Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135485)

Exodus 31-07-2007 01:45

Pewnie za jakis czas bedzie nowa wojna jak sie BB/NF etc naciesza sie pokojem i im sie zacznie nudzic.

Kileros fire'son 31-07-2007 10:52

Skonczony Serwer.

Mezczyzna 31-07-2007 10:58

@up
Popieram

0lik 31-07-2007 11:46

Oh, ja też, POPIERAM :o :cup:

Rohad 31-07-2007 12:13

Ja też ;s
Btw. Czemu Awer padł ?

Numenorian 31-07-2007 20:44

Teraz swe bedą ostre PA jebać >.<

Exodus 31-07-2007 20:50

@up
Zawsze to robili.

Numenorian 31-07-2007 21:09

Wiem, ale teraz bedzie jeszcze gorzej ;s:evul:

PizzaFast 31-07-2007 21:49

Taaa swe to zŁOOOOOOOoooo 1!!!!!!oneone!!1!!

Zniszczą was, zhuncą wasze 30lve, każą oddac im Kazdy wasz noble armor
bedą was PA'owac z Katedry i kopalni ... Jak szwedzka tradycja nakazuje ;(
>.>

zakonczccie juz te wasze kiepskie wywody i jękanie ze Oj Swe1 przy wladzy To server stracony i wogole najlepiej jak rzadzily kiedys zenki zabijaly tez za nic ale przy najmniej o payment bylo LATWIEJ PYTAC BO PO POLSKU.

(1 ad nie prawda bo BB NF to SWE, PL,GER, ESP itp)

FF przegralo, nie istnieje, zniknie z kyry moze kiedys wroci ale nie za duzo zmieni (chyba ze przeczytają poradnik Jak uzywac paralize i zainwestują w druidow a nie sd spam). polowa z nich i tak zaplaci sporą kaseee za freedom.
kthxbye gl hf

Numenorian 31-07-2007 22:11

Oj dobra Mega Pro Evul Plajerze... Czy ja mówie że Zenki nie robią Pa ?? Ale wiem jak teraz to bedzie wyglądać ;s

Szwed: pl?
Jakis Polak: tak
Szwed: hunted
Szwed:10k~

Zreszta narazie nic nie mowie dokładnie ale wiem jak było wcześniej ;p

PizzaFast 31-07-2007 22:39

Moze mieli by do polakow szacunek gdyby podstawowe rozmowy z naszymi rodakami niewygladaly tak:

SWE : How long you will be here?Can I be next?
PL : pl? siemqka
SWE : No, Im not pl, answer my question Im litle bussy.
PL : Co?
SWE : Listen, I still dont understand you, Dont waste my time, and answer me!!!
PL : Ja nie gadam po angielskqu
........

PRZEZ TAKIE ROZMOWY smieją sie z nas i szwedzi i niemcy i reszta kultur grających w tibie... I takich ludzi ktorzy tak sie dogadują z obcokrajowcami jest masa od 1lv do 100 >.>

Numenorian 31-07-2007 23:02

@up

Tego nie da sie ukryc :evul:
...
Miałem już dużo do czynienia ze swe, i wiem że zupełnie za nic huncą.
Chociaż powiem że stary owner Steinera był spoko ;) zawsze pomagał jeśli nie zawiniłem ;]
@topic
Temat chyba do zamkniecia bo juz po wojnie ;X

PizzaFast 31-07-2007 23:29

Hmm Stary Steiner gra na kyrze, Jest w BB , nie moge za bardzo sypac nickami, ale łatwo sie domyslec bo Old steiner mial tylko Paru znajomych z real'a.
Steiner stary to brat Mr Abo ktory obecnie gra Steinerem the slayer
Jeezeli jest jakis problem z czlonkiem BB i napiszecie do niego o pomoc, kultulanie poprosicie o wyjasnienie to jest 100% ze Cos odpowie/sprawdzi.
Oni są zajebi... za zorganizowanie, wyrozumiałość, itp bo Kiedy spytasz sie How long na dragach itp to bedziesz next , spoko A jak d lair mial jakis Galtar , ravin czy syranus to nie dosc ze jegomość nie odpisze to jak odpisze to jakies smieszne rzeczy "11:00 travel mate : zostane tu do ss a po mnie next 3 doby jest galtar i ravin " ... Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

Numenorian 31-07-2007 23:42

Stary Steiner to spoko typ, nie raz mi już pomogł chociaż mnie wogóle nie znał. Gdyby tacy ludzie jak on rządzili servem to było by zajebiscie ;D reszte swe już też poznałem i nie zapowiada sie ciekawie ;<

Exodus 31-07-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PizzaFast (Post 1579719)
Hmm Stary Steiner gra na kyrze, Jest w BB , nie moge za bardzo sypac nickami, ale łatwo sie domyslec bo Old steiner mial tylko Paru znajomych z real'a.
Jeezeli jest jakis problem z czlonkiem BB i napiszecie do niego o pomoc, kultulanie poprosicie o wyjasnienie to jest 100% ze Cos odpowie/sprawdzi.
Oni są zajebi... za zorganizowanie, wyrozumiałość, itp bo Kiedy spytasz sie How long na dragach itp to bedziesz next , spoko A jak d lair mial jakis Galtar , ravin czy syranus to nie dosc ze jegomość nie odpisze to jak odpisze to jakies smieszne rzeczy "11:00 travel mate : zostane tu do ss a po mnie next 3 doby jest galtar i ravin " ... Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

To co opisales to akurat nie jest takie straszne PA.

Numenorian 01-08-2007 00:20

Cytuj:

Slyszalem o czyms takim wieleee razy. ale nie nikt z tych osob tutaj na forum na to nie narzeka, bo nie huncą na d lair bo niemają takich lv?:(

Zresztą swoją drogą mogłbys nie komentować lvli ponieważ większość osób ma ważniejsze rzeczy do roboty niz ciągłe expienie :)

Amasek 01-08-2007 00:24

Cytuj:

ales ty madry jaaa zal mi was sluchac nooby

Princess Agusia 01-08-2007 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PizzaFast (Post 1579620)
Moze mieli by do polakow szacunek gdyby podstawowe rozmowy z naszymi rodakami niewygladaly tak:

SWE : How long you will be here?Can I be next?
PL : pl? siemqka
SWE : No, Im not pl, answer my question Im litle bussy.
PL : Co?
SWE : Listen, I still dont understand you, Dont waste my time, and answer me!!!
PL : Ja nie gadam po angielskqu
........

PRZEZ TAKIE ROZMOWY smieją sie z nas i szwedzi i niemcy i reszta kultur grających w tibie... I takich ludzi ktorzy tak sie dogadują z obcokrajowcami jest masa od 1lv do 100 >.>

I tu sie moge z Toba w 100 % zgodzic... Polacy ktorzy potarfia dogadac sie po angielsku sa szanowani przez ludzi z innych krajow.. gdzie u nich znajomosc tego jezyka to posdstawa a u nas wjatki.. i nie ma co sie dziwic ze np. szwedzi nie maja szacunku do Polakow skoro nie maja opcji z nimi pogadac...

Nide Wune 01-08-2007 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amasek (Post 1579808)
ales ty madry jaaa zal mi was sluchac nooby

WoW Ty tutaj dopiero zabłysłeś :confused:

Amasek wannabepro

Gdyby był licznik postów pomyslał bym że nabijasz posty :confused:

szwagiereczek 01-08-2007 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1579905)
WoW Ty tutaj dopiero zabłysłeś :confused:

Ty tutaj też nieźle świecisz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11.