![]() |
A to ciekawe tylko ze ta "polowa seleny" mowila mi ze nie oddasz bo juz podzielilas go. Ale spokojnie jeszcze oddasz =)
A tak wogule to nie placze tylko denerwuja mnie ludzie ktorzy mowia co innego a robia co innego, raz mowisz ze padlem ze nie wyczyscilem questa a raz mowisz ze moja wolnosc byla tylko wymowka zeby mnie zabic Ogarnij sie Karolina |
Dzinku here, Witojcie ahoj ...
Dawno mnie tutaj niebylo ale widze za nadal nikt nie odpuszcza Xyrieli:confused: Niemam pomyslow na ladnego posta jak dostane weny to napisze cos ..... chcialem tylko przypomniec ze żyje B) Pozdrawiam, Wasz Djinnek de'Moon 00:14 Mohammed Al-Khasra [6]: Lista de HUNTEDS de la me: djinn de'moon, herney, hasan xadeso W szczegulnosci tego noobka :) :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Uczyłem się, byłem dobrym człowiekiem :/ |
Cytuj:
Buhahehehah :P:) |
Cytuj:
Ty wogole gdzies wyjechales...;o Kur.. nawet sie nieskapnolem ze przestales walic te swoje nudne a takze dene posty:/ Bylo Tak Milo Jak Cie NIEBYLO |
@Xyriela
Za deep fibule 169k dla mnie :> @Burnek Nieplacz juz tylko zacznij grac w ta tibie bedzie dobrze;) |
@Kery
Wiem ze bedzie dobrze i wiesz dlaczego nie gram. Btw. Dzieki za dobre slowo :D :* |
Cytuj:
Cytuj:
@Kery moge oddac w LMMach plx? Pozdrawiam, Xyriela |
Cytuj:
@burnek <3 Wiesz ze Cie kocham :D |
Cytuj:
|
Moze zostawicie, juz ta biedna Xyriele aka Karoline, dziewczyna sie w koncu zalamie, i skonczy grac, a tak zawsze bedzie w naszej spolecznosci, co prawda jest on troche blada, i nie zachowuje sie jak na swoj wiek przystalo.
ale czy sa to powody do nienawisci ? Zostan z nami Karolinko... ... NOT |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
NOW !!!!! >.>
Znaki kinda. |
Scotty Ty jestes taki zalosny =d
Lick lick w grze, a jak nie wychodzi, to sie na forum odstresowujesz =DDD Nie zalamie sie, chyba ze mnie Macavelli hacknie to moze wtedy przestane grac, bo nie bede miala czym <odpukac>. Skoro to temat wojenny, to opisze troche z dzisiejszych czy tam wczorajszych [juz po drugiej w nocy :eek: ]. Lizard Feleon padl od Klonkisha i Benecka, na co Cruoris sie ucieszylo, bo juz zaczynalo byc nudno. Potrzebowalismy druidow noobcharkow do bloczenia Ezekiela, Golle, Benecka i Klonkisha, bo sprytnie schowali sie w druid roomie (Alfis ich tam ropnal) pod desertem. Wiec poszlam tam takim noobem druidem :p Nie chce mi sie opisywac sytuacji, ale byla ciezka, nie bylo jak do nich dojsc. Benget poswiecil sie troche -,- bo wparzyl na przodzie i zaczal nawalac Ezekiela na pale, co skonczylo sie smiercia od ciezkich sdkow od Ezekiela ;s W koncu mielismy 4 mocniejszych druidow, ktorzy wlezli w korytarz i zdjeli Klonkisha (min. John the smasher, Gurrkiwag no i Benget come back). Golle chyba sie wystraszyl bo dal loga, wtedy juz mielismy ich w garsci. Ezekiel zabil pare noobcharow (w tym mojego 14 druidka <evul>) i wbil bana, dla Benecka nie starczylo noobcharow na bana wiec sie zlozyl.. a Cruoris zylo dlugo i szczesliwie.. :D Kolejny triumf moznaby rzec, ofc oczekuje wielu flamow :P Pozdrawiam prosto z dlow w Ank, Xyriela |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit; a chcialem tez ci powiedziec, zebys nie wchodzila tak w dupe dla puge, bo mam dosyc sluchania jego zalow;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |