Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Velvecik 13-05-2007 22:32

Też uważam, że już niedługo skończy się hegemonia Vision.

QuanChi 13-05-2007 22:33

Kiedyś na serwie był ład i porządek, teraz mamy syf.
Przejrzyjcie sobie najstarszy zachowany tu temat o Furorze, posty w stylu "Na PoH jest koleś xxx, wygania mnie i bije" i odpowiedzi ludzi z Dusk, że "Zaraz ktoś go ściągnie" etc
Było Wam wtedy źle? Mi się grało świetnie...
Wczoraj pod dp w Thais lata Zwidek na postaci Master Siatka z 2x FE, pomaga mu Ima i robią rozpierduchę jak małe dzieci. Żadnych zasad, jakby nikt poza nimi nie istniał, dla nich nikt inny się nie liczy. Za panowania Dusk takie incydenty nie miałyby miejsca.
BTW co do tego wczorajszego pekingu, Ima załapał przynajmniej 2 unjusty, na Gra'aw bo się złapał na deathliste, i na Lolek Show, 6lv knight... żal?

Co do sytuacji w Vision:
50 osób z czego 30 to popierdółki które nic nie znaczą i myślą, że dzięki temu że są w tej gildii spokojnie sobie pograją. Jeśli w końcu pojmą, że nic dla nikogo nie znaczą, może w końcu odejdą bo i tak ch*ja robią i stanowią tylko mięso armatnie.
Chodzi tu o osoby, które mają rangę Anita w Vision, i o połowę osób z rangą Rita.

Tyle.

Kumulus 13-05-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1424634)
Wybacz Igorku, nie wiedziałem :p Kiedy jedziemy nad jezioro jak rok temu? :D

wystarczy, że raz w roku na wigilie sie myjecie.

Smerfu 13-05-2007 23:04

Hehe tak sobie czytam to forum i odrazu mi sie wesolo robi, nawet juz takiego offtopa nie ma kiedy wybanowali z forum Vision,

co to postow typu "dlaczego Dusk nic ine robi"

odpowiedz jest prosta, po co mamy cos robic skoro Vision to robi za nas, odkad natluklismy im troche osob noobami prawie nikt z Vision nie expi, jedyne co teraz robia to kluca sie, zabijaja miedzy soba i sciagaja paymentsy z kazdego kogo spotkaja.

Dlaczego Draco nie jest w Vision? bo ma w ***** Furore, pozatym nie odszedl tylko zostal wyrzucony za zrookowanie Qel.

My mamy czas, nam sie nigdzie nie spieszy, w Dusk zostala zgrana paczka, teraz dokladnie widac kto za kim stoi;) , mamy lvle, mamy kase a czas dziala na nasza korzysc. Niech sobie Vision troche porzadzi serwerem, zobaczymy kiedy ci ktorzy tak pa tygodni temu byli za Vision zmienia zdanie.

Jakos przez 2 lata gdy Dusk rzadzilo na serwerze nie widzialem na trade ani razu msg typu "sell protection", za to kazdy kazdego znal i grlao sie w miare spokojnie.
Teraz kazdy w Vision sprzedaje protekcje:) szkoda tylko ze ejst ona gowno warta i chroni tylko przed tym zeby nie zginac od osoby ktora nam jej udzielila, stuknelismy troche osob ktore za taka protekcje zaplacily i w zadnym przypadku nikt z Vision nie przyszedl pomuc spekowanemu biedakowi, ba za to czesto widze ludzi protected by ktos tam z Vision ale wpisy w death liscie od 3 innychmembersow Vision maja:D widac zeby grac teraz spokojnie trzeba placic kazdemu w Vision z osobna i do tego unikac Duskow bo dla nas sprawa jest jasna, placisz Vision=pomagasz im=oberwiesz od nas=]

Ciekawi mnie tylko za ile zostanie wprowadzona pricelista a za jej nieprzestrzeganie poleca hunty, wtedy na kazdego 20+ znajdzie sie powod do ubicia ;) Zreszta to juz nie to Vision ktore bylo pol roku temu, czesc charow jak Rhaziel czy Venz juz sprzedane, z tego co wiem kolejne 2 chary sa na sprzedaz, za to 30 osob to mieso armatnie ktore nie ma pojecia ani o wojnie, ani tym bardziej o rzadzeniu serwerem i robi dla nas za free fragi bo swrod "elity Vision" i tak zadnego respektu nie maja, niech taki nubek ktory ledwo tam dosedl nie zejdzie z Expa Imargamowi to bedzie kolejny wpis od "kolegow z gildii".

Pozatym zbliza sie koniec roku szkolnego/sesja i my akurat wolimy przejsc do nastepnych klas niz wbic 100k expa, przyjdzie czas ze sie ejszcze zabawimy:p

Smerfu 13-05-2007 23:04

sry podwojna

Velvecik 13-05-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1429896)
wystarczy, że raz w roku na wigilie sie myjecie.

Mam się śmiać, czy płakać nad Twoim niedorozwojem?

Ps: Sorry za karmienie trola.

sallceson 13-05-2007 23:11

chcialbym aby dalej trwala aktywana wojna jak kiedys... mozna bylo popatrzec na piekne akcje Vision... i mam wrazenie ze piekni sa oni tylko podczas takiej wojny bo teraz po prostu woda sodowa strzelila do łbów :/

szkoda dobrej gildii ktora sie zeszmaciła swoim zachowaniem chociaz dalej mam nadzieje ze cos sie zmieni :)

Grzegol 13-05-2007 23:18

Myślę że Vision[ów] już nic nie zmieni :o Jedyne co można teraz zrobić to wziąć się do pracy i przywrócić równowagę niegdyś tak wspaniałemu serwerowi jak Furora B)

Gelt 13-05-2007 23:21

No właśnie... Vision może i jest dobre w pvp... Ale tylko w tym ;/

Fefin 14-05-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1429917)
Hehe tak sobie czytam to forum i odrazu mi sie wesolo robi, nawet juz takiego offtopa nie ma kiedy wybanowali z forum Vision,

co to postow typu "dlaczego Dusk nic ine robi"

odpowiedz jest prosta, po co mamy cos robic skoro Vision to robi za nas, odkad natluklismy im troche osob noobami prawie nikt z Vision nie expi, jedyne co teraz robia to kluca sie, zabijaja miedzy soba i sciagaja paymentsy z kazdego kogo spotkaja.

Dlaczego Draco nie jest w Vision? bo ma w ***** Furore, pozatym nie odszedl tylko zostal wyrzucony za zrookowanie Qel.

My mamy czas, nam sie nigdzie nie spieszy, w Dusk zostala zgrana paczka, teraz dokladnie widac kto za kim stoi;) , mamy lvle, mamy kase a czas dziala na nasza korzysc. Niech sobie Vision troche porzadzi serwerem, zobaczymy kiedy ci ktorzy tak pa tygodni temu byli za Vision zmienia zdanie.

Jakos przez 2 lata gdy Dusk rzadzilo na serwerze nie widzialem na trade ani razu msg typu "sell protection", za to kazdy kazdego znal i grlao sie w miare spokojnie.
Teraz kazdy w Vision sprzedaje protekcje:) szkoda tylko ze ejst ona gowno warta i chroni tylko przed tym zeby nie zginac od osoby ktora nam jej udzielila, stuknelismy troche osob ktore za taka protekcje zaplacily i w zadnym przypadku nikt z Vision nie przyszedl pomuc spekowanemu biedakowi, ba za to czesto widze ludzi protected by ktos tam z Vision ale wpisy w death liscie od 3 innychmembersow Vision maja:D widac zeby grac teraz spokojnie trzeba placic kazdemu w Vision z osobna i do tego unikac Duskow bo dla nas sprawa jest jasna, placisz Vision=pomagasz im=oberwiesz od nas=]

