![]() |
Cytuj:
Na wojnie sie nie expi?? A to dobre,wojny wygrywaja ci ktorzy potrafia expic nawet podczas niej ,pada odrabia z nawiaska a przy tym zarabia kase o.o |
Cytuj:
Dec 21 2006, 17:34:27 CET Died at Level 11 by a slime Brawo! ;) Człeku, nie mów, jeśli nie masz żadnego pojęcia o wojnie, tylko filmy/ssy ogladasz i czytasz forum.tibia.com... |
Cytuj:
Btw. Dec 15 2006, 13:42:28 CET Died at Level 36 by a hunter pro gamerze... |
@ Jwitos
Ty nawet śmieszny nie jesteś, to poprostu przykre. Za kogo ty się masz? Wyśmiewasz go tekstami ''pr0 gamer'', a ty co? Uwazasz, ze po update'cie wbiles niecały 40 lv sorciem i jestes c00l? Wyjdz :* |
Mysle ze tajfun teraz imch powybija wszystkich co go walili i trapowali ;p
|
Cytuj:
You see yourself, druid:) 2. Sprzedałem moje 2 postacie, tego druida i 72rp, proszęęę, nie rozśmieszaj mnie. |
Szkoda taifuna ;(
Szkoda mi go troche :( i tak odrobi :)
Eh pamietam te czasy jak all byli kumplami :( |
LOL! No i czemu tu tyle komentarzy typu "Dlaczego nikt nie bil Imargama, jego gildia stala bezczynnie" etc etc... Zastanowcie sie najpierw dlaczego postawili tam wlasnie jego. Tylko on ma 3k hp. i do tego w tamtym miejscu moglo go bic max. 3-4 osoby -.- a oni mogli mu naskoczyc co najwyzej! Jeju, nie rozumiem Was... Zal Wam osoby ktora dobrowolnie bierze udzial w wojnie, LoL. To jest jego wybor i to tylko jego wina ze wszedl w tego trapa. Przeciez mogl tak nie kozaczyc i nie szpanowac ze bije z vis luxa po 500-700~. A Vision samo sie nie spodziewalo ze pokonaja Taifa. ;] no ale wielkie GRATZ dla nich! Nie liczy sie ile osob w gildii, jakie to sa lvle, lecz ich zgranie, no i atmosfera tam. GZ i Hail! xD
|
Cytuj:
Fajnie, tylko jak to zrobi? oni sie nie logaja tylko mass logi robia? to jak ma ich powybijac? w pz? |
Taifun teraz też się rzadko loguje albo wogóle nie gra.
A niech skończy dziad jak mestor rhu i spoxster...kozaczył chamsko ich wywalił z serwa to niech teraz też się męczy. |
Duski 0 zgrania mialy. Spanikowali ? Mogli isc z drugiej strony....
|
LOL... wiecie, tak przeczytałem ten cały temat i 2 razy padło słowo że "Vision od dawna przygotowywało tę akcje" LOL? jak można długo przygotowywać plan trapa?, czy nie wystarczy poprostu go popchnąć? i to jest ta wielka taktyka Vision? Czy nie zauważyliście, że Vision byli przeżywali ubicie Taifuna jak mrówka okres?. Taifun odrabiaj level i pokaż kto żądzi serverem, ktoś w końcu musi. Według mnie dlatego teraz jesteście za Vision bo ubili Taifuna, Taifun ubije Imagrama z kolegami i będziecie za Taifunem potem Taifun padnie <Oby nie> i znów za Vision... żal.pl. 3/4 osób mówiących, że jest za Vision mówi, że już wcześniej za nimi byli to dlaczego dopiero teraz sobie o tym przypominacie? jakoś jak Taifun Devilry wbił 270 lvl to była wielka draka i każdy mówił "Gz Gz Gz Taifun !!!1111oneoneonejedenjedenjedenrazrazraz Goł goł goł 3oo lewel!!11111111" a teraz dziwnym trafem Taifun jest "Fuj"
@Aluzja do Titanii i Garimo - Rzeczywiście podobna sytuacja zaistniała na Titanii jak na Furorze tylko, że Unici dorwali Garimo jak stał sobie na nad questem na Ornament Shielda na afk - BA wiem z oficjalnego źródła, że ktoś z Unitów celowo zadzwonił do Garimo na telefon i dlatego był afk. |
Cytuj:
PEACE @ Drogi Sir Raxez nie codziennie zdaza sie ubic 280 ms'a wiec moim zdaniem mieli wystarczajacy powod do radosci.A co do Garimo ja slyszalem ze ta sytuacja wygladala troszke inacze |
sie tak wypowiadacie co byscie zrobili i wogole, ale sami tego nie wiecie tak naprawde bo jedyny raz w zyciu lvlem 100+ graliscie na ots(jakies wyjatki tu beda), a tu jest mowa o lvlach w granicy ~130-280, nitk z was nei bral udzialu w takiej wojnie tu sie nei bija ~~100lvl.
|
Cytuj:
Z kad ta pewnosc??O wiekszosci uzytkownikow tego forum nie wiesz nic wiec po robisz z siebie idiote |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaczeło się ? Chyba Duskiness powoli zbiera plony ...
Tolik De'Capeiro Dec 23 2006, 08:00:27 CET Killed at Level 104 by Ymy <148 :P> |
przykro mi
przykro mi ze padl ale kazdy pada chociaz on sie bardzo dlug meczyl tak samo jak ja moim charem 107 level a tu mnie 80 lev ms 94 eq i 37 rp mnie walili we mnie i ded i 105 lev
|
Imargam - 199lv !!!
Killed at Level 201 by Ymy and by Fenix'Gru hahahah spadł z 200lv :) Zwidek Killed at Level 139 by Taifun Devilry and by Caltus tyle dałem bo ci zabili Taifuna =] ale padło wiecej Wygląda na to że wojna sie dopiero rozwija :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |