![]() |
Wychodzi to samo więc lepiej chyba zabić z Mort Hura, niz bawić się Visem:P
|
Cytuj:
|
Nie narzekajcie na kinie z kasą, bo kinia najwięcej kasy zarabia
Co do najslabszej profesji to druid - grałem każdą i śmiało to mogę stwierdzić Niby ed na hydry lepiej, w czym? Wand na hydry lepszy sorciem, no niby exura sio i mass healing, tylko że te czary są przydatne dla BLOKERA a nie dla druida. |
Cytuj:
Troche sie porobilo bo mateusz dragon wielki to drut B) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
żeby to stwierdzic, trzeba osiagnac duzo lvl. a jaki ty osiagnales? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tomby z gfb - waste dla każdej profesji Dragon Lordy na POI - jeszcze wiekszy waste dla knighta Warlocki - równie duży albo jeszcze większy waste niż na DL Behemoty z exori - to samo >.< No, chyba że za PG uważamy expienie na żółwiach, DC, albo elfach. |
Cytuj:
Tomby - fakt. DL na PoI - knight może tam robić naprawdę niezły exp i mieć profit - wystarczy druid. Warlocki - niekoniecznie waste, zależy od szczęścia. Behemoty - dla każdej profesji to samo dno - brak loota. Knight może pozostaje minimalnie w tyle jeśli chodzi o straty na PG, ale spokojnie może to sobie nadrobić chociażby na OF. A tam, zbierając kasę, radzi już sobie zdecydowanie lepiej niż sorc. |
Wymiota
Według mnie w tibi wymoite sieje knight na dosc wysokim lvl i z dobrym eq.
Inne profesje są takie se. Ja gram sorcem i całkiem B) niezle mi idzie :P |
Cytuj:
|
loooooooooool
najslabsza profesja w tibi to najt!!!!pall,drut,sorc wala z dysta i jak maja boh...a teraz na furorze bohy chodza po 10-12k...
|
Cytuj:
@down albo leathery :D |
Cytuj:
|
Najsłabsza profesja? Hmmm.... Zrobię "ranking".
1. Sorcerer- wiadomo. Dużo czarow, itp. 2. Knight- na początku trzeba poskillować, lecz potem jest już z gorki. 3. Druid- healer, nie ma zbyt dużo ofensywnych czarow dlatego jest aż na 3 miejscu. 4. Palladyn- trening nim to prawdziwa udręka. Na niskich lvl nie expi zbyt szybko. Potrzebny dopiero od 20 lvl na deserta, a potem nieliczni zabierają go na hunty. Kim ja gram/grałem? Knight- nie lubię magicznych profesji. PS Przepraszam że nie pisałem "o z kreską" ale klawiatura mi szwankuję. |
Cytuj:
|
Cytuj:
bez robienia run to zacznie sie bogacic tak od 80lev bo wczesniej bieda... (chyba ze ktos np. siedzi caly czas w tombach z monkami i cisnie 10k expa/h) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zagłosowałem na knighta, ale sam nim gram. Mam wielką nadzieję, że w końcu go ulepszą.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |