![]() |
;/
wezcie nie osmieszajcie sie wbijasz 80 skilla i expisz do 85 potem znowu przyskilujesz z 3 skille i lecisz dalej... a magiem co stac bede rok i bede robil runki na 3h hunta na ktorym wbije 70k/h mmm? obecnie gram 160 najtem ale mialem 130 sorka zdecydowalem sie na najta dlaczego? vis z 285 na 195+ nie wiecej vis za 15~ gp mmm? o e wave ue nie wspomne bo zal.combr co do najta ze skillem 93 napier***am po 443? na dlach zarabiam? na d lair 400k na 3 dni zarabiam mmm
pzdro dla debila co wymyslil ten balans ale jesli chce grac to gram... polecam zmiane prof jesli komus nie pasuje ms/ed |
Cytuj:
Tak sie składa, że mam 65 sorca ( retired) i widzialem jak kuzyn grał sorcem (108lvl obecnie też retired) wiec wiem jak sie gra sorcem i wiem jakie jest przeważnie waste na huntach, i nikt mi nie powie że latwiejjest wbic 80 mlvl niz 100 sworda czy też dysta... aby wbic 80mlvl musisz poprostu expic a żeby wbic nawet tego 80 skilla knightem czy tez pallem musisz stac w*******ac fooda i zaznaczac coraz to noewgo slime, ktory po update pada duuuzo szybciej czyli sklle leca wolniej.... wiec jesli nigdy nie grales palem lub knightem i nie skilowales kilkunastu godzin dziennie żeby wbic marny skill to sie nie wypowiadaj na ten temat .... przykladem jest MDW ktory w jednym z wywiadow na pytanie skad ten lvl odpowiedzial że starał sie codziennie expic... i mogl to robić bo nie musial kilka godzin dziennie skillowac zeby muc expic na lepszych monsterach.... reasumujac: magu nie rycz bo zawsze mialeś lepiej a jak cos ci ujeli to zaraz wielki płacz i udręka!!! |
no popatrz co za idiota.... ile znasz palkow i kina z skilem 100 na ok 130? a znajdz mi takiego sorca czy druida na 130 lvlem z 80 mlvl u nas na servie mowie tu o forterze :D jest chyba 76 mlvl najwyrzszy.. wiec tyle ci powiem mysl zanim cos powiesz.... i czemu w takim razie najwyrzszy mlvl jest 90~ skoro tak łątwo wbic i czemu mateusz ktory ma 340~~ lvl ma 85 mlvl idioto?:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:: baby::baby::baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |