Oryginalnie napisane przez vuxes
(Post 1846496)
W takim razie oznajmiam Ci wszem i wobec, że nie jestem żadną znaczącą osobą w tej wojnie, po prostu ciesze się, że Ultimation dostaje w dupsko. A tak w ogóle to przypuszczam, że tak gadasz, bo jesteś za Ultimation i chciałbyś, żeby oni wszystko wygrywali itd, ale niestety tak nie jest.
j/w dla pana Marczio
A ja czytałem, że Cruoris hackuje swoich ludzi, sam wujek Macavelli to napisał! Jaki on troskliwy! Jak to dobrze, że mnie ostrzegł! (od razu mówię, że to sarkazm, więc sobie darujcie roztrząsanie tego tematu).
"Ok". Powtarzałeś to już 100 razy, ale zgodzę się, żebyś nie musiał się żalić po raz 101-szy na ten temat.
I znowu specjalnie dla pana Marczio, żeby zobaczył i nie musiał już się produkować B) j/w
Co polecasz? Robienie 10 filmików wmv o wygranej bitwie, czy może pojazd z noobchara na tibia.com forum? ;)
Dobra, może już skończymy się kłócić o to, kto ma lepsze PvP, bo dostał trapa od X osob, a ten znowu popełnił błąd, że tam był, a to znowu ten nie umie się leczyć bo powinien się leczyć na X hp? Faktem jest, że Rolus padł i ten płacz niczego nie zmieni.
Btw, jakbyś umiał obiektywnie spojrzeć na tą sprawę, wówczas to co napisałeś, umiałbyś dopasować też do mnie.
|