![]() |
Nie no, pomóźcie, nie czaje tego:/ 5b masakra
|
Cytuj:
a ja siedze z lustrem w No. 5b PROSZE POMOCY ! dajcie jakiegos hinta na 5b !! mecze sie z tym juz 1 dzien ! |
boze 5b jest takie proste i przyjemne wystarczy zobaczyc co jest lustrem a co nie i odbic i masz!!
hintuje 1-18 gg 2474780 |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
|
Ja siedzę sobie na tym 5b... Mam jakieś zdanie jakby i dalej nie wiem ocb? Idę grać w Most Wanteda. Jak ktoś chce pomóc niech pisze na gg xD
Yeah zrobiłem 5b teraz 6 jakieś głupie xD |
Filthy:
Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
Jakaś pomoc do 10? Siedze nad tym już sporo i narazie wiem tylko, co jest pod zamazaną nazwą pliku :/
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
Cytat mam i kombinuje 2 dzien jak go zastosowac do playlisty :/ No i nie mam pojecia..
btw. brat mi zasugerowal zebym przeczytal te utwory "tak jak czytają japońce" :| freak? |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
ha, tylko jak czytaja japonce :D
edit @down no dobra tylko nadal mi jakos nie swita..na co patrzec? litery? wyrazy? utwory? |
Japońce lubią czytać od góry do dołu czyli
T A K L U B I Ą C Z Y T A Ć |
@up
gosciu nie spoiluj tak |
co do dychy...co tu jest najważniejsze? cytat czy playlista?
tylko nie mowcie, ze cytat + playlista ; o |
a wogule znasz ten cytat?
zobacz na ten "najczestszy zespol" i zastosuj cytat albo skojarz sobie jak czytaja japonce i to wszystko hintuje 1-24 |
LoL to 6(66) czy jakoś tak jest głupie... Wiem co wpisać wpisywałem to na kilka sposobów i nic... :/ Weź ktoś pomóż na gg albo pw :p
|
Utkwilem nad 9. Wiem ze trzeba poszukac jakiejs mapy. Tylko gdzie ta mapa? Halp plax fre itamz!!11oneoeneoneo
|
Niby dawaliście podpowiedzi do 7, ale nie wiem co wpisać... Chodzi coś o grzechy i cnoty, tak? Nie rozumiem :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |