![]() |
Haha, BlackD jeszcze nie uaktualnione to KHs albo sie nie loguja wcale albo udaja ze exploruja nowe tereny i nie widza ludzi ktorzy sa hunted. :)
|
Jak tam wrazenie po update. Ja nie widzialem jeszcze nowych terenow itp. ale abstrakcją jest dla mnie ze w letnim update cipsoft dodaje zimowe tereny.To jest poprostu zal. :)
|
Cytuj:
|
Fran na pełne ręce roboty...
|
Ja juz zwiedzilem wiekszosc svargrondu i pobliskich wysepek moim 32 drutem i naszczescie nie padlem xD
tzn na mocniejsze potwory nie lazilem :confused: btw. smieszne questy maja ;] jak ma ktos problem z jakims ichniejszym questem to msg me , mozliwe ze go znam |
A co na Thori wpierdol czy jak??
Jakby sie wam chcialo to zapraszam na Inferne-Serwer do przejecia:))))))[/quote] A dobrze na Thori..Nie dostajemy wpierdol tylko cos ci nie wyszlo bo Votherem gra stary owner a ciebie okradl x) |
Co sie wyprawia na tej Beryli, jak widzialem to jakas wojenka kolejna sie szykuje... i co z tego wyjdzie
Btw. Wiecie jaka poncek gra teraz postacia ?? bo Triadne odstawil chyba??(niepotrzebnie sie z nim wymienialem...) |
Dobrze, że hakneli eldera bo mam hunta u niego postacia w profilu ^^.Zobaczyłem go na redzie to zaczełem lac xd.
Ps.Ktoś chce ze mna pkowac jakies 30-40 lvl to pisac na forum. |
Dzisiaj Kauczuk wyslal mi filmik ktory z bratem nakrecili :/ (stary kamerowal)
http://www.youtube.com/watch?v=TU1teH6nCdg apokalipsa ps.Demon Kauczuk to ten w kamizelce, Arma to ten retard w czarnym t-shitry nr.2 tzn ze drugi owner x) |
Cytuj:
|
;oooooooooooooooo
|
:)
13:06 Keseya [153]: hunted
13:06 Keseya [153]: forever 13:06 Crooth Zibi [62]: why 13:06 Crooth Zibi [62]: ? 13:06 Keseya [153]: bye bye 13:06 Crooth Zibi [62]: suko :D 13:06 Crooth Zibi [62]: ? Skilowałem na senji a tu c**j wpada Kesaya i Kitany troche od****li bo cos malo mieli fb i ff zeby mnie trapnac . No to teraz i ja dostałem hunta od pajaców ze SL , no cóż to tylko gra . :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
BERYLIA SSIE !!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wy się kłocicie a :
08:20 Zontax [95]: Jul 05 2007, 07:52:36 CEST Killed Aradna at Level 170 ok i fran do'urden |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |