![]() |
Cytuj:
|
Wy to myslicie, że na non-pvp to tak łatwo jest. To sami wbijcie taki lvl to pogadamy. Moglibyście mu pogratulować. Nic wam nie zrobił a to, że mu zazdrościcie to już wasz problem.
SS lekko stary bo Mateusz 299 wbił :P |
około 20:00 będziemy mieli pierwszy 300 level w Tibii autorstwa Polaka rzecz jasna ;d
|
Cytuj:
Omg, rozbawil mnie twoj post. I co z tego ze maja mniejsze mlvle, jak typ pewnie stoi pod dp i trzaska runy. Racja n/c. |
Cytuj:
Mateusz gogo 300 ;o tez sie poslinie na jego lvl :o |
Mam pytanie: co sie stalo z Teduniem? O ile sie nie myle to byl to jeden z wiekszych lvli na harmonii. A kiedy dzisiaj patrzylem na tibia.com nigdzie nei moglem go znalesc. Mialem spora przerwe w graniu wiec prosze powiedzcie mi co sie stalo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Achon Elaw - to jego nowy nick ( po namelocku) ;) |
gg zostalo shaczone aby shaczyc MDW !!
boshe ale podniecacie sie nad noob pvp lolkiem ktory na pvp mialby....200 max? |
Cytuj:
Czy ewentualna glupota ? PS. Chyba jedno i drugie :/ |
Sua co czytam Twoje posty to bardziej dajesz mi na to dowody, że jesteś popierdolony czepiasz sie go cały czas tak jak Ty byś był super mastah pvp... Chuja robiłes na prawie każdej wojnie na Arcani... Boisz sie bardziej o swojego chara niz ktokolwiek którego znam... Prawda jest taka ze jakbys gral na Non-Pvp to bys mial dokladnie taki sam lvl jak teraz bo nic Ci nigdy nie przeszkadzalo w expie a pozatym pierwszy raz widzialem zeby w jakiejs wojnie wychodzacy z gildii 150lvl nie sprawil wiekszego zmartwienia, prawda jest taka ze wtedy nawet Turtle sie nie ucieszyli za bardzo bo wiadome bylo ze byles malym wsparciem... Pozdro
|
Cytuj:
ten jego lvl 200 na pvp i tak by Cie zlozyl w 3 sekundy;] |
@ up: Racja ;)
|
@2xup
A ciebie w jedną :D:D:D:D:D:d |
Kiedy czytałem ten temat bardzo zadziwiła mnie głupota paru ludzi.
Czy wy jesteście zazdrośni?? Wcale na non-pvp nie expi sie lepiej -.- Zawsze wpieprzy Ci sie jakis noobek czy ktos i nie wyjdzie za chiny wiec radze pomyśleć znim coś napiszecie :S |
[CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] brakuje mu 417698 czyżby dzisiaj ?
|
@up
i ty masz 111 lvl? Pewnie tibiabr.com w jakiś sposób go sponsoruje ? |
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 300 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007 Guild membership: God of the Ruthless Last login: Mar 06 2007, 09:59:04 CET Comment: Visit www.tibiabr.com supported fan site. Account Status: Premium Account |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |