![]() |
@Dorocipa
Kobieto ja chociarz wychodze z domu a nie 24 na h z synem w tibie. Siłownia rowerek Siłownia . niesiedze i niegnije w domu tak jak ty ty 50 niedożyjesz zgnijesz na bazie z synem ! @KUKUSIA Dobra niebron tego smiecia baxa i jego matki. Że pomógł kilka razy tobie juz go tam niebroń :D Zreszto gadalismy dziisaj na vencie Wiece co jak wpadla tu rodzinka Baxów to zaczeła sie kłutnia :d |
Kukusia <3 xD hehe
na temat sie nie wypowiadam wasza sprawa ja juz w Tibie nie gram :PP i Baxom kafesa itd tez to radze bo daleko nie dojedziecie ze szwedami:) |
Cytuj:
ja nie udaje madrego :( lol ,a niby czemu ktos mialby z toba dyskutowac ? |
Nyxe.
Widziałem jak pomagałeś Vivi i jak on Tobie pomagał! A teraz walczysz po przeciwnej stronie? To jest niezły dowód na to jacy Wy jesteście :( mam na myśli całą waszą bandę co przyszła z BERYLI, bo Was tam wyrzucili:D Jaki następny serwer? :D |
Cytuj:
napisz cos czasem na gadulcu :) |
Cytuj:
pozatym nawet jak przegralismy na berylii to ty i TAK nigdy nie osiagniesz tego co my... jestes 0 . Pozdro. |
Cytuj:
tak wlasnie gadalismy :) powiedzialam co mysle i zdania nie zmienie :) buzka:) a co do bronienia ja sie zapytalam :P bronienie inaczej wyglada |
Rev'ico
Może i masz rację:D Prawda boli :D Żałosna hym............... Boli w oczy..........? Kilkoro osób zaczęło się jej czepiać....... Co niektórzy nie mają umiaru ........... Czytałem wszystkie posty tutaj i stwierdzam, że Czepiacie się wszystkich co są we WRI lub po ich stronie........... Widać, że jej nie lubicie dlatego, że jest matką Baxa i jest od Was dużo starsza....... Żal mi Was:p |
Collios cieszyles sie ze elysia ma subforum, to dobrze, ale postaraj sie zeby go nie zamnkeli...Nie wnikam kogo lubisz a kogo nie, ale staraj sie byc mniej wulgarny, bo jestes bardzo, wiadomo wobec kogo...
|
Cytuj:
|
Kto jest w GiPO z beryli? widze że Satamo,Aga, Rev, Kiwi Terp~ a kto wiecej?
|
Cytuj:
A to że jerżdze bo baksta starej bo niemoge znieść Takiej Patologi ;p ale dobra niewnikam juz w nic i bede starał sie byc grzeczniejszy Pozdro Bax , I jego Mama :) Kamu Kiraxalf May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus |
Kamu Kiraxalf
May 22 2007, 22:42:19 CEST Killed at Level 102 by Efferus Każdy ma prawo paść,ale pytanie dlaczego GiPo przyjeło takiego nooba jak Kamu? Z opowiadań kumpla (sam nie gram u Was :P),wiem,że Kamu to max hiper ultra extra noob. Dlaczego, mimo że wiedział ze Wri jest w veno się tam pchał? Każdy głupi wie,że w veno o trap najłatwiej. Poza tym,koleś sprzedający całe swoje eq a następnego dnia piszący do kumpli że go własnie zhackowali,prosząc o pomoc, nie jest podejrzany? A i najlepsze. Dzień po hacku Kamu ma kase na różne items (obserwacja trade) i sd :D Zachowaj chociaż chłopcze pozory. Owneeeed. |
@Kem
Całe GiPO z Beryli, Wezu, Aga, Ja ( Nathocik ), Rev, Rakus Nightmare, Sterwor |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ja wymienie wam pozostalych "berylianów " Satamo , dowell , elens keara , Dark Auxerius , Torazur , grał jeszcze Jonzz... ale juz niegra xd |
Cytuj:
Przecież napisałem ``GiPO`` to po co wymieniałeś Satamo, Dark Aux~, Torazura itp ? Jednym słowem NUBLET z Ciebie ;) |
@Doris
Kobieto, radzę ci żebys przestała udzielać się w tym temacie. W każdym poście coraz bardziej się pogrążasz. Za każdym razem wrzucasz masę wykrzykników i emotek. Wygląda na to, że mamy do czynienia z rozwydrzoną gówniarą, która czyta bravo, a nie z dojrzałą kobietą.
|
Cytuj:
Nublet to ty Nathocipku :) 8o 8o 8o 8o :baby: :baby: |
Cytuj:
Btw . Daafy 122... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |