorek mi sie nie podoba ^^ 10/10 of cuz
|
bravo
Bardzo udany ten fejk :) 10/10. Czekam na następną część
|
Ekstra:cup:
9/10 W konczu jakieś fajne sceny akcji......8o |
Oh! Moje oczy! Ale sie jebneli :D
Aż żal tych samochodów ^^ Jedziesz dalej Glaves! P.s. Czyżby fake chylił się ku końcowi? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |