Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   EM [119] vs. CO~ [90] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130528)

Straznik Monopolowego 01-07-2007 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fujineq (Post 1523943)
(elmo_us=Seraphim Loki)8o8o8o8o8o8o

ELMO TO BEZKITU SERPHIM!?

DemonstaR 01-07-2007 13:09

Ekhem nie gram na Aldorze i mam pytanie.Obiło mi się o uszy ze Erfelur to Imargam z Furory czy to prawda czy zwykła plotka ?...

tibiaplayer 01-07-2007 13:38

up. plotka ;>

Trelemorele666 01-07-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DemonstaR (Post 1524252)
Ekhem nie gram na Aldorze i mam pytanie.Obiło mi się o uszy ze Erfelur to Imargam z Furory czy to prawda czy zwykła plotka ?...

ta ta =) a ja Jestem Nemtor xD domyślam sie że Vision pomaga CO ale skąd takie słuchy ;o

@down
Każdy to wie ze jedyną szansą dla EM jest Pingowanie,nawet Update nie pomógł :)

chomp 01-07-2007 15:10

Hmm... z tego co tu czytam ludzie z obu gildi jadą po sobie, żaden nie potrafi sobie powiedzieć nie niebędę nobem jak on i go niebędę wyzywał. Sytuacja przedstawia się tak mam pewne info że Royal Suchy (Gildia Eternal March) posiada taki program że jeżeli by chciał niepograsz sobie ponieważ będziesz miał cały czas ping 4000 - Jest to pewne info. Victoris (Gildia Eternal March) który zabił Nemtora (Gildia Choosen Ones) pingował to cały czas, jest to pewne info ponieważ chwalił się na pewnym osiedlu mojego miasta. Mam też info że Eternal March składało się 1kk na bota od jakiegoś Ósmego Levela.
Jestem stronniczy nienawidze Eternal March za ich wały. Choosen Ones lubie za stare czasy na Aldorze. Pozdrawiam.

PS. Prosze niepisać że te informacje to jakieś moje chore wymysły ponieważ members Eternal March potwierdzili to na żywo, a nawet sami o tym opowiadali, chwalili się tym.

roXen 01-07-2007 15:19

ja mam ciekawa sytuacje, bo mam na rl ziomow ktorzy sa w CO, ale wole EM, bo jak wpadne do zioma czasem i poczytam GC albo poslucham co pierdola na TS, to zastanawiam sie ile tam wynosi srednia wieku. Aldruhn potrafil utrzymac poziom, vagraav tez, ale CO ich oglupilo. Bez kitu. Kumpel byl normalny dopoki sie z tymi raistowskimi s*****elami nie zaczal zadawac, teraz robi sie pojebany jak oni. Nic tylko slysze ze zajebali zyda, ze zydy pinguja (tak dokladnie, nie Żydzi, tylko żydy lol), ze zydy cheatuja i ch*j wie co jeszcze. Najlepiej bedzie jak kiedys nastanie era hackow i 3/4 z top 150 na aldorze wroci na rookgard. Jebany server z debilami ktorzy nim chca rzadzic.

elmo_us 01-07-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chomp (Post 1524497)
Hmm... z tego co tu czytam ludzie z obu gildi jadą po sobie, żaden nie potrafi sobie powiedzieć nie niebędę nobem jak on i go niebędę wyzywał. Sytuacja przedstawia się tak mam pewne info że Royal Suchy (Gildia Eternal March) posiada taki program że jeżeli by chciał niepograsz sobie ponieważ będziesz miał cały czas ping 4000 - Jest to pewne info. Victoris (Gildia Eternal March) który zabił Nemtora (Gildia Choosen Ones) pingował to cały czas, jest to pewne info ponieważ chwalił się na pewnym osiedlu mojego miasta. Mam też info że Eternal March składało się 1kk na bota od jakiegoś Ósmego Levela.
Jestem stronniczy nienawidze Eternal March za ich wały. Choosen Ones lubie za stare czasy na Aldorze. Pozdrawiam.

PS. Prosze niepisać że te informacje to jakieś moje chore wymysły ponieważ members Eternal March potwierdzili to na żywo, a nawet sami o tym opowiadali, chwalili się tym.

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!

JHolger 01-07-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chomp (Post 1524497)

No i jak tu zaprzeczyc :|

btw. na ktorym osiedlu Vicek sie chwalil?

Hail EM _/

Hail Rzeszów _/

Ojciec Dyrektor 01-07-2007 22:22

Gdybym był złośliwy to bym powiedział że "wyszło szydło z worka" :p

BingooCola 01-07-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1524561)
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!

aaa prawda w oczy kole?;(

Pan Kracy 02-07-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1524517)
ja mam ciekawa sytuacje, bo mam na rl ziomow ktorzy sa w CO, ale wole EM, bo jak wpadne do zioma czasem i poczytam GC albo poslucham co pierdola na TS, to zastanawiam sie ile tam wynosi srednia wieku. Aldruhn potrafil utrzymac poziom, vagraav tez, ale CO ich oglupilo. Bez kitu. Kumpel byl normalny dopoki sie z tymi raistowskimi s*****elami nie zaczal zadawac, teraz robi sie pojebany jak oni. Nic tylko slysze ze zajebali zyda, ze zydy pinguja (tak dokladnie, nie Żydzi, tylko żydy lol), ze zydy cheatuja i ch*j wie co jeszcze. Najlepiej bedzie jak kiedys nastanie era hackow i 3/4 z top 150 na aldorze wroci na rookgard. Jebany server z debilami ktorzy nim chca rzadzic.

mam podobną sytuacje co Ty jak widać jestem z raciborza[wiadomo o kogo chodzi] i jak idzie się domyślić wszystkie 100+lvl są w CO jak wpada ktoś na osiedle to nie słyszysz nic innego niż jechanie na żyda...[żydy] powoli też już sam z nich nie mogę... Zawsze byłem za CO lecz po tym co widzę wolę pozostać neutralnym graczem i nie mieszać się w fanatyków jechania po żydach. Pewnie teraz ktoś mnie namierzy(moją postać) i będę hunted za to, że z Racka jestem ale co tam to jest moja opinia i pozostane już neutralnym graczem.

chomp 02-07-2007 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JHolger (Post 1525297)
No i jak tu zaprzeczyc :|

btw. na ktorym osiedlu Vicek sie chwalil?

Hail EM _/

Hail Rzeszów _/

eh po co się ujawniać, a ciebie znałem jak jeszcze miałeś 40 lvl ale to do sprawy nic niewnosi

Trelemorele666 02-07-2007 11:06

Przestańcie jeździć po sobie i zajmijcie sie wojną

@New
Gildia Unforgiven na czele z Rosharem dołaczyła do EM
Zdążył on już paść xP

Fireplex - Jul 02 2007, 03:02:23 CEST Killed at Level 132 by Spliffus
and by Masakrowiec

Big Gratz :)
Według mnie to już koniec EM :)

Inwestor 02-07-2007 11:41

Szacunek dla Unforgiven. Doloczyli do wojny o polnocy, teraz mamy 10:33 a u nich z 120 osob zrobilo sie 60 xDxD

Fujineq 02-07-2007 13:05

Czyli Firemaxor to Roshar????

Pan Kracy 02-07-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fujineq (Post 1526221)
Czyli Firemaxor to Roshar????

tak to jest roshar

elmo_us 02-07-2007 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BingooCola (Post 1525531)
aaa prawda w oczy kole?;(

Tak tak no nic ale jak juz taki skandal wyszedl najaw to ja dodam ze hupe ma program taki ze pinguje Nemtorowi komorke i jak jest OB to Hupe zawsze pinguje mu telefon i nie mozna sie do niego dodzwonic. A Deveon aktualnie pracuje nad programem ktory zdalnie bedzie odlaczal klawiatury i chlopaki nie beda mogli sie uhac hotkeyami.

Fujineq 02-07-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Kracy (Post 1526241)
tak to jest roshar

No to dlaczego Roshar(były członek CO) wyzywa wojne Co/BoD?
Chce walczyćz EM (czytaj:Eternal Cheaters)????

Czy ich fragi (lub na nich) będą zapisywane???

roXen 02-07-2007 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fujineq (Post 1526316)
No to dlaczego Roshar(były członek CO) wyzywa wojne Co/BoD?
Chce walczyćz EM (czytaj:Eternal Cheaters)????

Czy ich fragi (lub na nich) będą zapisywane???

EM = Eternal Cheaters... great

Zgadnij czy beda zapisywae skoro doszli do wojny?

Fujineq 02-07-2007 14:09

No to jeżeli tak too... dodatkowe fragi dla CO.
Firemaxor już padł.
Ciekawe ile jeszcze osób...

Hail KoD _/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.