Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Freddd 12-09-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1649092)
Sigu : hau hau :D:D
Yawi : ty jednak plytki jestes...chyba za duzo siedzisz na tych forach.
Ale to dalej nie zmienia faktu ze sie przyznales jaka gildia byliscie,hue hue hue.
Widzisz glownymi power abuserami w Wanted byli : PAta,Hawek,Deeamonicuz; za co zostali wyrzuceni z Wanted, nie twierdze ze inni nie uprawiali tego, ale napewno nie na taka skale. Wkoncu jest to swiat PvP, wiec zabicie kogos jest rzecza normalna, a jak to komus nie pasuje to Xhue ma "mondra" gildie na tym Non-pvp.

LOL najwiekszym PA na Azurze to draz ubr i bayter. Pata ,Hawek i Deeamonicuz nigdy na mnbie PA nie zrobili

Siggurdius 12-09-2007 20:00

@to chyba cos ci sie myli, albo miales farta

wr00n 12-09-2007 20:53

Kere napisz mi na priv swoj nick na azurze.

Freddd 12-09-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1649562)
@to chyba cos ci sie myli, albo miales farta

Moze i mialem farta:) Ale w wanted tez kilku spoko ludzi sie znajdzie z którymi idzie sie normalnie dogadac :)

Freddd 12-09-2007 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1649639)
Kere napisz mi na priv swoj nick na azurze.

Mój nick jest tajemnica i tylko moi najlepsi przyjaciele z Xereny znaja go.
Jedynie moge ci napisac ze niedawno nabilem tu 100lvl i nic wiecej ode mnie nie wyciagniesz :)

Siggurdius 12-09-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1649646)
Mój nick jest tajemnica i tylko moi najlepsi przyjaciele z Xereny znaja go.
Jedynie moge ci napisac ze niedawno nabilem tu 100lvl i nic wiecej ode mnie nie wyciagniesz :)

a to juz wiemy wszystko :D

Pavvulonik 12-09-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1649667)

HUNTEDO B)

Freddd 12-09-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1649667)

Nie wiesz jestem tego pewny w 100% :D

A jezeli wiesz to napisz jaki mam nick jezeli bedzie to wlaciwy nick to przyznam ci wtedy racje :)

Legendarny Faramir 12-09-2007 22:00

Panowie,panowie co ma czyiś nick do wojny na Azurze ? Bo ja nie wiem ,a jak ktoś wie to niech mnie uświadomi.

Siggurdius 12-09-2007 22:16

nic nei ma po prostu sobie o tak wywnioskowalem a te osoby o ktorych mysle sa wporzadku :)

btw pozdro pawulon!

Freddd 12-09-2007 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1649807)
nic nei ma po prostu sobie o tak wywnioskowalem a te osoby o ktorych mysle sa wporzadku :)

btw pozdro pawulon!

Ty tez wporzadku jestes nigdy mi nic zlego nie zrobiles :)

tajemniczy111 13-09-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1649860)
Ty tez wporzadku jestes nigdy mi nic zlego nie zrobiles :)

To chyba Sigga nie znasz. To najwiekszy PA w calym w wanted -.-. To on nasyla wszystkich zeby pkowali. I widzicie po raz kolejny nic nie wiecie...

@Topic
A juz byla normalna dyskusja na temat wojny... a jak widac wrocil Grebol,Zues etc i znow sie zaczna tematy: "Aol", "operacja oczu", kto komu ile ukradl... Zyjemy terazniejszoscia .. a nie przeszloscia ;p
btw. Dzisial zlozylismy noob chary punisherow !! we ROX

Ise~ 13-09-2007 08:34

No właśnie zauważyłem, że ostatnio na Azurze więcej dzieje się w zakresie "wojny noob charów" niż tej prawdziwej ... :o

Pozdrawiam ...

Qba =] 13-09-2007 12:32

Swego czasu, na forum udzielał się niejaki Nosso. Pieprzył straszne głupoty, zero pomyślunku, a po jego postach można było wywnioskować wiek przedszkolny. Kiedy opuścił to forum, myślałem, że nie doczeka się następcy...

... Jak bardzo się myliłem... ;s

zeus1985 13-09-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1650172)
Swego czasu, na forum udzielał się niejaki Nosso. Pieprzył straszne głupoty, zero pomyślunku, a po jego postach można było wywnioskować wiek przedszkolny. Kiedy opuścił to forum, myślałem, że nie doczeka się następcy...

Był to "Nosso Mc'Furry", pierwszy owner. Może i pierdzielił głupoty ale udało mu się dobić Drazharma i zdobyć jedynego fraga wojennego ;)

wr00n 13-09-2007 14:16

Drazharm to byl najlepszy jak jeszcze gral. Przynajmniej potrafil utrzymac czlonkow wanted w ryzach, potrafil sprawic zeby byla cisza na vt (teraz kolega mi mowil ,ze na vencie wanted jest straszny rozpierdol , jeden drze sie przez drugiego itp) i dobrze robil pa :P . No i polewa byla jak wyzywal dofoludkow na tym forum.

DetiVo 13-09-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1650172)

Akurat jedynym napinaczem na forum byłeś Ty :) Bo tylko potrafiłeś krzyczeć a jak doszło do walki, to ślad po Tobie zniknął... Ahh te dzieci Neostrady :(

@Zeus
Nie jedyny :) Z mojej ręki zginął jeszcze "wielki" Gammbler, Qazo, i jeszcze jakis typek z walki w Venore. (Nicku nie pamiętam, bo juz dawno nie obracalem sie w Tibijskich klimatach)
Moze to nie wiele ale zawsze coś ;) nie siedziałem w PZ jak już miało coś się dziać ;]

A i jeszcze jedno... Hail Defenders Of Fangorn! 4ever

Eldruinek 13-09-2007 17:20

Leo Ganxta
Sep 13 2007, 15:27:13 CEST Killed at Level 110 by Prinzzessaand by Sincks the hunter

Przyszła i pora na niego.... pewnie po zemście sie chłpaki podjarali lekko :)
Ciekawe kogo następnego dopadną :> (bo widze że punishersów jest coraz więcej więc Wanted zapewne nie czuje sie już tak pewnie jak na początku wojny...)

pozdro.

Pavvulonik 13-09-2007 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1650202)
Drazharm to byl najlepszy jak jeszcze gral. Przynajmniej potrafil utrzymac czlonkow wanted w ryzach, potrafil sprawic zeby byla cisza na vt (teraz kolega mi mowil ,ze na vencie wanted jest straszny rozpierdol , jeden drze sie przez drugiego itp) i dobrze robil pa :P . No i polewa byla jak wyzywal dofoludkow na tym forum.

Co prawda to prawda :]

Ciri the Witcher 13-09-2007 17:55

Wczoraj Bamlee i Kazuru od noobow.

Dzisiaj Leo Ganxta, Sapphire Deoxys i od nas Inossos.

@Eldruinek
Podjarki nie bylo... To juz standart...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.