Ciekawi mnie tylko za ile zostanie wprowadzona pricelista a za jej nieprzestrzeganie poleca hunty, wtedy na kazdego 20+ znajdzie sie powod do ubicia ;) Zreszta to juz nie to Vision ktore bylo pol roku temu, czesc charow jak Rhaziel czy Venz juz sprzedane, z tego co wiem kolejne 2 chary sa na sprzedaz, za to 30 osob to mieso armatnie ktore nie ma pojecia ani o wojnie, ani tym bardziej o rzadzeniu serwerem i robi dla nas za free fragi bo swrod "elity Vision" i tak zadnego respektu nie maja, niech taki nubek ktory ledwo tam dosedl nie zejdzie z Expa Imargamowi to bedzie kolejny wpis od "kolegow z gildii".

Pozatym zbliza sie koniec roku szkolnego/sesja i my akurat wolimy przejsc do nastepnych klas niz wbic 100k expa, przyjdzie czas ze sie ejszcze zabawimy:p

101% racji!!!
Podobnie sesja sie zbliza, kilka osob z dusk ma maturki, przedmioty do poprawy w liceach,technikach a Vision niech sie troche pocieszy poki moze bo jeszce kilka tygodni i 3/4 furory bedzie przeciwko im i wtedy dusk z pomoca wielu graczy wkroczy do akcji i bedzie zbieralo laury i sytuacja bedzie znow wygladala jak kiedys:)

BB team!!

styl_nad_style 14-05-2007 00:41

@up

Tak wlasnie :>

Fifti_elo 14-05-2007 04:41

@Smerfu
Racja.

Jak nie wiadomo o co chodzi, TO CHODZI O RYŻ

Rice,Share and Bot.
Motta brazoli, czesto tez stosowane przez polakow ktorych sie nazywa Polskimi Brazolami.
Wygryzanie z dupy sobie ryżu itp.

Elo cze rap czas spac Joł

neutral.forum.fighter 14-05-2007 09:18

"I nadejdzie czas kiedy zaplaczecie nad brakiem guildi Duskiness"

no i nadszedl :P

Bigzone 14-05-2007 09:30

;]

Smerf ma absolutną rację, która nie podlega jakiejkolwiek dyskusji.:]

Yiubhurden 14-05-2007 10:26

HYmm Fajne macie marzenia ;). Tylko Wy już pól roku + obiecujecie nam ze nas wywalicie z serva ;( <przykre> ;].Vision jest jak plaga jej nie zwalczysz muuhauha

Pavulon 14-05-2007 10:32

Ta plaga nie bedzie miala niedlugo co jesc i zje siebie nawzajem ,przynajmniej najslabsze ogniwa :confused:

Fefin 14-05-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yiubhurden (Post 1430394)
HYmm Fajne macie marzenia ;). Tylko Wy już pól roku + obiecujecie nam ze nas wywalicie z serva ;( <przykre> ;].Vision jest jak plaga jej nie zwalczysz muuhauha

Tylko ze plaga jest sila w grupie a juz za jakis czas wielu was niepozstanie, nie badzcie pewni swoich szeregow bo bardzo duzo nie wiecie i w huja jestescie robieni:):)W zamierzonym celu:)taktyka wzieta z brevheart-a:)Wiec juz mozecie duskom dupy zaczac lizac!!!

Velvecik 14-05-2007 11:02

A ja mam nadzieje, że tym razem Taifun nie popełni tego samego błędu z Imargamem.

Milten 14-05-2007 16:41

heh , żal mi się robi takich osób co teraz zobaczyły jak fajnie jest na serwie, a jakieś pól roku temu jak pierwszy raz padł Taifun, te same osoby pisały "Hail Vision" -.-

Hellraiser 14-05-2007 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1430829)
heh , żal mi się robi takich osób co teraz zobaczyły jak fajnie jest na serwie, a jakieś pól roku temu jak pierwszy raz padł Taifun, te same osoby pisały "Hail Vision" -.-

Dokładnie. Cóż takie życie, i nasza mentalność,..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12.