![]() |
Przykra wiadomosc...
Kończę z novą... Hunted by 99lvl który jest podobno "Niedozniszczenie bo ma plecy"... + To iż ceny są za niskie. Dsm 20k... No Comment. Odchodzę na berylię, wraz z Ateveo:) Będziecie mogli się spodziewać SSków na nowym temacie <podam go dopisku> Na temat rodzinki na Belyri:) + Dam link do filmików ,gdy pkuje na Adamie Kiepskim;) Cya in game! |
No coz... Tyle sie nameczyles a teraz Pekowanie ... no cóz .. ja dlatego lubie no-pvp...
|
Wyręczę Cię Adam.
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/29017 (nie wiem jakie fragi, dopiero zaczynam oglądać :)) |
Adam mogę zacząć z wami gre?
|
Przykro mi Adam z powodu Novy:( Mam nadzieje ze wyjdzie wam na Berylii i oczekuje nowych SS'ow z nowego swiata;)Pozdrawiam
|
Szkoda ze odchodzisz =( Fajny char byl:)Moge zaczac z wami gre?:> Moj char 59 sorc na Danubi:>
|
Czy trzeba mieć brodę beggara, żeby móc zrobić questa na staffa?
pzdr |
Tak trzeba
|
;/
W sumie to powinienem Ci naprzeklinać, że odchodzisz... ale... nie zrobie tego bo szanuje Twój wybór (szkoda ze odchodzisz bo dobry z Ciebie kolega<choc krótko sie znamy>) Bedzie mi brakowac widoku na Vip Adam Kiepski zawsze na zielono :)) Powodzenia w daleszej grze Pozdrawiam Ilidian the knight Btw: pożegnał bym cie w tibi ale nie moge grac ;/ niechce publicznie tego zdradzac za co mam szlaban. Jesli Ravery bedzie to cie ciekawic msg to Junni Qins :)) |
JUnni mozesz wejsc na tibie i dac moje uhy?
|
witam
Witam was wszystkich ponownie... troche mnie tu dlugo nie bylo z mianowicie dlatego poniewarz zrobilem sobie przerwe ze wszystkimi rzeczami zwiazanych z tibia... teraz znowu zaczynam grac i mysle ze coraz czesciej bede znow na biezaca w tym temacie ;) Adam szkoda zekonczyc z Nova ja na berylii mam jakas stara postac ale to jest raczej noob char :D
|
Na koniec filmik z areny... Zrobiłem ją tylko dla jednej osoby...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29141 |
mi jakos filmik nie chce sie odtworzyc :( nie mam kodekow;(
|
Napisz jak bedziesz zakladac rodzinke na belyri ;pxD
|
A może byście założyli rodzinkę na Lunarze, ja tam gram. :) Serdecznie zapraszam.
|
Który to tomb na którym zbierałeś kase na 20~ lvlu? Ja siedze na tar tombie -1 ale tam czesto zajete :<!
|
cos tu troche cicho :o
|
Cicho bo Adam i ja tu już nie gramy i Adam to złodziej i mnie o**bał
|
slyszalem ze gracie na berylii... Adam to zlodziej?:confused::o
|
kto tu złodziej
Lol. Ateveo zamknij morde... Nie jestem złodziej
1. Sam mówiłes wpierw ze nie bede musiał oddawac kasy i k seta, więc był mój:| 2. Złodziej? A kto hakuje? Niby z nikąd mieliscie k sety itp? 3. Bottujesz więc sie zamknij 4. Sharujesz konto |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |