![]() |
lol , nie znasz nobztraktra, nie znasz serva:D nawet nie zaczynaj tu garc ^^
|
Tak sobie poczytałem ten temat i stwierdziłem ,że ...... trza tu grać B)
Prosił bym o link do pricelist |
@Hiundus:
napisz na priv jak chcesz wieciej wiedziec bo i ja tez chce cos wiedziec o tobie (lol ;d nie doslownie) |
|
Cytuj:
|
:d
LoL. Grałem na Saphirze ale nie warto. Nie znacie sytuacji. To jest nierealne doprowadzić ten serwer do porządku. Każdą wojnę przegrywają polacy. Tak samo było jest i będzie. Toczymy wojne sami ze sobą. Polak zabija polaka. Nic tego nie zmieni. Głupota polaków nie zna granic. Historia się powtarza. Wiecie może co się działo przed Rozbiorami Polski? X(
Jeśli chcesz mojej pomocy to proszę bardzo. Ale i tak jasne jest że nic z tego nie wyjdzie. Auroth jako jedyny ze szwedów nie jest takim rasistą :D A Nobztrakta nie zatrzymasz. Pfff ... :D Saphira Uczy :) |
@up
popieram Ciebie w kazdym slowie Saphira jest juz stracona... kazdy polak pokoleji sie o tym dowiaduje... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Moze chlopak studiuje historie polski?;p |
19:29 Frok Manox [24]: Aug 12 2007, 13:14:26 CEST Killed at Level 81 by Zkitztrakt and by Hozon Sethalf
19:29 Shanar: Ashari Arad Knight. 19:29 Frok Manox [24]: haha 19:30 Arad Knight [82]: ? 19:30 Frok Manox [24]: died by level 53 and 67 19:30 Frok Manox [24]: lalaaaalalalala 19:30 Frok Manox [24]: heushahahahaha 19:30 Arad Knight [82]: kurwa 19:30 Arad Knight [82]: fucking polack 19:30 Arad Knight [82]: fu 19:31 Frok Manox [24]: ciota 19:31 Frok Manox [24]: ciota 19:31 Frok Manox [24]: cipa 19:31 Frok Manox [24]: noob KURWAAA czemu musze mieszkac z takimi debilami ;| POLACZKOM NA SAPHIRZE MOWIMY NIE ! |
No i dalej nikt mnie nie wtajemniczył o nobztrakcie.
apropo pmięta ktoś bibas suidas bądź eterionala? |
JA ZA GRE NA TYM SWIECIE PODZIEKOWALEM ... WBIJANIE 1 LVLA 10X JEST TROCHE NUDNE , A NAJBARDZIEJ ZNUDZILO MNIE TO "SIEDZE NA FIBULI 26 DRUID ROBI 2 TARANTULLE(JA 14 LVL BO NOWY CHAR...) ZABIJAM MU TE TARANTY Z WANDA , ON MANASY I OD NOWA , TO JA GO LEJE LEJE LEJE UCIEKA DO MIASTA TO GO LEJE DALEJ (OKAZALO SIE ZE POLAK) NAGLE PODCHODZI 36 PALL I ZAMIAST ZAATAKOWAC JEGO, TO JESZCZE MNIE ZACZOL BIC(TEZ POLAK , PEWNIE QMPLE) W DP NAPISALEM DO 60+MS'A (SWE) POWIEDZIAL ZE ZROBI RELOGA NA KNIGHTA ... POCZEKALEM 5 MIN I MIALEM LOOTA SPOWROTEM !! swe lepiej nas szanuja od rodakow ... mam tego dosc mimo dwoch deletow na harmoni , powracam tam ;) ... zycze wszystkim saphirowca zeby grali , ale pamietali ze to tylko gra i trzeba sie cieszyc a nie denerwowac ;]. Moze od czasu do czasu wejde moim knightem zagram(jak mu rs zniknie xD) ... no to cya i powodzenia :)..
SPECIAL THANKS FOR ***ACE DORIN*** (btw ace jak bede na tibi , to napisz do mnie dam Ci eq, 10k , wandy ,drag shielda itp ... :) dzieki ze tak milo mnie przyjoles na tym swiecie , dawales itemki oraz wsparcie podczas gdy ktos mnie bil , ale mam tego poprostu dosyc ... =( );( |
no coz no coz no coz, na saphirze jest za duzo 10 years old polaczkow, nalezy ich tepic bardziej od swe;) take care
|
popieram choc mam niski lvl
|
10 years old polaczek = to nie chodzi o lvl;; tu chodzi o zachowanie;) czyli example "przemoc w szkole/rodzinie +8-10lat = polaczek;;;;;;;;
|
Ja mam 7 lat i nie jestem nuubem :P
|
Mnie tam szwedziątka jebane gonily pare razy ale jak sie ma dobre skille to sie idzie wybronic. Tylko jak ktoś was goni (szwed) to raczej go nie zabijajcie tylko starajcie sie uciec bo zaraz relog i hunted :D
EDit 14.48: Zmienilem zdanie jebac szwedow na zawsze ! gonil mnie koles 60 lvl i chcial armor dzieki pomocy brata i skilla mi sie udalo uciec ale to nie zmienia faktu ze klepali mnie za nic:/ pay armor or hunted. Walić takich ludzie bo sie grać odechciewa tylko kase na uhy tracic |
Ehh nie nalezy sie nimi tak przejmowac ... z tego co zauwazylem Szwedzi to prymitywne stworzenia jak np. malpy jak sie czegos naucza (w tym przypadku wyudzania itemow) to beda to robic nieustannie. Nawet jak mowia nam hunted to i tak nie nalezy sie tym przejmowac bo oni tak rzucaja huntami okolo 40 razy na dzien wiec sami sie juz gubia kto hunted a kto nie :D
Mojego knighta bilo juz sporo Szwedow tez mowili ze hunted jestem kazali placic itp, ale nie nalezy sie tym przejmowac bo jednym slowem Szwedzi to nOOby ;] |
@Seba'rivel
Zapodaj swój nick na askarze ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |