![]() |
ehhh
sry dla zenow
spoczko? i tak se teraz juz tu nie pogram dzieki qmple, Ci co maja wiedziec wiedza ;) |
Cytuj:
|
A i tak gram na Iridi od x czasu a i tak mnie nikt nie zna a i tak nie chce by mnie kto znał a i tak mam 11 lv a i tak mam jeszcze3 chary i z 5 skasowanych... a i tak byłem z na rooku kiedy wy dopiero poznaliście tibie... przynajmniej większości
|
Cytuj:
//Mlody |
Cytuj:
Ty kurwa na moderatora startujesz, a nie znasz zasad poprawnej polskiej pisowni ?:| |
Cytuj:
HANOI wiesz co mówisz jak moja starsza |
Cytuj:
(nie obrazaj sie.... :p pisza tutaj osoby ktore maja ze 20 lat ale nadal zachowuja sie jak male dzieciaki):kon::D Moze wiecie czym to jest spowodowane? XD |
ale farfocle ;o
|
Cytuj:
|
nie no bez jaj mam 15.
|
Cytuj:
ha, ha! http://ki5ia.fotka.pl Loczuś żelik kupił? -Jebany pedał ^^ |
Cytuj:
--------- a tak na poważnie to , hum ? Znowu temat ucichł ? Rozumiem , żadnej kłótni , awantur , hacków , rookingów , afer , wiec nie ma o czym gadać ... Eh stara iridia , czy to kiedyś się zmieni ? |
Cytuj:
szkoda ze wykasowales swoje, czubakko! mowisz ze jestem jednostrzal? zrob sie wkoncu i ustaw sie ze mna w jakims miescie, zobaczymy kto bedzie plumkal zębami ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. właśnie, co tu tak nudno? Aż musze czytac stare tematy, i to nawet Triad vs. Kompaniet :o btw2. fajna gildia powstała :D |
nudno bo ja coś napisałem a ja sieje nudę... na każdy forum na którym coś napisze jest nudno
|
Cytuj:
@phoenix aka ciota nie wiem po czym ty taki kozak jestes, myslisz ze masz bluze wadera i dlugie wlosy to szatan ci pomoze? nie wytrzymal bys ze mna 10 sekund, uwierz mi :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kisia, znajomi sie o tobie cieplo wypowiadaja "ćwierć strzałowcu" hahahahahahahahahahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |