Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   !!!UWAGA!!! Szukasz informacji? Patrz tu!!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13587)

Cichobiegacz 30-12-2008 11:21

Kłopot z postaman quest

Mam kłopot z postman quest. Wykonałem misję w której trzeba przynieść 20 kości. Więc je przyniosłem i nie wiem co dalej. Spojrzałem do działu questy i tam jest napisane że po wykonaniu tej misji NPC powinien powiedzieć

Cytuj:

Gracz: mission
Kevin: You have made it! We have enough bones for the fund! You remind me of myself when I was young! Interested in another mission?
Gracz: yes
Kevin: Since I am convinced I can trust you, this time you must deliver a valuable present to Dermot on Fibula. Do NOT open it!!! You will find the present behind the door here on the lower right side of this room.
Gracz: bye
Kevin: Good bye.
i po tym YES nie pisze nic takiego co powyżej tylko

Cytuj:

Kevin: Your eagerness is a virtue, young one, but first lets talk about advancement.
co tu robić??

tomszter 01-01-2009 15:36

Ej orientuje sie ktoś za ile sprzedam iron ore????

boniedwa 01-01-2009 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomszter (Post 2404068)
Ej orientuje sie ktoś za ile sprzedam iron ore????

500gp - 1k

Xevez 01-01-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichobiegacz (Post 2400642)
Mam kłopot z postman quest. Wykonałem misję w której trzeba przynieść 20 kości. Więc je przyniosłem i nie wiem co dalej. Spojrzałem do działu questy i tam jest napisane że po wykonaniu tej misji NPC powinien powiedzieć

i po tym YES nie pisze nic takiego co powyżej tylko

co tu robić??

napisz hi->advancement

pawello32 17-01-2009 15:52

Ja mam pytanie proszę opowiedziec o Frag System.
np. Jezeli wbijam 4fragi dzis, kiedy mogę wbic nastepne 4 zeby nie dostac bana
oczywiscie wbijam UNjsty nie Ok.!:baby:

Happie 28-01-2009 21:53

nie ma tego więc się pytam ^^ czy jest na forum coś aby móc pobawić się swoim tibia.spr? bo kiedyś się bawiłem ale teraz nie wiem jak XD bo bym sobie pozmieniał wygląd kilku itemków :P niektóre na starsze inne na te które na necie znalazłem itp.

kropik 29-01-2009 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawello32 (Post 2425230)
Ja mam pytanie proszę opowiedziec o Frag System.
np. Jezeli wbijam 4fragi dzis, kiedy mogę wbic nastepne 4 zeby nie dostac bana
oczywiscie wbijam UNjsty nie Ok.!:baby:

Wtedy kiedy ci RS zniknie ;) Z rs'em na niskim lvlu nie polecam biegać bo zaraz cię będą bili

budynios 18-02-2009 14:47

pytanie

Siemka, mam pytanie czy mozna wrocic do Roodgaar????, prosze o odpowiedz

Slythia 18-02-2009 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez budynios (Post 2468840)
Siemka, mam pytanie czy mozna wrocic do Roodgaar????, prosze o odpowiedz

W momencie, gdy będziesz miał osiągnąć 5 poziom na Mainlandzie (czyt. zginiesz na 6), zostaniesz automatycznie przeniesiony na wyspę nowych. Jednak pojawisz się tam w takim samym stanie, jak po stworzeniu postaci - z pierwszym poziomem i bez eq. Jest to jedyny sposób na powrót.

Avil 23-03-2009 08:36

Slyszalem Ze Mozna Zmienic Swiat Dla Swojej Postaci Ale W Necie Nic Nie Znalazlem Wiec Psze Tutaj Help Plx :d

Vasudanin 23-03-2009 09:03

Nie da sie.

Avil 23-03-2009 09:43

a chce ktos zrobic wt moja nerana twoja rubera. na neranie mam ponad 300k :D

yolwik 26-06-2009 07:51

co zrobic jak

witam wszystkich
mam czasem taki problem ze nie moge sie przelogowac (relogowac) na inna postac wiecie dlaczego tam sie dzieje ?? i jak temu zaradzic:p:p:p

dopiero po ss to sie zmienia , a postać która w okienku jest niby online tak naprawdę jest wylogowana i to sie mi juz nie zdarza 1 raz

zdarzalo sie wam to kiedys??

DK-LOG.911 26-06-2009 08:32

To się często zdarza, nie tylko Tobie (w sumie mi sie nigdy nie zdarzyło). Twoja postać jest pomiędzy naszym światem i światem Gry, więc jedyne co zrobić to czekać to porządków (ss).

yolwik 26-06-2009 20:50

dziękuje :)

HudyKrk 31-07-2009 23:20

Witam serdecznie, jestem tu nowy na forum. Wiec napisze krótko...
jestem tu w jednej sprawie, szukam informacji:
1. Kiedy pojawią się NOWE oficjalne servery tibia od dnia dzisiejszego ?? Szukałem wszedzie i mnie to szukanie zmęczyło bo nic dobrego nie znalazlem...
2. Który server albo servery są najświerzsze ?? I mniej wiecej jak długo istnieją...
3. jak już coś to gdzie moge patrzyć na bieżąco na info. z pierwszej ręki z punktu "1"... prosze o nie pisanie ogółowo np. "tibia.com i tam szukaj" napisać prosze dokładnie

Tyle chciałbym wiedzieć... wy jesteście maniaki więc powinniście to wszystko wiedzieć.... a ja jestem po Baaaaaaardzo długiej przerwie i chce właśnie powrócić do gry. THX.

D4n1 14-08-2009 12:47

Co do nowych światów to nikt konkretnie nie wie kiedy i jakie będą. Jedynie jest parę plotek ze nowe światy będą gdzieś na zimowy update i ze będą to pvp albo ze juz nie bedzie itp

Iskierek 19-10-2009 17:12

Ja mam mały problem, otóż : Nie mogę się zalogować do świata tibii. Koledzy mówili mi, że loguję się (świecę na VIP'ie) na ok. 5 - 6 sekund i logout. Trwa to już, łohohho - 3 miesiące. Tak wiem, było napisane o tym na FAQ'u lecz na OTS'y mogłem się logować normalnie + jak mówiłem, nie mogę się zalogować od 3 miechów.
Bardzo proszę o pomoc

PS.
Nie mówcie żebym reinstalował tibię, chyba nie myślicie że tego nie robiłem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41.