![]() |
Tylko twój pseudomistrz, nakreca kłótnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahahaha ^^
|
Distu bys sie nauczyl wrzucac zdjecia <zal>
btw. fajna masz rodzinke :D:D:D ktory to Ty?? Dave zostales pojechany, ale taka prawda i sie z tym pogodz :) <33 |
Cytuj:
|
Butcher, tylko ty jesteś za Speedim. Cala reszta za mną. Kto ma przewagę?
|
was moze byc wielu nas moze byc 2 i tak wygramy ;)ja do takich kolegow jak Ty masz to sie nie przyznaje nawet sorka za pocisk ://....
dodam jeszcze ze ja sam moge zniszczyc cale POI w tibi albo najebac w real 4+takich gnojkow jak Ty...........a Ty mozesz jedynie zjac okularki i sie szczerzyc do monitora :P |
@Butcher
Jesteś rzeźnikiem czy świnią ? Nie wiem dlaczego uważasz, że masz przewage może ty też bierzesz koks i się tym jarasz. To, że jesteście w jednej gildi o niczym nie świadczy. Dla mnie i reszty speedy jest niedojebem i gejem. Hahahah dobre Distsu owned ;D ahahahah xD |
cala prawda o speedym xD aabauhauahau:D:D:D:D
|
Cytuj:
niestety nie biore koksu i sie nie jaram takimi gownami ;)) i nie jestem z speedym w gildi....bys sie bardziej orientowal....:) |
2x/\ to było żałosne.Myślisz ,że pokażesz gejów i jesteś elo?
|
Kokoneq przepraszam że muszę Ci to powiedzieć w takiej chwili znalazłem prawdziwe zdjęcie Spidiego.
http://img239.imageshack.us/img239/4...ytuupm4.th.jpg |
@up
bronisz speediego jak bys byl jednym z jego Aniolków:D:D:D:D:D:D:D |
|
Cytuj:
@UP Grubo! |
Cytuj:
btw. nie bronie go tylko mowie prawde ;):baby: |
Parę słów do Leo ...
Czym tu sie chwalić... mięśniami?
Stary... ty na prawdę nie masz czym się chwalić. Ten temat nie powstał po to, by kogoś obrażać za wygląd, i takie tam. N/C "Spotkam Cie na mieście, to Ci łeb rozpi**dole" <-- To zdanie zajmuje 90% powierzchni mózgu takich osób... reszta, to tylko pusta przestrzeń, przez zdeformowanie czaszki. Zażywasz te "odżywki". Ale teraz powiedz mi, CO CI TO DA? Bez nich nie umiesz się obejść? "rzal i bul" Co z tego, że wyglądasz jak taki napakowany cieć, za którego całe forum uważa Cie za pośmiewisko. Tacy mają opinię bezmózgich placków. I na co Ci to było? Na to, żeby cale forum miało z Ciebie "bekę", czy chciałeś coś udowodnić? Powiem Ci jedno, a dokładnie parę rzeczy: 1. Nic tutaj nie wnosisz. 2. Masz opinię pośmiewiska. 3. Oczerniasz ludzi, którzy nic Ci nie zrobili. 4. Robisz z tego Off-Topic. 5. Mniej "koksów", bo zmniejszy Ci się objętość mózgu, zwiększy objętość czaszki i będa mówić na Ciebie "wodogłów". Nie obchodzi mnie co teraz sobie pomyślisz/napiszesz, bo i tak się tym nie przejmę. Nalegam, aby całkowicie usunąć temat lub usuwać wszystkie posty należące do Off-Topic'u. Wyzywać, to każdy potrafi, ale na jaką cholerę komu to? Potrafisz tylko wyzywać? Przeszkadza Ci kogoś wygląd? To za przeproszeniem zamknij mordę. |
@Dark'StoorM
Ciezko sie nie zgodzic. Nie uwazam, ze ktos tu "zre koks", ale popisywanie sie miesniami .... Ja nie uwazam, ze jestem w stanie "wpierniczyc" komukolwiek z forum, dlaczego? To proste: 1. Nie jest to dla mnie wazne, uwazam ze sa inne sposoby wyjasniania konfliktow. 2. Nikogo nie znam na rl i nie widzialem w akcji, wiecie wyglad czasem jest zwodniczy. Nie jeden raz chloptas w okularkach o wzroscie 160 cm wpieprzyl kolesiowi 4 razy szerszemu z 200 cm wzrostu... Wiec uwazajcie co mowicie, bo mozecie sie przeliczyc. I jedna propozycja, zakonczmy klotnie. Kazdy ma swoje racje i jakis koles z forum [np. ja] nie przekona speediego to zmiany zdania, czemu? On mnie nie zna na rl, nie lubi mnie, wiec wali go moje zdanie, a klotnie nie maja konca. Wiec okazcie od teraz troszke inteligencji i zaprzestancie, zarowno strona Speediego jak i inne strony. |
Cytuj:
zdobylem 54/65 ile to iq? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |