![]() |
Cytuj:
@MALLuś Nick w grze to aktualnie Wit Jasiak (w Scorpionach), ale prawdopodobnie jutro będę resetował konto, więc lepiej dobijać się na GG =p |
No i w końcu powstała ta drużyna, czy nie ?
|
A ja się przeniosłem do słonecznej brazyli
|
A mi wszystko prócz Wykańczania rośnie mniej więcej co 2 tygodnie =/
|
Zależy od treningu ile sesji poświęcasz z jaką kondycją..
A ja muszę przynajmniej Technikę do 10 dobić troszkę dryblingu i wziąć się za podania i wizje które są kiepskie u mnie. |
Moja kondycja jest zawsze na poziomie +/- 97%, a ile sesji? Coś koło 6 w tygodniu i kupa.
|
ja ostatnio na 9 poziom wykanczanie , 4 strzaly z daleka i 2 głoweczki xD
|
Cytuj:
I wreszcie dostałem moją upragnioną trójczyne. |
Wykańczanie 9
Dostateczny Strzały z daleka 3 Mierny Technika 2 Beznadziejny Wizja gry 1 Beznadziejny Drybling 1 Beznadziejny Szybkość 3 Mierny :| Wykanczanie do 10 pozniej strzaly do 8 technika do 8 wizja do 5 drybling do 5 i kondyche do 5 xD (kolejny sezon w bocie co mnie na srodku obrony ustawia :|) |
No to Let's Start Startujemy:))
Dziś 1 kolejeczka ligi jak nastroje u was Strzeszyn gra dziś z Primaverka i ciężko będzie przegrać ... :D Ale wszystko jest możliwe. |
Mecz na 7 i brameczka +
Ukryty tekst:
|
Witam, wszystkich graczy fsa :P Moj grajek to Zbigniew Aleksiewicz, klub to angina, a wiek to swiezo nabita "18" :p
Pozdrawiam. |
Rewolucja : D!
|
Cytuj:
|
Uważam że to błąd każdemu powinno dać szanse na wykazanie się pomimo tego jak było w przeszłości . Ja zagłosuje tak jak ostatnio na Oktawiana jeśli zagłosuje, Bo Ariel trochę mnie zniechęcił do Siebie.. ale pewnie mu wisi 1pkt więcej czy mniej.
|
Oktawian nie startuje.
|
10 Wykanczania :D:cup: ale kij mi po tym jak mnie bot na srodek obrony ustawia ;) teraz strzale z daleka na 8 :DD chce mnie ktos do team moze ? :P
|
http://img177.imageshack.us/img177/8499/afws2.jpg
A to jest mój grajek. Skille teraz będą rosły szybciej, bo jestem w drużynie ukierunkowanej na trening pomocników ;) |
Siema, może mi ktoś napisać jak obejrzeć mecz w którym gra mój zawodnik. Najlepiej w miarę szybko bo właśnie leci, plis :)
@down: no mi właśnie chodzi o ten komentarz tekstowy o sry "minuta za minutą" ale nabstor ^^ @2down: aha, dzięks |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |