![]() |
Cytuj:
|
@to chyba cos ci sie myli, albo miales farta
|
Kere napisz mi na priv swoj nick na azurze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedynie moge ci napisac ze niedawno nabilem tu 100lvl i nic wiecej ode mnie nie wyciagniesz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A jezeli wiesz to napisz jaki mam nick jezeli bedzie to wlaciwy nick to przyznam ci wtedy racje :) |
Panowie,panowie co ma czyiś nick do wojny na Azurze ? Bo ja nie wiem ,a jak ktoś wie to niech mnie uświadomi.
|
nic nei ma po prostu sobie o tak wywnioskowalem a te osoby o ktorych mysle sa wporzadku :)
btw pozdro pawulon! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic A juz byla normalna dyskusja na temat wojny... a jak widac wrocil Grebol,Zues etc i znow sie zaczna tematy: "Aol", "operacja oczu", kto komu ile ukradl... Zyjemy terazniejszoscia .. a nie przeszloscia ;p btw. Dzisial zlozylismy noob chary punisherow !! we ROX |
No właśnie zauważyłem, że ostatnio na Azurze więcej dzieje się w zakresie "wojny noob charów" niż tej prawdziwej ... :o
Pozdrawiam ... |
Swego czasu, na forum udzielał się niejaki Nosso. Pieprzył straszne głupoty, zero pomyślunku, a po jego postach można było wywnioskować wiek przedszkolny. Kiedy opuścił to forum, myślałem, że nie doczeka się następcy...
... Jak bardzo się myliłem... ;s |
Cytuj:
|
Drazharm to byl najlepszy jak jeszcze gral. Przynajmniej potrafil utrzymac czlonkow wanted w ryzach, potrafil sprawic zeby byla cisza na vt (teraz kolega mi mowil ,ze na vencie wanted jest straszny rozpierdol , jeden drze sie przez drugiego itp) i dobrze robil pa :P . No i polewa byla jak wyzywal dofoludkow na tym forum.
|
Cytuj:
@Zeus Nie jedyny :) Z mojej ręki zginął jeszcze "wielki" Gammbler, Qazo, i jeszcze jakis typek z walki w Venore. (Nicku nie pamiętam, bo juz dawno nie obracalem sie w Tibijskich klimatach) Moze to nie wiele ale zawsze coś ;) nie siedziałem w PZ jak już miało coś się dziać ;] A i jeszcze jedno... Hail Defenders Of Fangorn! 4ever |
Leo Ganxta
Sep 13 2007, 15:27:13 CEST Killed at Level 110 by Prinzzessaand by Sincks the hunter Przyszła i pora na niego.... pewnie po zemście sie chłpaki podjarali lekko :) Ciekawe kogo następnego dopadną :> (bo widze że punishersów jest coraz więcej więc Wanted zapewne nie czuje sie już tak pewnie jak na początku wojny...) pozdro. |
Cytuj:
Co prawda to prawda :] |
Wczoraj Bamlee i Kazuru od noobow.
Dzisiaj Leo Ganxta, Sapphire Deoxys i od nas Inossos. @Eldruinek Podjarki nie bylo... To juz standart... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |