Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Wri & Hk vs GiPO & CvG (ELysia War) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127356)

Collios 22-05-2007 23:20

@Dorocipa

Kobieto ja chociarz wychodze z domu a nie 24 na h z synem w tibie. Siłownia rowerek Siłownia . niesiedze i niegnije w domu tak jak ty ty 50 niedożyjesz zgnijesz na bazie z synem !
@KUKUSIA
Dobra niebron tego smiecia baxa i jego matki. Że pomógł kilka razy tobie juz go tam niebroń :D Zreszto gadalismy dziisaj na vencie

Wiece co jak wpadla tu rodzinka Baxów to zaczeła sie kłutnia :d

Marian87 22-05-2007 23:21

Kukusia <3 xD hehe

na temat sie nie wypowiadam wasza sprawa ja juz w Tibie nie gram :PP i Baxom kafesa itd tez to radze bo daleko nie dojedziecie ze szwedami:)

Pyro Aris 22-05-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1444749)
minelo ponad 7 miesiecy kiedy ostatnio pykłem tego hotkeya, jesteś tu osoba, która wie najmniej bądź też wogóle nic nie wie, a o udawaniu mądrego nie wspomne :}, a co do wyzywania polaków nigdy sam nie zaczełem, sami prowokujecie a potem płaczecie :S, jak bys czytal forum.com to byś wiedział, że polacy tam zemna nie "dyskutują".

nie gram na elysii juz jakis rok ,glownie przez takich palantow jak ty
ja nie udaje madrego :(
lol ,a niby czemu ktos mialby z toba dyskutowac ?

Ferdek> 22-05-2007 23:31

Nyxe.

Widziałem jak pomagałeś Vivi i jak on Tobie pomagał!
A teraz walczysz po przeciwnej stronie?
To jest niezły dowód na to jacy Wy jesteście :( mam na myśli całą waszą bandę co przyszła z BERYLI, bo Was tam wyrzucili:D
Jaki następny serwer? :D

kukusia 22-05-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marian87 (Post 1445385)
Kukusia <3 xD hehe

na temat sie nie wypowiadam wasza sprawa ja juz w Tibie nie gram :PP i Baxom kafesa itd tez to radze bo daleko nie dojedziecie ze szwedami:)

Hej Marian :*
napisz cos czasem na gadulcu :)

Rev'ico 22-05-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ferdek> (Post 1445416)
Nyxe.

Widziałem jak pomagałeś Vivi i jak on Tobie pomagał!
A teraz walczysz po przeciwnej stronie?
To jest niezły dowód na to jacy Wy jesteście :( mam na myśli całą waszą bandę co przyszła z BERYLI, bo Was tam wyrzucili:D
Jaki następny serwer? :D

Zauwaz ze to ON doszedl do przeciwnej strony nie na odwrót , pozatym do niego to osobiscie nic niemam , jego wybor niech walczy ze swoimi ziomami ale zalosna jest jego matka tylko to boli w oczy ...

pozatym nawet jak przegralismy na berylii to ty i TAK nigdy nie osiagniesz tego co my... jestes 0 .

Pozdro.

kukusia 22-05-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Collios (Post 1445381)
@Dorocipa

Kobieto ja chociarz wychodze z domu a nie 24 na h z synem w tibie. Siłownia rowerek Siłownia . niesiedze i niegnije w domu tak jak ty ty 50 niedożyjesz zgnijesz na bazie z synem !
@KUKUSIA
Dobra niebron tego smiecia baxa i jego matki. Że pomógł kilka razy tobie juz go tam niebroń :D Zreszto gadalismy dziisaj na vencie

Wiece co jak wpadla tu rodzinka Baxów to zaczeła sie kłutnia :d

tak wlasnie gadalismy :) powiedzialam co mysle i zdania nie zmienie :) buzka:)
a co do bronienia ja sie zapytalam :P bronienie inaczej wyglada

Ferdek> 22-05-2007 23:57

Rev'ico

Może i masz rację:D Prawda boli :D
Żałosna hym...............
Boli w oczy..........?

Kilkoro osób zaczęło się jej czepiać.......
Co niektórzy nie mają umiaru ...........

Czytałem wszystkie posty tutaj i stwierdzam, że Czepiacie się wszystkich co są we WRI lub po ich stronie...........

Widać, że jej nie lubicie dlatego, że jest matką Baxa i jest od Was dużo starsza.......

Żal mi Was:p

leopard 23-05-2007 01:12

Collios cieszyles sie ze elysia ma subforum, to dobrze, ale postaraj sie zeby go nie zamnkeli...Nie wnikam kogo lubisz a kogo nie, ale staraj sie byc mniej wulgarny, bo jestes bardzo, wiadomo wobec kogo...

Kafes 23-05-2007 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1445431)
Zauwaz ze to ON doszedl do przeciwnej strony nie na odwrót , pozatym do niego to osobiscie nic niemam , jego wybor niech walczy ze swoimi ziomami ale zalosna jest jego matka tylko to boli w oczy ...

pozatym nawet jak przegralismy na berylii to ty i TAK nigdy nie osiagniesz tego co my... jestes 0 .

Pozdro.

hahahaha osiągnięcia w tibii dobreeeee

Kem 23-05-2007 08:15

Kto jest w GiPO z beryli? widze że Satamo,Aga, Rev, Kiwi Terp~ a kto wiecej?

Collios 23-05-2007 08:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez leopard (Post 1445566)
Collios cieszyles sie ze elysia ma subforum, to dobrze, ale postaraj sie zeby go nie zamnkeli...Nie wnikam kogo lubisz a kogo nie, ale staraj sie byc mniej wulgarny, bo jestes bardzo, wiadomo wobec kogo...

:D Ostatnio jestem bardzo wylewny. Jak ktoś pisał wyżej ze w tym temacie sie wszystkich jedzie kto jest wri albo po przeciwnej stronie a do kafesa nic niemam i normalnie znim gadam moze nie na forum ale na tibi normalnie rozmawiamy

A to że jerżdze bo baksta starej bo niemoge znieść Takiej Patologi ;p ale dobra niewnikam juz w nic i bede starał sie byc grzeczniejszy

Pozdro Bax , I jego Mama :)

Kamu Kiraxalf
May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus

pephy 23-05-2007 10:10

Kamu Kiraxalf

Każdy ma prawo paść,ale pytanie dlaczego GiPo przyjeło takiego nooba jak Kamu? Z opowiadań kumpla (sam nie gram u Was :P),wiem,że Kamu to max hiper ultra extra noob. Dlaczego, mimo że wiedział ze Wri jest w veno się tam pchał? Każdy głupi wie,że w veno o trap najłatwiej. Poza tym,koleś sprzedający całe swoje eq a następnego dnia piszący do kumpli że go własnie zhackowali,prosząc o pomoc, nie jest podejrzany? A i najlepsze. Dzień po hacku Kamu ma kase na różne items (obserwacja trade) i sd :D Zachowaj chociaż chłopcze pozory. Owneeeed.

myxando 23-05-2007 10:19

@Kem

Całe GiPO z Beryli, Wezu, Aga, Ja ( Nathocik ), Rev, Rakus Nightmare, Sterwor

Midarth 23-05-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pephy (Post 1445719)
Kamu Kiraxalf

Każdy ma prawo paść,ale pytanie dlaczego GiPo przyjeło takiego nooba jak Kamu? Z opowiadań kumpla (sam nie gram u Was :P),wiem,że Kamu to max hiper ultra extra noob. Dlaczego, mimo że wiedział ze Wri jest w veno się tam pchał? Każdy głupi wie,że w veno o trap najłatwiej. Poza tym,koleś sprzedający całe swoje eq a następnego dnia piszący do kumpli że go własnie zhackowali,prosząc o pomoc, nie jest podejrzany? A i najlepsze. Dzień po hacku Kamu ma kase na różne items (obserwacja trade) i sd :D Zachowaj chociaż chłopcze pozory. Owneeeed.

Z tego co zauważyłem to GIPO przyjmuje każdego, kto może stanowić jakąś pomoc, tyle że nie sprawdza co ten ktoś potrafi i kończy się jak w wypadku Moris'a the Maga, który na OB zabrał 3 mwalle i przez pół godziny sobie nawet pz nie zrobił.

Rev'ico 23-05-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myxando (Post 1445731)
@Kem

Całe GiPO z Beryli, Wezu, Aga, Ja ( Nathocik ), Rev, Rakus Nightmare, Sterwor

HA wreszcie zalozyles konto na tibia. pl xDDD

a ja wymienie wam pozostalych "berylianów "

Satamo , dowell , elens keara , Dark Auxerius , Torazur , grał jeszcze Jonzz... ale juz niegra xd

myxando 23-05-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1446141)
HA wreszcie zalozyles konto na tibia. pl xDDD

a ja wymienie wam pozostalych "berylianów "

Satamo , dowell , elens keara , Dark Auxerius , Torazur , grał jeszcze Jonzz... ale juz niegra xd

hehehe ty mój mały kurv'ico ;)

Przecież napisałem ``GiPO`` to po co wymieniałeś Satamo, Dark Aux~, Torazura itp ?

Jednym słowem NUBLET z Ciebie ;)

Tevah 23-05-2007 21:11

@Doris

Kobieto, radzę ci żebys przestała udzielać się w tym temacie. W każdym poście coraz bardziej się pogrążasz. Za każdym razem wrzucasz masę wykrzykników i emotek. Wygląda na to, że mamy do czynienia z rozwydrzoną gówniarą, która czyta bravo, a nie z dojrzałą kobietą.

Rev'ico 23-05-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myxando (Post 1446522)
hehehe ty mój mały kurv'ico ;)

Przecież napisałem ``GiPO`` to po co wymieniałeś Satamo, Dark Aux~, Torazura itp ?

Jednym słowem NUBLET z Ciebie ;)

Nublet to ty Nathocipku :) 8o 8o 8o 8o :baby: :baby:

Lucas I 23-05-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1446577)
Nublet to ty Nathocipku :) 8o 8o 8o 8o :baby: :baby:

Ty tam lepiej ssij :D:D

Btw . Daafy 122...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39.